ΡΑΝΙΑ ΕΥΡΙΠΙΔΟΥ:ΔΙΕΚΔΙΚΕΙ ΜΙΑ ΘΕΣΗ ΣΤΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ

Μια νέα ζωή έχει ξεκινήσει για την Ράνια Ευριπίδου, η οποία έχει βιώσει διάφορες καταστάσεις. Η ίδια μετά από πρόταση που της υποβλήθηκε διεκδικεί μια θέση στα κοινοβουλευτικά έδρανα με το Κίνημα Ανεξάρτητοι στην επαρχία Λεμεσού.

Σε ανάρτησή της, η Ράνια Ευριπίδου στέλνει το δικό της μήνυμα σε όλους, παραδεχόμενη ότι δεν είναι πολιτικός εάν και πολλοί της λένε πώς αυτά που κάνει είναι πολιτική. Η ίδια θεωρεί απλά  ότι  είναι χρέος της.

«Ναι, ξέρω δεν είμαι πολιτικός αν και πολλοί μου λένε πως αυτά που κάνω είναι Πολιτική! Εγώ τα ονομάζω ΧΡΕΟΣ ΜΟΥ!! Για να έχω πολλές προτάσεις να κατέβω Υποψήφια σημαίνει πως όλοι κάτι ήξεραν και πίστευαν σε μένα πως αξίζω να ρισκάρω. – Είμαι ένας απλός άνθρωπος που νοιάζεται για τους συνανθρώπους του αυτό είμαι και αυτό δείχνω με τις πράξεις μου και έτσι θα παραμείνω. Αυτά κάνω εδώ και πολλά χρόνια και όχι μόνο τώρα για όσους με βλέπουν στη δημοσιότητα εδώ και ένα χρόνο. – Αυτός ο χρόνος μου έχει σημαδέψει την ζωή μου με στόχους με πειθαρχία με αγάπη με αγανάκτηση, με θυμό, με απογοήτευση και πολλά θέλω όχι μόνο για μένα αλλά για όλο τον κόσμο!! – Έχω δώσει στη Χώρα μας με την Δίκη μου από πρωτοδικείο “Δίκη προηγούμενο” που αυτό λέει πως όταν εγώ θα έχω φύγει από αυτήν τη ζωή “Ακόμα θα δίνω ΕΛΠΙΔΑ” σε όσους ζητούν λύτρωση στη ψυχή. Έχω παλέψει και έχω βιώσει με τον χειρότερο τρόπο ανάμεσα στην σκληρή κοινωνία μας ως μονογονέας για 26 χρόνια και ξέρω πολύ καλά πως είναι να μην έχεις έστω ένα ευρώ για μέρες, χωρίς στήριγμα, να πρέπει να πληρώνεις ενοίκιο αυτό το κεραμίδι στο κεφάλι σου, ένα πιάτο απλό φαγητό, ασφάλεια, συμπαράσταση από κανέναν ακόμα και το κράτος ειδικά τον παλιό καιρό η εκτίμηση και αξιοπρέπεια απουσίαζαν. Έχω ζήσει ανεργία γιατί ήθελα να παλέψω και άλλα θέματα που με κρατούσαν πίσω ακόμα και αν αυτό ήταν δικαστήριο ή η υγεία μου που δεν επέλεξα εγώ να έχω μία ζωή. – Ότι έχω καταφέρει είναι με τα δύο μου χέρια με πολύ μόχθο, κόπο, βάσανα και στερήσεις έμαθα να στέκομαι στα πόδια μου και αν πέφτω να ξανά σηκώνομαι αμέσως!!»




Hot this week

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Φωτογραφία και ποίηση σε έναν κοινό διάλογο τέχνης και προσφοράς

Ανοίγει επίσημα τις πύλες της η έκθεση «Echoes of...

ΚΑΝΝΕΣ: Η κυπριακή τέχνη στο κόκκινο χαλί – Πώς να γνωρίσουμε τον καλλιτέχνη

Στο Φεστιβάλ Καννών έκανε εντυπωσιακή εμφάνιση η ηθοποιός Sabrina...

ΠΑΦΟΣ: 15 χρόνια φυλάκιση σε 35χρονο για απόπειρα φόνου σε φαρμακείο

Ποινή φυλάκισης διάρκειας 15 ετών επέβαλε σήμερα το Μόνιμο...

CY-ALERT: Η Κύπρος ενεργοποιεί το σύστημα άμεσης προειδοποίησης πολιτών – Έρχονται προειδοποιητικά μηνύματα-(Βίντεο)

Το νέο Σύστημα Έγκαιρης Προειδοποίησης Πληθυσμού CY-Alert τίθεται σε...

«ΤΑΞΙΔΙ ΑΞΙΩΝ» ΤΗΣ LIDL ΚΥΠΡΟΥ: Όταν οι εταιρικές αξίες γίνονται τραγούδι και έμπρακτη επένδυση στη νέα γενιά

Με 20 νέες θέσεις Υποδιευθυντών/ριών Καταστημάτων, η εταιρεία μετατρέπει...

Topics

ΚΑΝΝΕΣ: Η κυπριακή τέχνη στο κόκκινο χαλί – Πώς να γνωρίσουμε τον καλλιτέχνη

Στο Φεστιβάλ Καννών έκανε εντυπωσιακή εμφάνιση η ηθοποιός Sabrina...

ΠΑΦΟΣ: 15 χρόνια φυλάκιση σε 35χρονο για απόπειρα φόνου σε φαρμακείο

Ποινή φυλάκισης διάρκειας 15 ετών επέβαλε σήμερα το Μόνιμο...

«ΤΑΞΙΔΙ ΑΞΙΩΝ» ΤΗΣ LIDL ΚΥΠΡΟΥ: Όταν οι εταιρικές αξίες γίνονται τραγούδι και έμπρακτη επένδυση στη νέα γενιά

Με 20 νέες θέσεις Υποδιευθυντών/ριών Καταστημάτων, η εταιρεία μετατρέπει...

«ΠΕΡΠΑΤΩ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΕΡΩ»: Το Σωματείο LIONS Κύπρου διοργανώνει φιλανθρωπικό δείπνο

Το Σωματείο LIONS Κύπρου «ΠΕΡΠΑΤΩ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΕΡΩ» διοργανώνει φιλανθρωπικό...

SERENA BEACH RESTAURANT: O απόλυτος καλοκαιρινός προορισμός!

Στον μαγευτικό χώρο του Serena Beach Restaurant, που άνοιξε...

Related Articles

Popular Categories