ΜΑΡΩ ΒΑΜΒΟΥΝΑΚΗ: «ΕΧΩ ΦΑΕΙ ΞΥΛΟ ΑΠΟ ΑΝΤΡΑ- Ο ΕΡΩΤΑΣ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΑΠΟ ΚΑΘΩΣΠΡΕΠΙΣΜΟΥΣ»-«ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΤΕ, Η ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟΥ…»

Την δυσαρέσκεια και την οργή των θαυμαστών της, προκάλεσε το χθεσινό σχόλιο της συγγραφέως Μάρω Βαμβουνάκη ότι την έχει κτυπήσει άντρας και αυτό έγινε λόγω έρωτα. Η ανάρτησή της προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων λόγω της γυναικοκτονίας που υπάρχει. Σήμερα, η συγγραφέας επανήλθε με νέα ανάρτηση.

«Και έχω φάει ξύλο από άντρα και έχω ρίξει ξύλο. Το ομολογώ!Τουλάχιστον χαστούκια έχω ανταλλάξει. Κι αυτά δεν έγιναν από κακία, αλλά από αμοιβαίες απελπισίες, αμοιβαίες ζήλιες, τρόμους χαμού, παραφορά και πόνους και από τα δύο μέρη. Όσα δηλαδή περιέχει ένας ορμητικός έρωτας. Ο δυνατός έρωτας δεν ξέρει από καθωσπρεπισμούς, θέλει αλλά δεν μπορεί πάντα».

Στη συνέχεια η συγγραφέας επανήλθε με δύο ακόμη αναρτήσεις. Στην πρώτη έκανε λόγο για… χολή και κακία ενώ στη δεύτερη μιλούσε για παρανόηση. Μάλιστα στο τέλος κατηγόρησε τους επικριτές της ότι δεν έχουν πραγματικά… ερωτευτεί!

«Πολλοί γράφοντες είναι τόσο αγνοί και άμεμπτοι στα δικά τους που σοκάρονται βαριά, βρίσκουν ευκαιρία να βρίσουν, να θίξουν, να υπογραμμίσουν την ολοκάθαρη, τέλεια ζωή τους, το ήθος τους, και να συνεχίσουν να αγνοούν τις γλιστερές παγίδες του έρωτα αφού ποτέ τους και ολοφάνερα δεν τον έχουν ζήσει»

Σήμερα η γνωστή συγγραφέας επανήλθε με νέα ανάρτηση μιλώντας για παρανόηση των γραφομένων της

«Επειδή η βροχή μιας ακατανόητης παρανόησης συνεχίζεται με πανάσχημους τρόπους. Για τελευταία φορά επανέρχομαι στο θέμα μας. Ξαναλέω πως όσα είπα χθες ασφαλώς και δεν συνδέονται με την φοβερή τραγωδία της Γαρυφαλιάς και κάθε αδικοχαμένης κοπελας. Μα είναι δυνατόν να το κάνω;;; Δεν θέλω κοντά μου άτομα που το διανοούνται αυτό! Ούτε καν γνώριζα ότι χθες ήταν η κηδεία του άτυχου κοριτσιού… Όσα έγραψα τα είπα διαβάζοντας επί μέρες τόσα ποστ κ σχόλια έξαλλα, δικαστικά, γεμάτα τυφλή άγνοια για τον κίνδυνο των παθών μας, άγνοια για τους νοσογόνους πόθους της ανθρώπινης κτητικότητας στη σχέση. Τον πρωτόγονο εγωισμό και την θανάσιμη ευθιξία της ανασφάλειας στους δεσμούς.Όμως πολλοί γράφοντες είναι τόσο αγνοί και άμεμπτοι στα δικά τους που σοκάρονται βαριά, βρίσκουν ευκαιρία να βρίσουν, να θίξουν, να υπογραμμίσουν την ολοκάθαρη, τέλεια ζωή τους, το ήθος τους, και να συνεχίσουν να αγνοούν τις γλιστερές παγίδες του έρωτα αφού ποτέ τους και ολοφάνερα δεν τον έχουν ζήσει. Να προσέχετε, η ζωή είναι αλλού! Σίγουρα έξω και μακριά από το φεις σας».

Hot this week

ΑΓΓΕΛΟΣ ΚΟΜΠΟΣ: Αποχαιρετισμός από ΣΥ.Φ.ΑΕΛ – «Δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ»

Βαριά θλίψη προκάλεσε στην οικογένεια της ΑΕΛ και στην...

Γενικές Ασφάλειες: Διακρίσεις στα 5α Digital Finance Awards 2026

Οι Γενικές Ασφάλειες ξεχώρισαν στα 5α Digital Finance Awards...

PHILIP MORRIS INTERNATIONAL: Ανανέωση αδειοδότησης IQOS από τον FDA ως προϊόν καπνού διαφοροποιημένου κινδύνου

Πρωτοπόρος στα εναλλακτικά προϊόντα καπνού χωρίς καύση, η Philip...

ΠΑΦΟΣ: Εκτός άμεσου κινδύνου η 37χρονη που παρασύρθηκε από όχημα – Παραμένει στη ΜΕΘ

Στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας νοσηλεύεται η 37χρονη γυναίκα που...

Topics

ΑΓΓΕΛΟΣ ΚΟΜΠΟΣ: Αποχαιρετισμός από ΣΥ.Φ.ΑΕΛ – «Δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ»

Βαριά θλίψη προκάλεσε στην οικογένεια της ΑΕΛ και στην...

Γενικές Ασφάλειες: Διακρίσεις στα 5α Digital Finance Awards 2026

Οι Γενικές Ασφάλειες ξεχώρισαν στα 5α Digital Finance Awards...

ΠΑΦΟΣ: Εκτός άμεσου κινδύνου η 37χρονη που παρασύρθηκε από όχημα – Παραμένει στη ΜΕΘ

Στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας νοσηλεύεται η 37χρονη γυναίκα που...

ΔΗΜΟΣ ΛΕΜΕΣΟΥ: «Αγάπη δίχως όρια – Υιοθέτησε ένα φίλο»

Εκδήλωση Δήμου Λεμεσού για την ευαισθητοποίηση του κοινού για...

JEEP: Κατακτά το βραβείο Car Design για τη σχεδιαστική της ταυτότητα

Η Jeep απέσπασε μία από τις σημαντικότερες διακρίσεις στον...

Related Articles

Popular Categories