ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ: Εξαιρετικά υψηλές θερμοκρασίες-Σπίτι ή θάλασσα;-Πότε τίθεται σε ισχύ

Μετά την κίτρινη προειδοποίηση που εξέδωσε χθες η Μετεωρολογική Υπηρεσία σήμερα την αναθεώρησε και προειδοποιεί για εξαιρετικά ψηλές θερμοκρασίες.

Σε πορτοκαλί αναθεωρήθηκε από την Μετεωρολογική Υπηρεσία, τη χθεσινή προειδοποίηση για εξαιρετικά υψηλές θερμοκρασίες, σήμερα Κυριακή. Η μέγιστη θερμοκρασία θα κυμανθεί γύρω στους 43 βαθμούς στο εσωτερικό και γύρω στους 33 βαθμούς στα υψηλότερα ορεινά. Η πορτοκαλί προειδοποίηση θα τεθεί σε ισχύ από τις 11 το πρωί της Κυριακής, μέχρι τις 6 το απόγευμα της ίδιας ημέρας.

Σύμφωνα με τη Μετεωρολογική Υπηρεσία, σήμερα, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, παρόλο που κατά διαστήματα θα παρατηρούνται αυξημένες μέσες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί ασθενείς μέχρι μέτριοι 3 με 4 μποφόρ και τοπικά στα δυτικά παράλια μέχρι ισχυροί, 4 με 5 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη και τοπικά στα δυτικά μέχρι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 43 βαθμούς στο εσωτερικό, στους 34 στα δυτικά παράλια, γύρω στους 36 στα υπόλοιπα παράλια και στους 33 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί, ασθενείς και τοπικά μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα καταστεί στα δυτικά και τα βόρεια παράλια λίγο ταραγμένη και στα υπόλοιπα παράλια μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 26 βαθμούς στο εσωτερικό και τα παράλια και στους 25 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Τη Δευτέρα, την Τρίτη και την Τετάρτη, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος και θερμός. Η θερμοκρασία θα σημειώσει τη Δευτέρα μικρή άνοδο, για να κυμανθεί αισθητά πιο πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές, ενώ την Τρίτη και την Τετάρτη θα σημειώσει σταδιακά μικρή πτώση.

Hot this week

ΛΕΜΕΣΟΣ: Σκουπίδια με φόντο το κοιμητήριο Σφαλαγγιώτισσας – Καθαρίζουν και σε τρεις μέρες ξαναγεμίζει ο χώρος-(Φώτο)

Εικόνες που προκαλούν προβληματισμό και αγανάκτηση καταγράφονται στο κοιμητήριο...

ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΚΟΥΝΟΥΠΙΟΥ: Δύο κρούσματα δάγκειου στην Κύπρο – Γιατί δεν πρέπει να προκαλείται πανικός

Δύο περιστατικά δάγκειου πυρετού καταγράφηκαν στην Κύπρο τον Ιούλιο....

ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΜΠΟΡΙΔΗΣ: «Έδιωξαν» ασθενή με μετεγχειρητικές επιπλοκές – Καταγγελία-«βόμβα» για ιδιωτικό νοσηλευτήριο

Σε σοβαρή καταγγελία για τον χειρισμό ασθενούς με μετεγχειρητικές...

Topics

ΛΕΜΕΣΟΣ: Σκουπίδια με φόντο το κοιμητήριο Σφαλαγγιώτισσας – Καθαρίζουν και σε τρεις μέρες ξαναγεμίζει ο χώρος-(Φώτο)

Εικόνες που προκαλούν προβληματισμό και αγανάκτηση καταγράφονται στο κοιμητήριο...

ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΚΟΥΝΟΥΠΙΟΥ: Δύο κρούσματα δάγκειου στην Κύπρο – Γιατί δεν πρέπει να προκαλείται πανικός

Δύο περιστατικά δάγκειου πυρετού καταγράφηκαν στην Κύπρο τον Ιούλιο....

ΠΑΦΟΣ: Σύλληψη για την άγρια επίθεση σε διανομείς – Αναζητούνται και άλλα πρόσωπα

Χειροπέδες σε 35χρονο για τα επεισόδια στον Μούτταλο, στα...

ΚΑΙΡΟΣ: 38άρια σήμερα και… ανεβαίνει κι άλλο η θερμοκρασία

Αίθριος θα είναι σήμερα ο καιρός, με τη θερμοκρασία...

Related Articles

Popular Categories