19.2 C
Nicosia
Τρίτη, 22 Οκτωβρίου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήNEWSΡΑΦΑΕΛΑ ΠΙΤΣΙΚΑΛΗ: Οδηγείται στην τελευταία της κατοικία η 21χρονη μαχήτρια που έδινε...

ΡΑΦΑΕΛΑ ΠΙΤΣΙΚΑΛΗ: Οδηγείται στην τελευταία της κατοικία η 21χρονη μαχήτρια που έδινε αισιοδοξία και χαμόγελο μέσα από τα κοινωνικά δίκτυα-Η παράκληση της οικογένειας

-

Η 21χρονη μαχήτριας Ραφαέλλα Πιτσικαλή που έγινε περισσότερο γνωστή μέσα από τις αναρτήσεις της στα κοινωνικά δίκτυα άφησε τη τελευταία της πνοή στο νοσοκομείο στο στο MD Anderson του Houston όπου έκανε σειρά χημειοθεραπειών.

Η ίδια ήταν ένα κορίτσι που συνεχώς είχε το χαμόγελο στα χείλη και μιλούσε στους διαδικτυακούς της φίλους με ζωντάνια και αποφασιστικότητα για τη ζωή. Το Σάββατο 10 Φεβρουαρίου συγγενείς και φίλοι θα αποχαιρετήσουν για τελευταία φορά την Ραφαέλα που έφυγε από τη ζωή λίγες ημέρες μετά τα 21α γενέθλια της δίνοντας γενναία μάχη.

Η κηδεία της θα τελεστεί στις 13:30 από τον ιερό ναό Αγίων Πέτρου και Παύλου Χανίων και η οικογένεια ζητά όπως όσοι παραστούν να είναι ντυμένοι στα λευκά. Παράλληλα, η οικογένεια ζητά από όσους παρευρεθούν αντί στεφάνων να δοθούν χρήματα για τη στήριξη του Make a Wish.

Nα υπενθυμίσουμε, ότι η νεαρή Χανιώτισσα ήταν ένα κορίτσι γεμάτο ζωή και χαμόγελο. Σχεδόν καθημερινά δημοσίευε υλικό από το νοσοκομείο όπου νοσηλεύονταν, χόρευε, γελούσε και ενημέρωνε με το δικό της μοναδικό τρόπο την κατάσταση της υγείας της.

Η ομάδα του coffeeevibesmagazine εκφράζει τα ειλικρινή του συλληπητήρια

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε:

ΚΑΙΡΟΣ: Αίθριος καιρός με σταδιακή άνοδο της θερμοκρασίας τις επόμενες μέρες

Ο καιρός σήμερα θα παραμείνει κυρίως αίθριος, με τοπικές νεφώσεις κατά διαστήματα και σταδιακή άνοδο της θερμοκρασίας μέχρι την Πέμπτη, φτάνοντας κοντά στις φυσιολογικές...