ΡΑΝΙΑ ΕΥΡΙΠΙΔΟΥ:ΔΙΕΚΔΙΚΕΙ ΜΙΑ ΘΕΣΗ ΣΤΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ

Μια νέα ζωή έχει ξεκινήσει για την Ράνια Ευριπίδου, η οποία έχει βιώσει διάφορες καταστάσεις. Η ίδια μετά από πρόταση που της υποβλήθηκε διεκδικεί μια θέση στα κοινοβουλευτικά έδρανα με το Κίνημα Ανεξάρτητοι στην επαρχία Λεμεσού.

Σε ανάρτησή της, η Ράνια Ευριπίδου στέλνει το δικό της μήνυμα σε όλους, παραδεχόμενη ότι δεν είναι πολιτικός εάν και πολλοί της λένε πώς αυτά που κάνει είναι πολιτική. Η ίδια θεωρεί απλά  ότι  είναι χρέος της.

«Ναι, ξέρω δεν είμαι πολιτικός αν και πολλοί μου λένε πως αυτά που κάνω είναι Πολιτική! Εγώ τα ονομάζω ΧΡΕΟΣ ΜΟΥ!! Για να έχω πολλές προτάσεις να κατέβω Υποψήφια σημαίνει πως όλοι κάτι ήξεραν και πίστευαν σε μένα πως αξίζω να ρισκάρω. – Είμαι ένας απλός άνθρωπος που νοιάζεται για τους συνανθρώπους του αυτό είμαι και αυτό δείχνω με τις πράξεις μου και έτσι θα παραμείνω. Αυτά κάνω εδώ και πολλά χρόνια και όχι μόνο τώρα για όσους με βλέπουν στη δημοσιότητα εδώ και ένα χρόνο. – Αυτός ο χρόνος μου έχει σημαδέψει την ζωή μου με στόχους με πειθαρχία με αγάπη με αγανάκτηση, με θυμό, με απογοήτευση και πολλά θέλω όχι μόνο για μένα αλλά για όλο τον κόσμο!! – Έχω δώσει στη Χώρα μας με την Δίκη μου από πρωτοδικείο “Δίκη προηγούμενο” που αυτό λέει πως όταν εγώ θα έχω φύγει από αυτήν τη ζωή “Ακόμα θα δίνω ΕΛΠΙΔΑ” σε όσους ζητούν λύτρωση στη ψυχή. Έχω παλέψει και έχω βιώσει με τον χειρότερο τρόπο ανάμεσα στην σκληρή κοινωνία μας ως μονογονέας για 26 χρόνια και ξέρω πολύ καλά πως είναι να μην έχεις έστω ένα ευρώ για μέρες, χωρίς στήριγμα, να πρέπει να πληρώνεις ενοίκιο αυτό το κεραμίδι στο κεφάλι σου, ένα πιάτο απλό φαγητό, ασφάλεια, συμπαράσταση από κανέναν ακόμα και το κράτος ειδικά τον παλιό καιρό η εκτίμηση και αξιοπρέπεια απουσίαζαν. Έχω ζήσει ανεργία γιατί ήθελα να παλέψω και άλλα θέματα που με κρατούσαν πίσω ακόμα και αν αυτό ήταν δικαστήριο ή η υγεία μου που δεν επέλεξα εγώ να έχω μία ζωή. – Ότι έχω καταφέρει είναι με τα δύο μου χέρια με πολύ μόχθο, κόπο, βάσανα και στερήσεις έμαθα να στέκομαι στα πόδια μου και αν πέφτω να ξανά σηκώνομαι αμέσως!!»




Hot this week

ΕΓΚΛΗΜΑ ΣΤΟ ΟΡΙΕΝΤ ΕΞΠΡΕΣ: Ο Πουαρό επιστρέφει στη σκηνή του ΘΟΚ

Η ιστορία της Αγκάθα Κρίστι στη σκηνή του ΘΟΚ. Τι να γνωρίζεις για την παραγωγή και πού να ελέγξεις παραστάσεις και εισιτήρια.

ΠΑΡΚΟ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ: Απομακρύνονται τα ξερά δέντρα – «Έναν χρόνο ζητούσαμε να ληφθούν μέτρα» -(Βίντεο)

Άρχισε η απομάκρυνση των ξερών δέντρων στην Αγλαντζιά, σύμφωνα...

THE JUNGLE BOOK: Μια οικογενειακή συνάντηση με τη Συμφωνική Ορχήστρα Κύπρου

Η Συμφωνική Ορχήστρα Κύπρου παρουσιάζει το The Jungle Book σε Λάρνακα και Λευκωσία στις 5 και 7 Νοεμβρίου. Οι βασικές πληροφορίες.

ΠΑΦΟΣ: Ένοχος διευθυντής τουριστικής μονάδας για σεξουαλική κακοποίηση δύο 16χρονων

Για διακοπές είχαν έρθει στην Κύπρο δύο 16χρονες από...

Topics

ΕΓΚΛΗΜΑ ΣΤΟ ΟΡΙΕΝΤ ΕΞΠΡΕΣ: Ο Πουαρό επιστρέφει στη σκηνή του ΘΟΚ

Η ιστορία της Αγκάθα Κρίστι στη σκηνή του ΘΟΚ. Τι να γνωρίζεις για την παραγωγή και πού να ελέγξεις παραστάσεις και εισιτήρια.

THE JUNGLE BOOK: Μια οικογενειακή συνάντηση με τη Συμφωνική Ορχήστρα Κύπρου

Η Συμφωνική Ορχήστρα Κύπρου παρουσιάζει το The Jungle Book σε Λάρνακα και Λευκωσία στις 5 και 7 Νοεμβρίου. Οι βασικές πληροφορίες.

ΛΙΓΗ ΚΙΝΗΣΗ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΗΜΕΡΑ: Πώς βρίσκουμε χώρο για περπάτημα

Μικρές ευκαιρίες για περισσότερο περπάτημα και λιγότερη ακινησία, με αφετηρία τις οδηγίες του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας.

Ο ΣΚΥΛΟΣ ΜΟΝΟΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ: Η προετοιμασία αρχίζει πριν κλείσεις την πόρτα

Η σταδιακή εξοικείωση, ο ασφαλής χώρος και τα σημάδια δυσφορίας που χρειάζονται προσοχή όταν ο σκύλος μένει μόνος.

ΡΕΒΙΘΙΑ ΑΛΛΙΩΣ: Τρεις εύκολες ιδέες πέρα από την κλασική σούπα

Μια ζεστή σαλάτα, ένα γρήγορο τηγάνι με ντομάτα και ένα απλό άλειμμα: τρεις τρόποι να αξιοποιήσεις βρασμένα ρεβίθια.

Related Articles

Popular Categories