ΧΡΙΣΤΟΣ ΚΑΚΟΥΛΛΗΣ: Aκόμη μια Παγκόσμια διάκριση για τον Κύπριο καλλιτέχνη-«Αφιερώνω αυτό το βραβείο σε εμένα και στα παιδιά που δεν τα κατάφεραν»-(Φώτο)

Ακόμη ένα Παγκόσμιο Βραβείο Τέχνης προστέθηκε στην συλλογή του Κύπριου καλλιτέχνη, Χρίστου Κακουλλή, γνωστού ως CRS.

Ο καλλιτέχνης, γνωστός κυρίως για τα γκράφιτι του, κατάφερε να αποσπάσει ακόμη μία παγκόσμια διάκριση για την Κύπρο. Βραβεύτηκε με το πρώτο Παγκόσμιο Βραβείο με την ονομασία «Leonardo Da Vinci International Artist of the Year», προσθέτοντας ένα ακόμα ξεχωριστό βραβείο στην καριέρα του.

Σε δήλωσή του, ευχαρίστησε εκείνους που τον υποστήριξαν και τόνισε πως παρά τις πολλές αποτυχίες, ποτέ δεν τα παράτησε. Το μήνυμά του εστίασε στη σημασία της αποτυχίας και του πώς αυτή μπορεί να αποτελέσει κίνητρο για περισσότερη προσπάθεια και διάκριση. Η πορεία του Χρίστου Κακουλλή αντικατοπτρίζει τη συνεχή προσπάθεια και το ανέμελο πνεύμα του. Μετά από πολλές αποτυχίες, κατάφερε να προκριθεί και να κατακτήσει το βραβείο, αφιερώνοντας το στον εαυτό του και σε όλα τα παιδιά που δεν κατάφεραν να επιτύχουν.

«Θέλω να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου όλους όσους πίστεψαν σε εμένα και στην τέχνη μου. Δεν θα ήθελα να αρκεστώ στο βραβείο και στη νίκη, αλλά θα ήθελα να μιλήσω αυτή τη φορά για κάτι διαφορετικό. Θα ήθελα να μιλήσω για την αποτυχία, δηλαδή την ήττα. Είναι ωραίο συναίσθημα να κερδίζεις ένα παγκόσμιο τίτλο, αλλά επίσης είναι ένα ξεχωριστό συναίσθημα να χάνεις. Είναι αυτό το συναίσθημα που σε πείθει να μην κοιμάσαι τα βράδια, να μην παραδίνεσαι. Για πολλούς, νικά η απογοήτευση, αλλά εγώ δεν ανήκω σε αυτήν την κατηγορία. Πρέπει, μετά από οποιαδήποτε αποτυχία, να πεισμώνουμε για το τέλειο. Πολλοί θα πουν: “Τι μας το λες εσύ, που παίρνεις συνεχώς παγκόσμια βραβεία;” Πιστέψτε με, αν υπάρχει πρόσωπο της αποτυχίας, εγώ ήμουν κάποτε αυτός. Απέτυχα πολλές φορές για να φτάσω μέχρι αυτό το σημείο. Γονάτισα, έκλαψα, σκέφτηκα να τα παρατήσω φουντώνοντας η σκέψη στο μυαλό μου το βράδυ. Ωστόσο, το πρωί ξύπναγα με ακόμα περισσότερο πείσμα για να τα καταφέρω. Και τα κατάφερα. Κατέκτησα 4 παγκόσμια βραβεία και ένα παγκύπριο βραβείο μέσα σε 2 χρόνια.

Αφιερώνω αυτό το βραβείο σε εμένα και στα παιδιά που δεν τα κατάφεραν».

Hot this week

ΤΕΜΠΗ: Νεκρός ελεγκτής της ΕΑΔ στο σπίτι του, κατηγορούνταν για παράβαση καθήκοντος

Νεκρός εντοπίστηκε στο σπίτι του ένας από τους δύο...

ΛΕΜΕΣΟΣ: Τι οφείλουν να κάνουν οι ΕΟΑ για τις επικίνδυνες οικοδομές μετά την κατάρρευση

Η κατάρρευση οικοδομής στη Γερμασόγεια δεν άφησε μόνο πίσω...

ΣΥΣΤΑΣΗ ΠΡΟΣ ΟΔΗΓΟΥΣ: Σκόνη «πνίγει» τον δρόμο Αυδήμου–Πάφου

Αυξημένη είναι η παρουσία σκόνης στην περιοχή της Αυδήμου...

ΚAΛΑΒΑΣΟΣ: Το 2ο Φεστιβάλ Μεταξιού επιστρέφει – «Το Ταξίδι του Μεταξιού από την Κίνα στην Κύπρο»

Η πλατεία της Καλαβασού ετοιμάζεται να γεμίσει χρώμα, παράδοση...

ΙΡΑΝ: Άνοιξε το Στενό του Ορμούζ – Κατρακύλα στις τιμές πετρελαίου, άνοδος σε χρυσό και ασήμι

Η επαναλειτουργία του Στενό του Ορμούζ από το Ιράν...

Topics

ΛΕΜΕΣΟΣ: Τι οφείλουν να κάνουν οι ΕΟΑ για τις επικίνδυνες οικοδομές μετά την κατάρρευση

Η κατάρρευση οικοδομής στη Γερμασόγεια δεν άφησε μόνο πίσω...

ΣΥΣΤΑΣΗ ΠΡΟΣ ΟΔΗΓΟΥΣ: Σκόνη «πνίγει» τον δρόμο Αυδήμου–Πάφου

Αυξημένη είναι η παρουσία σκόνης στην περιοχή της Αυδήμου...

ΚAΛΑΒΑΣΟΣ: Το 2ο Φεστιβάλ Μεταξιού επιστρέφει – «Το Ταξίδι του Μεταξιού από την Κίνα στην Κύπρο»

Η πλατεία της Καλαβασού ετοιμάζεται να γεμίσει χρώμα, παράδοση...

Related Articles

Popular Categories