22 C
Nicosia
Τετάρτη, 16 Οκτωβρίου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήΜΟΔΑΜΙΧΑΛΗΣ ΠΑΝΤΕΛΙΔΗΣ: «The Land of Decomposition»-Μια δημιουργία από σκουπίδια και ανακυκλωμένα της...

ΜΙΧΑΛΗΣ ΠΑΝΤΕΛΙΔΗΣ: «The Land of Decomposition»-Μια δημιουργία από σκουπίδια και ανακυκλωμένα της Λευκωσίας-(Βίντεο)

-

Ο Κύπριος σχεδιαστής Μιχάλης Παντελίδης παρουσιάζει τη συλλογή του «The Land of Decomposition», μια μοναδική καλλιτεχνική προσέγγιση που συνδυάζει τη φωτογραφία με τη βιωσιμότητα.

Το φουλάρι της συλλογής, το οποίο είναι φτιαγμένο εξ ολοκλήρου από ανακυκλωμένα πλαστικά μπουκάλια, είναι αποτέλεσμα κολλάζ φωτογραφιών σκουπιδότοπων στη Λευκωσία.

Ο σχεδιαστής εστιάζει σε διαφορετικούς τρόπους αντίληψης της αξίας, μεταμορφώνοντας φωτογραφίες σκουπιδιών σε πολύχρωμα φουλάρια. Η δουλειά του αναδεικνύει τη μοναδική ομορφιά που κρύβεται πίσω από αυτό που συχνά θεωρούμε «άχρηστο», αν το δούμε από μια νέα οπτική γωνία.

Η Απολλεών, πρώην παίκτρια του My Style Rocks Greece, που είχε φτάσει μέχρι τον τελικό, μας δείχνει πως να φορέσουμε ένα φουλάρι 144x144cm σαν μπλούζα.

Μέσω της διαδικασίας του κολλάζ, δημιουργεί ψηφιακά έργα που εκτυπώνονται πάνω σε υφάσματα από ανακυκλωμένα πλαστικά μπουκάλια. Ο σχεδιαστής επιδιώκει να στείλει το μήνυμα ότι, αν μπορούμε να μετατρέψουμε σκουπίδια σε κάτι τόσο όμορφο και χαρούμενο, ίσως έχουμε την ικανότητα να μεταμορφώσουμε και τα «εσωτερικά σκουπίδια» μας με την ίδια δημιουργική διάθεση.

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε:

ΚΥΠΡΟΣ: Ψηλή θερμοκρασία – Βροχές αναμένονται από την Παρασκευή

Η θερμοκρασία συνεχίζει να παραμένει υψηλή, με το θερμόμετρο να φτάνει σήμερα πάνω από τους 30°C σε πολλές περιοχές. Ωστόσο το μεσημέρι και...