16.9 C
Nicosia
Τρίτη, 22 Οκτωβρίου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήNEWSΠΑΥΛΟΣ ΚΟΝΤΙΔΗΣ: Χαράζει κοινή πορεία με την Μαρίνα Αγίας Νάπας μέχρι το...

ΠΑΥΛΟΣ ΚΟΝΤΙΔΗΣ: Χαράζει κοινή πορεία με την Μαρίνα Αγίας Νάπας μέχρι το 2025

-

Η Μαρίνα Αγίας Νάπας και ο Αργυρός Ολυμπιονίκης και δύο φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής στην ιστιοπλοΐα Παύλος Κοντίδης προχώρησαν σε νέα διετή συνεργασία.

Η ανανέωση αυτή έρχεται στο καλύτερο τάιμινγκ μερικούς μήνες πριν από τους επερχόμενους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού όπου και θα αγωνιστεί ο αθλητής μας εκπροσωπώντας για μια ακόμα φορά επάξια την Κύπρο.

Ενστερνιζόμενοι τις ίδιες αξίες, όραμα και φιλοσοφία, ο Παύλος Κοντίδης αποτελεί τον ιδανικό πρωταθλητή για την προβολή της Μαρίνας Αγίας Νάπας, ενός πολυβραβευμένου έργου το οποίο αποτελεί τον απόλυτο, θαλάσσιο, διεθνή τουριστικό προορισμό. Αξίζει να σημειωθεί πως μετά το απόλυτα επιτυχημένο 2023, κατά το οποίο συνεχίστηκαν οι παρουσίες στο βάθρο των νικητών, κυρίως σε μεγάλης εμβέλειας αγώνες, ο Παύλος Κοντίδης ατενίζει με αισιοδοξία τη φετινή χρονιά, και με φάρο τις επιτυχίες αυτές προετοιμάζεται έτσι ώστε να τις επαναλάβει στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού.

Ο Παύλος Κοντίδης ατενίζει με αισιοδοξία τη φετινή χρονιά, και με φάρο τις επιτυχίες αυτές προετοιμάζεται έτσι ώστε να τις επαναλάβει στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού.

Υπενθυμίζεται ότι η Μαρίνα Αγίας Νάπας είναι χωροθετημένη ανάμεσα στις παραλίες Αγίας Θέκλας και Μακρόνησου, με 220 ευρύχωρα, πολυτελή διαμερίσματα σε δύο πύργους, εκ των οποίων ο Ανατολικός έχει ήδη παραδοθεί, με 23 πολυτελείς επαύλεις, μαρίνα με δυνατότητα ελλιμενισμού και παροχής ολοκληρωμένων υπηρεσιών σε 600 σκάφη καθώς και ναυπηγείο. Το έργο περιλαμβάνει ακόμα μια σειρά από επιλεγμένα καταστήματα και εστιατόρια που προσφέρουν υψηλής ποιότητας υπηρεσίες και ανέσεις στους διαμένοντες, τους ιδιοκτήτες και τα πληρώματα σκαφών καθώς και στους επισκέπτες της μαρίνας.

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε: