ΠΑΤΡΑ: Γιατί οι γιατροί ήθελαν κάμερες στο δωμάτιο της Τζωρτζίνας-Νέα στοιχεία περιπλέκουν την κατάσταση

Νέα στοιχεία για την υπόθεση θανάτου των τριών κοριτσιών στην Πάτρα έρχονται στο φως, την ώρα που αναμένονται τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων της Τζωρτζίνας.

Όπως ανέφερε ο αστυνομικός συντάκτης Βασίλης Λαμπρόπουλος στο MEGA, παιδίατροι στην Πάτρα επιμένουν ότι η Τζωρτζίνα παρουσίαζε πρόβληματα μόνο όταν στο μονόκλινο δωμάτιο που νοσηλευόταν, δεν υπήρχε κάποιος γιατρός ή νοσηλευτής. Μάλιστα όπως σημειώνει είχαν σκεφτεί να τοποθετήσουν κάμερες στο δωμάτιο για να μπορούν να ελέγχουν το παιδί όταν δεν ήταν κάποιος ειδικός μαζί του.Το δεύτερο στοιχείο είναι ότι σε αντίθεση με τα όσα υποστήριξε η μητέρα σε συνέντευξή της το μονόκλινο δωμάτιο δεν ήταν πρόταση των γιατρών, αλλά δική της επιλογή. Ειδικότερα στο Καραμανδάνειο, οι γιατροί ανέφεραν ότι η μητέρα ήταν αυτή που ζήτησε μονόκλινο δωμάτιο καθώς όπως έλεγε χρειαζόταν χώρο και ησυχία γιατί ήταν έγκυος.

Σε σχέση με την εξέλιξη των ερευνών υπάρχει μία δυσπραγία μεταξύ αστυνομικών και δικαστικών υπηρεσιών στην Πάτρα, και λόγω γραφειοκρατικών κολλημάτων φαίνεται πως θα υπάρχει καθυστέρηση.

Πηγή:in.gr

Hot this week

ΝΑΥΑΓΙΟ ΚΕΡΥΝΕΙΑΣ: Δρομολόγια κανονικά μετά την τραγωδία – Στη συνέχεια ανακλήθηκαν οι άδειες της εταιρείας

Ερωτήματα είχε προκαλέσει το γεγονός ότι, λίγες μόλις ώρες...

ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΤΟΥ ΜΑΣΤΟΥ: Αύξηση 37% στους θανάτους Κυπρίων γυναικών μέσα σε 12 χρόνια

Ανησυχία προκαλούν τα στοιχεία για τους θανάτους από καρκίνο...

ΝΑΥΑΓΙΟ ΚΕΡΥΝΕΙΑΣ: Η θάλασσα ξεβράζει τις βαλίτσες των αγνοουμένων – «Άραγε ποιανού να είναι;»-(Βίντεο)

Μια εικόνα που δύσκολα μπορεί να αφήσει κάποιον ασυγκίνητο...

ΠΑΦΟΣ: Εντοπίστηκε και συνελήφθη 52χρονος που καταζητείτο για διάρρηξη και κλοπή κυνηγετικού όπλου

Εντοπίστηκε και συνελήφθη ο 52χρονος άνδρας που καταζητείτο από...

Topics

ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΤΟΥ ΜΑΣΤΟΥ: Αύξηση 37% στους θανάτους Κυπρίων γυναικών μέσα σε 12 χρόνια

Ανησυχία προκαλούν τα στοιχεία για τους θανάτους από καρκίνο...

Related Articles

Popular Categories