22 C
Nicosia
Πέμπτη, 24 Οκτωβρίου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήNEWSΠΥΡΓΑ ΛΑΡΝΑΚΑΣ: Πέντε χρόνια φυλάκιση στον παραλίγο παιδοκτόνο -Πάρθηκε η απόφαση

ΠΥΡΓΑ ΛΑΡΝΑΚΑΣ: Πέντε χρόνια φυλάκιση στον παραλίγο παιδοκτόνο -Πάρθηκε η απόφαση

-

Ο 69χρονος όπου ομολόγησε πως πυροβόλησε το γιο του και πως πίστευε πως ήταν νεκρός καταδικάστηκε από το Κακουργιοδικείο Λάρνακας, σε πέντε χρόνια φυλάκιση.

Ο παραλίγο παιδοκτόνος στα Πυργά, τον περασμένο Μάιο πυροβόλησε μέσα στο σπίτι του τον γιο του και τον τραυμάτισε. Ο ίδιος παραδέχθηκε ενοχή στην κατηγορία της πρόκλησης βαριάς σωματικής βλάβης και αφαιρέθηκε το αδίκημα της απόπειρας φόνου, αφού ο 44χρονος γιος του ανέφερε πως δεν έχει παράπονο από τον πατέρα του. Θυμίζουμε πως ο 69χρονος, στις 26 Μαΐου 2022 είχε λογομαχήσει με το 44χρονο γιο του στο σπίτι τους στα Πυργά. Πήρε το κυνηγετικό του όπλο και τον πυροβόλησε δύο φορές στον ώμο, τραυματίζοντάς τον σοβαρά. Ο δεύτερος του γιος, που βρισκόταν σε άλλο σημείο της αυλής, σύμφωνα με την Αστυνομία, είχε δει τον πατέρα του να προσπαθεί να επαναγεμίσει το όπλο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:«Στα 40 μου είμαι περήφανος για όσα έχω πετύχει, αλλά δεν επαναπαύομαι»-https://www.boussiasnews.cy/el/news/1666000789/giaghkos-xatzighiannis-sta-40-moy-imai-perifanos-ghia-osa-ekho-petykhei-alla-den-epanapauomai

Τότε άρπαξε φτυάρι, τον κτύπησε στο κεφάλι και τον αφόπλισε. Ο 69χρονος σε κατάσταση σοκ και αιμορραγώντας στο κεφάλι, είχε μεταβεί στον Αστυνομικό Σταθμό Κοφίνου, όπου ομολόγησε πως πυροβόλησε το γιο του και πως πίστευε πως ήταν νεκρός.

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε: