ΡΕΝΙΑ ΛΟΥΙΖΙΔΟΥ: «ΔΕΝ ΕΚΑΝΑ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΕΛΑΦΡΑ ΤΗ ΚΑΡΔΙΑ. ΑΛΛΑ ΓΙΑΤΙ ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΧΡΕΟΣ ΜΑΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΑΣ»

Στο φλέγον ζήτημα της επικαιρότητας, το οποίο αφορά την πανδημία και το εμβολιασμό αναφέρθηκε σε συνέντευξή της η γνωστή ηθοποιός Ρένια Λουιζίδου. Η ταλαντούχα ηθοποιός παραχώρησε συνέντευξή στο περιοδικό 7 μέρες Tv διευκρινίζοντας ότι το εμβόλιο δεν το έκανε με ελαφρά τη καρδιά, με τεράστια χαρά ή χωρίς φόβο αλλά επειδή θεωρεί ότι είναι χρέος μας απέναντι στους συνανθρώπους μας.

Παράλληλα, η ίδια παραδέχτηκε ότι είναι μονόδρομος το θέμα του εμβολιασμού «Τον τελευταίο καιρό έχει ξεσπάσει ένας καινούριος διχασμός μεταξύ εμβολιασμένων και ανεμβολίαστων. Ούτε εμείς κάναμε το εμβόλιο γλεντώντας αλλά ήταν μια απόφαση που πήραμε για λόγους κοινωνικής υπευθυνότητας. Είναι καλό αν προχωρήσουμε λίγο πιο γρήγορα, διαφορετικά φοβάμαι ότι θα μας περιμένει ένας ακόμα δύσκολος χρόνος».

Η γνωστή ηθοποιός επίσης αποκάλυψε ότι έχει χάσει από το κορονοϊο άτομα που γνώριζε «Άνθρωποι που γνώριζα έφυγαν από τη ζωή. Δυστυχώς, όλοι μας ξέρουμε κάποιον που έφυγε από Covid. Η χώρα μετρά πάνω από δέκα χιλιάδες νεκρούς. Επίσης πολλοί φίλοι μου νόσησαν και ταλαιπωρήθηκαν απίστευτα μέχρι να το ξεπεράσουν»

Hot this week

ΛΕΜΕΣΟΣ: Οδική οργή για λίγα δευτερόλεπτα καθυστέρησης – Χαστούκι και ένταση σε βίντεο -(Βίντεο)

Περιστατικό οδικής οργής σημειώθηκε το πρωί πριν λίγες ημέρες...

ΧΡΥΣΩ ΛΕΦΟΥ: Γεμιστό καλαμάρι με κουμανταρία για το τραπέζι της 25ης Μαρτίου

Με άρωμα παράδοσης και γεύσεις που περνούν από γενιά...

ΚΙΤΡΙΝΗ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ: Βροχές και καταιγίδες την ώρα της παρέλασης-Πότε τίθεται σε ισχύ

Η παρέλαση της 25ης Μαρτίου αναμένεται να διεξαχθεί υπό...

ΑΤΟΜΑ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΕΣ: Διαμαρτυρία στο Προεδρικό -«Όχι σε κουτσουρεμένα επιδόματα!»

Σε ειρηνική διαμαρτυρία θα συμμετάσχουν τα άτομα με αναπηρίες...

Topics

ΧΡΥΣΩ ΛΕΦΟΥ: Γεμιστό καλαμάρι με κουμανταρία για το τραπέζι της 25ης Μαρτίου

Με άρωμα παράδοσης και γεύσεις που περνούν από γενιά...

ΑΤΟΜΑ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΕΣ: Διαμαρτυρία στο Προεδρικό -«Όχι σε κουτσουρεμένα επιδόματα!»

Σε ειρηνική διαμαρτυρία θα συμμετάσχουν τα άτομα με αναπηρίες...

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ UCLAN: 12η χρονιά του «Ιδεοδρομίου»

Το Παιδαγωγικό Ινστιτούτο Κύπρου (Π.Ι.) σε συνεργασία με τις Διευθύνσεις Μέσης...

ΠΡΟΣΟΧΗ: Ακατάλληλο για χρήση το γεφύρι στις «Διατρήσεις» λόγω κακοκαιρίας

Σε επιφυλακή βρίσκονται οι αρμόδιες αρχές στην Πάφο, των...

Related Articles

Popular Categories