Κυριακή, 14 Δεκεμβρίου, 2025
4.7 C
Cyprus

ΠΡΟΣΟΧΗ: Aκινητοποίηση φορτηγού στο αυτοκινητόδρομο Λεμεσού-Πάφου παρά το Πισσούρι-Θα παραμείνει όλο το βράδυ

- Advertisement -

Προσοχή συστήνει η Αστυνομία στους οδηγούς λόγω ακινητοποίησης φορτηγού στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού-Πάφου παρά το Πισσούρι

Προσοχή στους οδηγούς οχημάτων που διακινούνται στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού-Πάφου, συστήνει η Αστυνομία, αφού σε σημείο του δρόμου, παρά το Πισσούρι, φορτηγό όχημα έχει ακινητοποιηθεί στην λωρίδα ασφαλείας, όπου και θα παραμείνει καθ’ όλη τη διάρκεια της νύκτας.

Σε σημείο του αυτοκινητόδρομου μετά την έξοδο του κόλπου Πισσουρίου συγκεκριμένα, στην κατεύθυνση προς Πάφο, έχει ακινητοποιηθεί λόγω μηχανικής βλάβης, αρθρωτό φορτηγό όχημα. Το φορτηγό θα παραμείνει σταθμευμένο στη λωρίδα ασφαλείας του αυτοκινητοδρόμου, αφού δεν στάθηκε δυνατή η επιδιόρθωση της βλάβης και η μετακίνηση του, κάτι που αναμένεται να γίνει το πρωί αύριο Παρασκευή.

Στο σημείο ακινητοποίησης του φορτηγού τοποθετείται προειδοποιητική σήμανση από συνεργείο του Τμήματος Δημοσίων Έργων, ενώ στο σημείο θα παραμένει αστυνομική περίπολος, για λόγους οδικής ασφάλειας. Οι δύο λωρίδες του αυτοκινητόδρομου προς Πάφο είναι ανοικτές για την κυκλοφορία, ωστόσο οι διερχόμενοι οδηγοί προτρέπονται να είναι προσεκτικοί, να κινούνται με ασφαλή ταχύτητα και να διατηρούν απόσταση ασφαλείας από άλλα διερχόμενα οχήματα.

Hot this week

13 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ: Πράξεις χωρίς νόημα και επικίνδυνη ανοησία – Τα καμένα ποιος θα τα μαζέψει;

Ένα «άτυπο» ραντεβού φαίνεται πως είχε δοθεί και φέτος...

METAXAS SINCE 1963: Γιόρτασε τον έναν χρόνο λειτουργίας – Ποιους είδαμε

Με αφορμή τη συμπλήρωση ενός έτους λειτουργίας του νέου...

ΝΑΤΑΣΑ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ: Ταξίδι στο Ντουμπάι για το λανσάρισμα της νέας συλλογής κοσμημάτων

Η Κύπρια σχεδιάστρια Νατάσα Χριστοδούλου ταξίδεψε πρόσφατα στο Ντουμπάι,...

ΡΑΦΑΕΛΑ-ΧΡΙΣΤΟΣ: Έτοιμοι να ανέβουν στη σκηνή – Ποιοι διακρίθηκαν για την Κύπρο στο Junior Eurovision-(Bίντεο)

Η Ραφαέλλα και ο Χρίστος ετοιμάζονται να εκπροσωπήσουν απόψε...

Topics

METAXAS SINCE 1963: Γιόρτασε τον έναν χρόνο λειτουργίας – Ποιους είδαμε

Με αφορμή τη συμπλήρωση ενός έτους λειτουργίας του νέου...

ΝΑΤΑΣΑ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ: Ταξίδι στο Ντουμπάι για το λανσάρισμα της νέας συλλογής κοσμημάτων

Η Κύπρια σχεδιάστρια Νατάσα Χριστοδούλου ταξίδεψε πρόσφατα στο Ντουμπάι,...

ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΣΤΗ ΛΕΜΕΣΟ: Φωτιά σκόπιμα στη μέση δρόμου στη Μέσα Γειτονιά

Συναγερμός σήμανε λίγο πριν τα μεσάνυχτα της Παρασκευής στη...

ΚΑΙΡΟΣ: Πάρτε ζακέτα… Πτώση της θερμοκρασίας τις βραδινές ώρες

Αίθριος καιρός με τοπικές νεφώσεις σήμερα, όμως η πτώση...

Related Articles

Popular Categories