ΝΙΚΟΛΕΤΑ ΧΡΥΣΑΝΘΟΥ: ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΜΗΤΕΡΑ ΤΗΣ, ΟΤΑΝ ΦΤΑΣΕΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΤΑΞΙΔΙΟΥ

Μια φωτογραφία μαζί με την μητέρα της, Ξένια Ανδρέου δημοσίευσε η  Νικολέτα Χρυσάνθου, η οποία νοσηλεύεται στο Ισραήλ για μεταμόσχευση μυελού των οστών, με δότη τον πατέρα της.

 «Όταν φτάσουμε στο τέλος αυτού του ταξιδιού, το μόνο που θα μετράει είναι ότι είχα εγώ εσένα και εσύ εμένα! Σ´αγαπώ γλυκιά μου μαμά!».

Όπως είναι γνωστό η οικογένεια είχε ενημερωθεί από την αρχή ότι σε περίπτωση που δεν βρεθεί συμβατός δότης 100% θα προχωρούσαν σε μεταμόσχευση με τον πατέρα της που είναι 50% συμβατός.  «Μετά από τις εξετάσεις και τη συμμετοχή του κόσμου για να βρεθεί συμβατός δότης η μόνη μας επιλογή ήταν ο πατέρας μου. Μόλις ήρθαμε στο Ισραήλ αρχίσαμε τις διαδικασίες. Το ποσοστό επιτυχίας είναι πολύ υψηλό», είχε δηλώσει πριν λίγο διάστημα η Νικολέτα.

Hot this week

ΑΝΝΙΤΑ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ: Το μήνυμα καρδιάς που αποκαλύπτει τη μεγάλη της αδυναμία στα παιδιά

Με αφορμή τη Γιορτή της Μητέρας, η πρόεδρος του...

ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΔΡΟΜΟΣ ΛΑΡΝΑΚΑΣ: 65χρονος στον ανεμοθώρακα οχήματος -Η ανακοίνωση της Αστυνομίας

Σε σοβαρό περιστατικό που σημειώθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης,...

Topics

ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΔΡΟΜΟΣ ΛΑΡΝΑΚΑΣ: 65χρονος στον ανεμοθώρακα οχήματος -Η ανακοίνωση της Αστυνομίας

Σε σοβαρό περιστατικό που σημειώθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης,...

ΣΟΚ ΣΤΗΝ ΛΑΡΝΑΚΑ: Άνδρας σύρθηκε πάνω σε καπό αυτοκινήτου για δύο χιλιόμετρα μετά από τροχαίο-(Βίντεο)

Σκηνές που προκαλούν σοκ εκτυλίχθηκαν στον αυτοκινητόδρομο Λάρνακας –...

Related Articles

Popular Categories