21.9 C
Nicosia
Πέμπτη, 24 Οκτωβρίου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήNEWSΠΡΩΙΝΟ «ΜΑΜΑΔΙΣΤΙΚΟ» «ΦΙΛΤΡΟ»: ENA ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ CHALLENGE ME ΓΝΩΣΤΕΣ ΜΗΤΕΡΕΣ ΤΗΣ ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΖΩΗΣ

ΠΡΩΙΝΟ «ΜΑΜΑΔΙΣΤΙΚΟ» «ΦΙΛΤΡΟ»: ENA ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ CHALLENGE ME ΓΝΩΣΤΕΣ ΜΗΤΕΡΕΣ ΤΗΣ ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΖΩΗΣ

-

Ένα διαφορετικό challenge που αφορά όλες τις μαμάδες ξεκίνησε από το πρωί σήμερα στο instagram με γνωστές μητέρες της κυπριακής ζωής. Η Θεοδοσία Αποστόλου, η Νατάσα Ρούσσου, και η Ειρήνη Καραγιώργη συμμετέχουν στο challenge των μαμάδων Πρωινό «μαμαδίστικο» «φίλτρο» παροτρύνοντας τις μητέρες να λάβουν μέρος.

Στόχος τους, είναι να δείξουν σε όλες τις μαμάδες ότι χωρίς ψεύτικα φίλτρα είναι όλες οι μητέρες το ίδιο, ωθώντας παράλληλα  να αγαπήσουν τον εαυτό τους και το αληθινό πρόσωπο της μητρότητας που δεν είναι τέλεια ζυγωματικά αλλά ένα αληθινό χαμόγελο με μια χαλαρή αλογοουρά και μια μαμά σε πρωινή ρουτίνα με τα παιδιά της.

Η Θεοδοσία Αποστόλου, μητέρα δύο παιδιών

Στο νέο challenge, το οποίο τείνει να γίνει viral πραγματοποιείται από την ιδέα και πρωτοβουλία της ηθοποιού Ειρήνη Καραγιώργη, την σύζυγο του δημοσιογράφου Γιώργο Ρούσσο, Νατάσα, και της συζύγου του Ανδρέα Αποστόλου, Θεοδοσία Αποστόλου.  Να θυμίσουμε, ότι και οι τρεις χαίρονται τον ρόλο της μητέρας κάθε στιγμή.

Η ηθοποιός Ειρήνη Καραγιώργη, μητέρα επίσης δύο παιδιών

Η ηθοποιός Ειρήνη Καραγιώργη έχει δύο παιδιά, η Νατάσα Ρούσσου, τρία παιδιά και η Θεοδοσία Αποστόλου, δύο παιδιά. Και οι τρεις γνωρίζουν πάρα πολύ καλά ότι η ψυχική υγεία των μαμάδων είναι πολύ σημαντική και παροτρύνουν με αυτή τους την πρωτοβουλία να το κυκλοφορήσουν σε όλες οι μητέρες,  πώς δεν οι μόνες και φυσικά ούτε μόνες…

Η Νατάσα Ρούσσου, μητέρα τριών παιδιών
- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε:

ΠΑΓΚΥΠΡΙΟΣ ΑΝΤΙΝΑΡΚΩΤΙΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ: Περπατάμε παρέα για ένα αύριο χωρίς εξαρτήσεις και...

Ο Παγκύπριος Αντιναρκωτικός Σύνδεσμος (ΠΑΣ), με στόχο την ευαισθητοποίηση και την ενημέρωση του κοινού για μια ζωή χωρίς εξαρτήσεις και ουσίες, διοργανώνει πεζοπορία καλύπτοντας...