ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΡΓΗ: Σκότωσε το 11χρονο κοριτσάκι όταν αρνήθηκε να συνευρεθούν ερωτικά-Οδηγήθηκε στο δικαστήριο ο δράστης-θείος της-(Βίντεο)

Η είδηση της στυγερής δολοφονίας της 11χρονης Βάσως στην Ηλεία έχει προκαλέσει πανελλήνιο σοκ και οργή. Ο καθ’ ομολογίαν δράστης, ο 37χρονος θείος της άτυχης ανήλικης, παραδέχτηκε ότι σκότωσε το κορίτσι όταν εκείνη του αρνήθηκε να συνευρεθούν ερωτικά. Αξιοσημείωτο είναι ότι ο δράστης είχε καταδικαστεί στο παρελθόν για βιασμό ανηλίκου.

Η κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα και η δημοσιογράφος Βικτώρια Δαράτου βρέθηκαν στα δικαστήρια, όπου συνάντησαν τον άλλο θείο της 11χρονης. Με δάκρυα στα μάτια και κρατώντας στα χέρια τη φωτογραφία της ανιψιάς του, ξέσπασε δημόσια κατά του καθ’ ομολογίαν δολοφόνου.

Ο θείος της άτυχης Βάσως ζήτησε δικαιοσύνη και εξέφρασε τον πόνο και την οργή της οικογένειας για το αποτρόπαιο έγκλημα.Η οικογένεια και η κοινή γνώμη ζητούν δικαιοσύνη και τιμωρία για τον δράστη, ο οποίος είχε και στο παρελθόν προβεί σε εγκληματικές πράξεις κατά ανηλίκων.

Η ιατροδικαστική εξέταση της σορού της 11χρονης Βάσως στην Ηλεία επιβεβαίωσε την κυνική ομολογία του 37χρονου θείου της, ο οποίος παραδέχτηκε ότι τη σκότωσε χρησιμοποιώντας ένα κατσαβίδι και την παράτησε στο χωράφι. Ο ιατροδικαστής διαπίστωσε ότι το ανήλικο θύμα έφερε τραύματα από το αιχμηρό αντικείμενο σε ζωτικά όργανα, τα οποία την οδήγησαν στον θάνατο.

Παρά την παραδοχή του δράστη ότι αποπειράθηκε να βιάσει την 11χρονη, η εξέταση δεν βρήκε σημάδια σεξουαλικής κακοποίησης. Σύμφωνα με τον δράστη, το κορίτσι αντέδρασε, αντιστάθηκε και τον απείλησε ότι θα μιλήσει στους γονείς της.

Το τραγικό αυτό περιστατικό υπογραμμίζει την ανάγκη για αυστηρότερη προστασία των παιδιών από τέτοιου είδους κακοποιητικά άτομα και την επιβολή πιο αυστηρών ποινών για τους παραβάτες. Είναι κρίσιμο να εξεταστούν οι υπάρχουσες νομοθεσίες και οι δικαστικές πρακτικές, ώστε να διασφαλιστεί ότι τέτοιοι εγκληματίες δεν θα έχουν την ευκαιρία να επαναλάβουν τα εγκλήματά τους. Η κοινωνία πρέπει να ενισχύσει τα μέτρα προστασίας των ανηλίκων και να διασφαλίσει ότι οι καταδικασθέντες για σοβαρά εγκλήματα παρακολουθούνται και τιμωρούνται επαρκώς.

Hot this week

Βιωματικό εργαστήριο για ενήλικες «Τα κρασιά της Λαμπρής: Τι πίνουμε στο πασχαλινό τραπέζι;»

Κυριακή των Βαΐων, 5 Απριλίου 2026 11:00 Εκπαιδεύτρια: Φλωρεντία Κυθραιώτου  Το...

Η Lidl Κύπρου συνεχίζει τη δυναμική και διαχρονική παρουσία της στο Ayia Napa Youth Soccer Festival ως Platinum Sponsor

Στηρίζοντας σταθερά τον νεανικό αθλητισμό και την προώθηση της...

ΕΠΕΙΓΟΝ: Έκκληση για αίμα για 18χρονη πολυτραυματία μετά από σοβαρό τροχαίο

Μάχη για τη ζωή της δίνει μια 18χρονη κοπέλα,...

Η ΕΚΟ προκηρύσσει το Πρόγραμμα Υποτροφιών για το ακαδημαϊκό έτος 2026–2027

Έως τις 18 Μαΐου 2026 η υποβολή αιτήσεων Η ΕΚΟ,...

Topics

Βιωματικό εργαστήριο για ενήλικες «Τα κρασιά της Λαμπρής: Τι πίνουμε στο πασχαλινό τραπέζι;»

Κυριακή των Βαΐων, 5 Απριλίου 2026 11:00 Εκπαιδεύτρια: Φλωρεντία Κυθραιώτου  Το...

Η Lidl Κύπρου συνεχίζει τη δυναμική και διαχρονική παρουσία της στο Ayia Napa Youth Soccer Festival ως Platinum Sponsor

Στηρίζοντας σταθερά τον νεανικό αθλητισμό και την προώθηση της...

Η νέα γενιά της Λεμεσού δίνει λύσεις για τις κυβερνοαπειλές σε κρίσιμες υποδομές

Συνεχίζεται με επιτυχία το πρωτοποριακό πρόγραμμα της Τράπεζας Κύπρου...

Cyprus Coastal Regatta 2026

Η Μαρίνα Λεμεσού και η F&S Marinas διοργανώνουν για...

Related Articles

Popular Categories