ΛΟΥΚΑΣ ΦΟΥΡΛΑΣ: Η θάλασσα τον ηρεμεί (φωτό)

Ένα από τα πράγματα που ηρεμούν το ευρωβουλευτή του Δημοκρατικού Συναγερμού Λουκά Φουρλά είναι και η θάλασσα. Όταν έχει  χρόνο από τις επαγγελματικές του δραστηριότητες βρίσκεται στο απέραντο γαλάζιο εξερευνώντας το βυθό. Χθες, ο ίδιος θέλησε να πάει για κατάδυση δημοσιεύοντας και το φωτογραφικό στιγμιότυπο από την εμπειρία του.

«Απόδραση στο απέραντο γαλάζιο-Στο μαγικό βυθό της Λεμεσού μας».

Όπως είναι γνωστό, ο Λουκάς Φουρλάς είναι λάτρης της θάλασσα, ενώ σχεδόν όλες τις δραστηριότητες του, που έχουν να κάνουν με το εθελοντισμό τις διοργανώνει κοντά στην θάλασσα. Από μικρό παιδί ο ευρωβουλευτής λατρεύει να βρίσκεται εκεί και δεν μπορεί να φανταστεί τον εαυτό του, μακριά της και πολύ περισσότερο από την θάλασσα της Λεμεσού.

Hot this week

ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ-ΜΑΡΙΑΝ ΓΕΩΡΓΙΟΥ: «Να κοιμηθούμε αγκαλιά» με διεθνή αέρα– Η Κύπρια φωνή πίσω από το «Sei Solo Tu»

Μια διεθνής μουσική σύμπραξη φέρνει την Κύπρια καλλιτέχνιδα στο...

ΝΑΥΑΓΟΣΩΣΤΕΣ: Η θάλασσα δεν έχει ωράριο – Ώρα για βάρδιες στις παραλίες της Κύπρου. Ποιος έχει την ευθύνη;

Κάθε καλοκαίρι, με την άνοδο της θερμοκρασίας, οι παραλίες...

Topics

ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ: Το φως των ματιών μας – Η ιστορία και ο συμβολισμός της

Σήμερα, 26 Ιουλίου, η Ορθόδοξη Εκκλησία τιμά τη μνήμη...

ΝΕΑ ΜΕΘΟΔΟΣ ΑΠΑΤΗΣ: Ψεύτικα SMS και email κλέβουν προσωπικά στοιχεία – Πώς να προστατευτείτε

Νέα μορφή διαδικτυακής απάτης βρίσκεται σε έξαρση το τελευταίο...

Related Articles

Popular Categories