22.9 C
Nicosia
Τετάρτη, 23 Οκτωβρίου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήNEWSΝΑΤΑΣΑ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ: Η Κύπρια σχεδιάστρια κοσμημάτων είναι έτοιμη να κατακτήσει την Εβδομάδα...

ΝΑΤΑΣΑ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ: Η Κύπρια σχεδιάστρια κοσμημάτων είναι έτοιμη να κατακτήσει την Εβδομάδα Μόδας του Μιλάνου-(Φώτο)

-

Η γνωστή Κύπρια σχεδιάστρια κοσμημάτων, Νατάσα Χριστοδούλου, με τη βραβευμένη μάρκα της NATC Jewels, συνεχίζει να ξεχωρίζει στον χώρο της κοσμηματοποιίας. Η συμμετοχή της στην Εβδομάδα Μόδας του Μιλάνου αναμένεται να ενισχύσει ακόμη περισσότερο την παρουσία της στην παγκόσμια σκηνή της μόδας, προβάλλοντας τις μοναδικές και προσεγμένες δημιουργίες της.

Σε λίγες ημέρες, η ταλαντούχα δημιουργός θα αναχωρήσει από την Κύπρο όπου θα παρουσιάσει τις δημιουργίες της, την Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου 2024, στο φημισμένο ξενοδοχείο Four Seasons Milano.

Η συμμετοχή της στην Εβδομάδα Μόδας του Μιλάνου αναμένεται να την τοποθετήσει στο διεθνές προσκήνιο, προσφέροντάς της την ευκαιρία να παρουσιάσει την τέχνη και την δημιουργικότητά της σε ένα από τα πιο καταξιωμένα γεγονότα στον κόσμο της μόδας.

Η Νατάσα Χριστοδούλου έχει ήδη κατακτήσει την παγκόσμια αγορά πολυτελών αξεσουάρ, με την αναγνώρισή της ως «Καλύτερη Πολυτελής Μάρκα Κοσμημάτων στην Ευρώπη» από τα Luxury Lifestyle Awards το 2021 και το 2023.

Η NATC Jewels, η οποία ιδρύθηκε από τη Νατάσα Χριστοδούλου, κατάφερε να ενταχθεί επίσημα στην περίφημη Camera Nazionale della Moda Italiana, φέρνοντας την μάρκα στην κορυφή της Εβδομάδας Μόδας του Μιλάνου. Τα μοναδικά κομμάτια της, γνωστά για την πολυτέλεια και την κομψότητά τους, θα λάμψουν στην πασαρέλα, επιβεβαιώνοντας για άλλη μια φορά τη θέση της μάρκας ανάμεσα στις κορυφαίες στον χώρο της μόδας.

Η Couture συλλογή της Κύπριας σχεδιάστριας κοσμημάτων με την επωνυμία «Asian-Dragons & The dynasties» είναι ένας φόρος τιμής στην πλούσια πολιτιστική και ιστορική κληρονομιά της Ασίας, με έμφαση στους συμβολισμούς των δράκων και στις ένδοξες δυναστείες.

Στους ασιατικούς πολιτισμούς, και ιδιαίτερα στην κινεζική μυθολογία, οι δράκοι αντιπροσωπεύουν δύναμη, σοφία και καλή τύχη. Αυτοί οι συμβολισμοί δίνουν στη συλλογή έναν δυναμικό χαρακτήρα, γεμάτο ενέργεια και δύναμη.

Οι δυναστείες προσθέτουν μια αίσθηση μεγαλοπρέπειας και βασιλικής αίγλης. Κάθε κομμάτι ενσωματώνει στοιχεία από την πολυτελή ζωή των αρχαίων αυτοκρατόρων, με πλούσια υφάσματα, περίτεχνα σχέδια και εντυπωσιακά χρώματα που αποπνέουν τη χλιδή και την αίγλη των βασιλικών οίκων.

Το ξενοδοχείο όπου θα πραγματοποιηθεί η επίδειξη θεωρείται καταφύγιο πολυτέλειας και κομψότητας και στεγάζεται σε ένα ανακαινισμένο μοναστήρι του 15ου αιώνα. Η ιστορική του γοητεία συνδυάζεται άψογα με τη σύγχρονη κομψότητα, δημιουργώντας το ιδανικό περιβάλλον για μια τόσο υψηλού επιπέδου επίδειξη μόδας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Νατάσα Χριστοδούλου έχει ήδη κατακτήσει την παγκόσμια αγορά πολυτελών αξεσουάρ, με την αναγνώρισή της ως «Καλύτερη Πολυτελής Μάρκα Κοσμημάτων στην Ευρώπη» από τα Luxury Lifestyle Awards το 2021 και το 2023.

Οι επιδείξεις μόδας στις οποίες έχει συμμετάσχει έχουν λάβει εξαιρετικές κριτικές από έγκριτα περιοδικά όπως το Vogue, το Elle, το Marie Claire, και από μέσα όπως το Fashion TV.

Η πορεία της σχεδιάστριας. ξεκίνησε από την ηλικία των 16 ετών, με ένα όνειρο: να εισαχθεί στον παγκόσμιο χώρο των κοσμημάτων και να συνδυάσει κομψότητα, ποιότητα και διαχρονική ομορφιά στα σχέδιά της. Με τη NATC Jewels, φαίνεται πως αυτό το όνειρο όχι μόνο έγινε πραγματικότητα, αλλά και συνεχίζει να εμπνέει και να κατακτά τις παγκόσμιες πασαρέλες.

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε: