ΡΕΝΙΑ ΛΟΥΙΖΙΔΟΥ: «ΔΕΝ ΕΚΑΝΑ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΕΛΑΦΡΑ ΤΗ ΚΑΡΔΙΑ. ΑΛΛΑ ΓΙΑΤΙ ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΧΡΕΟΣ ΜΑΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΑΣ»

Στο φλέγον ζήτημα της επικαιρότητας, το οποίο αφορά την πανδημία και το εμβολιασμό αναφέρθηκε σε συνέντευξή της η γνωστή ηθοποιός Ρένια Λουιζίδου. Η ταλαντούχα ηθοποιός παραχώρησε συνέντευξή στο περιοδικό 7 μέρες Tv διευκρινίζοντας ότι το εμβόλιο δεν το έκανε με ελαφρά τη καρδιά, με τεράστια χαρά ή χωρίς φόβο αλλά επειδή θεωρεί ότι είναι χρέος μας απέναντι στους συνανθρώπους μας.

Παράλληλα, η ίδια παραδέχτηκε ότι είναι μονόδρομος το θέμα του εμβολιασμού «Τον τελευταίο καιρό έχει ξεσπάσει ένας καινούριος διχασμός μεταξύ εμβολιασμένων και ανεμβολίαστων. Ούτε εμείς κάναμε το εμβόλιο γλεντώντας αλλά ήταν μια απόφαση που πήραμε για λόγους κοινωνικής υπευθυνότητας. Είναι καλό αν προχωρήσουμε λίγο πιο γρήγορα, διαφορετικά φοβάμαι ότι θα μας περιμένει ένας ακόμα δύσκολος χρόνος».

Η γνωστή ηθοποιός επίσης αποκάλυψε ότι έχει χάσει από το κορονοϊο άτομα που γνώριζε «Άνθρωποι που γνώριζα έφυγαν από τη ζωή. Δυστυχώς, όλοι μας ξέρουμε κάποιον που έφυγε από Covid. Η χώρα μετρά πάνω από δέκα χιλιάδες νεκρούς. Επίσης πολλοί φίλοι μου νόσησαν και ταλαιπωρήθηκαν απίστευτα μέχρι να το ξεπεράσουν»

Hot this week

ΓΑΛΛΙΑ: Αρχαίο τείχος 2.000 ετών στο Παρίσι αναζωπυρώνει το μυστήριο της γαλατικής Λουτέτιας

Ένα αρχαίο τείχος, μήκους περίπου 20 μέτρων και ηλικίας...

840 ΡΟΖ ΦΙΓΟΥΡΕΣ ΣΤΗ ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Πότε η Europa Donna στέλνει ξανά το μήνυμα για πρόληψη και έγκαιρη διάγνωση

Η Λευκωσία ετοιμάζεται να υποδεχθεί την 22η Πορεία με...

ΚΥΠΡΟΣ: Πρωταγωνιστεί στις φθινοπωρινές αποδράσεις – Στην κορυφή 4 δημοφιλείς προορισμοί

Την Κύπρο αναδεικνύει ως έναν από τους πλέον ελκυστικούς...

ΠΑΦΟΣ: Άγριος καβγάς έξω από εστιατόριο – Στον αέρα καρέκλες

Επεισόδιο μεταξύ νεαρών σημειώθηκε το απόγευμα της Τετάρτης, 23...

ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗ ΓΕΥΣΗ: Στην καρδιά του Culinary Centre της Columbia Hospitality

Στην καρδιά της γαστρονομικής ταυτότητας της Columbia Hospitality βρίσκεται...

Topics

ΠΑΦΟΣ: Άγριος καβγάς έξω από εστιατόριο – Στον αέρα καρέκλες

Επεισόδιο μεταξύ νεαρών σημειώθηκε το απόγευμα της Τετάρτης, 23...

ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗ ΓΕΥΣΗ: Στην καρδιά του Culinary Centre της Columbia Hospitality

Στην καρδιά της γαστρονομικής ταυτότητας της Columbia Hospitality βρίσκεται...

AGORA: Στα Δικαστήρια η Άμεση Δημοκρατία για το πρόστιμο των €6.000

Στα δικαστήρια μεταφέρεται η διαφορά για την πλατφόρμα Agora,...

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΛΕΜΕΣΟΥ: Συνεχίζονται οι εγγραφές έως τις 15 Οκτωβρίου

Το Πανεπιστήμιο Λεμεσού (University of Limassol – UoL) ενημερώνει...

Related Articles

Popular Categories