ΡΕΝΙΑ ΛΟΥΙΖΙΔΟΥ: «ΔΕΝ ΕΚΑΝΑ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΕΛΑΦΡΑ ΤΗ ΚΑΡΔΙΑ. ΑΛΛΑ ΓΙΑΤΙ ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΧΡΕΟΣ ΜΑΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΑΣ»

Στο φλέγον ζήτημα της επικαιρότητας, το οποίο αφορά την πανδημία και το εμβολιασμό αναφέρθηκε σε συνέντευξή της η γνωστή ηθοποιός Ρένια Λουιζίδου. Η ταλαντούχα ηθοποιός παραχώρησε συνέντευξή στο περιοδικό 7 μέρες Tv διευκρινίζοντας ότι το εμβόλιο δεν το έκανε με ελαφρά τη καρδιά, με τεράστια χαρά ή χωρίς φόβο αλλά επειδή θεωρεί ότι είναι χρέος μας απέναντι στους συνανθρώπους μας.

Παράλληλα, η ίδια παραδέχτηκε ότι είναι μονόδρομος το θέμα του εμβολιασμού «Τον τελευταίο καιρό έχει ξεσπάσει ένας καινούριος διχασμός μεταξύ εμβολιασμένων και ανεμβολίαστων. Ούτε εμείς κάναμε το εμβόλιο γλεντώντας αλλά ήταν μια απόφαση που πήραμε για λόγους κοινωνικής υπευθυνότητας. Είναι καλό αν προχωρήσουμε λίγο πιο γρήγορα, διαφορετικά φοβάμαι ότι θα μας περιμένει ένας ακόμα δύσκολος χρόνος».

Η γνωστή ηθοποιός επίσης αποκάλυψε ότι έχει χάσει από το κορονοϊο άτομα που γνώριζε «Άνθρωποι που γνώριζα έφυγαν από τη ζωή. Δυστυχώς, όλοι μας ξέρουμε κάποιον που έφυγε από Covid. Η χώρα μετρά πάνω από δέκα χιλιάδες νεκρούς. Επίσης πολλοί φίλοι μου νόσησαν και ταλαιπωρήθηκαν απίστευτα μέχρι να το ξεπεράσουν»

Hot this week

ΤΟΥΡΚΙΑ: 19χρονος πρώην μαθητής που εισέβαλε σε σχολείο και άνοιξε πυρ – Στη συνέχεια έβαλε τέλος στη ζωή του (Βίντεο)

Σε τεχνικό λύκειο στην επαρχία Şanlıurfa σημειώθηκε αιματηρό περιστατικό...

ΑΝΔΡΙΑΝΑ ΝΙΚΟΛΑΟΥ: Παγκύπρια κινητοποίηση εξαγγέλλει η μητέρα του Θανάση μετά την έρευνα στο γραφείο του δικηγόρου της

Η Αντριάνα Νικολάου, μητέρα του αείμνηστου Θανάση Νικολάου, καλεί...

ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ: Πυροβολισμοί σε σχολείο – Τουλάχιστον επτά μαθητές τραυματίες-(Βίντεο)

Σκηνές πανικού εκτυλίχθηκαν το πρωί της Τρίτης σε σχολείο...

Topics

«ΣΜΑΡΑΓΔΑ»: Λαμπερή πρεμιέρα στο Σινεμά Πάνθεον στη Λευκωσία – Ποιους είδαμε

Με μεγάλη επιτυχία και ξεχωριστή ατμόσφαιρα πραγματοποιήθηκε την προηγούμενη...

Related Articles

Popular Categories