fbpx
28.8 C
Nicosia
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήNEWSΕΛΕΝΑ ΧΡΙΣΤΟΦΗ: «ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΕΥΚΟΛΗ ΠΑΙΔΙΚΗ ΗΛΙΚΙΑ...» (βίντεο)

ΕΛΕΝΑ ΧΡΙΣΤΟΦΗ: «ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΕΥΚΟΛΗ ΠΑΙΔΙΚΗ ΗΛΙΚΙΑ…» (βίντεο)

-

Mια δύσκολη ηλικία, βίωσε η Έλενα Χριστοφή λόγω του πολέμου, όπως φυσικά και οι συγχωριανοί της από τον Αϊ-Γεώργιο Κερύνειας. Ο πόλεμος και ο ξεριζωμός έφερε τα πάνω –κάτω στην οικογένεια της, και φαίνεται ότι η γνωστή ηθοποιός το “κουβαλάει” μια ζωή.

Σε μια εξομολόγηση καρδιάς, η Έλενα Χριστοφή βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής “Με αγάπη Χριστιάνα” με παρουσιάστρια την Χριστιάνα Αριστοτέλους αναφέροντας τις δύσκολες συνθήκες που βίωσε όταν ήταν μικρή.

«Είμαι εκτοπισμένη, είμαι πρόσφυγας, έχω ζήσει κάποιου είδους στερήσεις, υλικές, συναισθηματικές και ψυχολογικές»

«Δεν είχα καθόλου εύκολη παιδική ηλικία. Είμαι εκτοπισμένη, είμαι πρόσφυγας, έχω ζήσει κάποιου είδους στερήσεις, υλικές, συναισθηματικές και ψυχολογικές, όποτε χρειάστηκε να γίνει δουλειά, αλλά σε μένα ήταν πολύ εύκολο να γίνει αυτό».

Η ηθοποιός όπως εξομολογήθηκε πάντοτε ακούει τον εαυτό της «πάντοτε ακούω αυτή την εσωτερική φωνή, και αυτή μου έλεγε ότι πρέπει να προσέξεις το Ελενάκι που έχεις μέσα σου. Το παιδάκι που άφησες γιατί είναι εκεί, κι’ εάν δεν του δώσεις σημασία, εάν δεν το φροντίσεις, θα το έχεις μια ζωή μέσα στο κεφάλι σου και θα συμπεριφέρεσαι πάντα έως ένας ενήλικας που γερνά εξωτερικά αλλά που παραμένει ένα ανάπηρο παιδάκι, ένα παιδάκι με ελλείψεις, ένα παιδάκι με απωθημένα, με πίκρες».

«Πάντοτε ακούω αυτή την εσωτερική φωνή, και αυτή μου έλεγε ότι πρέπει να προσέξεις το Ελενάκι που έχεις μέσα σου».

Η ίδια θεωρεί ότι ένα από τα χειρότερα πράγματα στον άνθρωπο είναι να νιώθεις πίκρα, «η πίκρα παγιώνει καταστάσεις μέσα σου, και δημιουργεί αρρώστιες, όγκους, όπως ο καρκίνος…».

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε: