fbpx
26.8 C
Nicosia
Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήΜΟΔΑΖΑΧΑΡΙΑΣ ΠΕΤΡΟΥ: «Ταξιδεύει» πίσω στο χρόνο με δημιουργίες διάσημων σχεδιαστών (φωτό)

ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΠΕΤΡΟΥ: «Ταξιδεύει» πίσω στο χρόνο με δημιουργίες διάσημων σχεδιαστών (φωτό)

-

Πίσω στο χρόνο «ταξιδεύει» ο γνωστός Fashion Pr και Marketeer Ζαχαρίας Πέτρου, ο οποίος καθ’ όλη την τηλεοπτική σεζόν προτείνει με το ένθετο μόδας της καθημερινής εκπομπής «Όμορφη Μέρα κάθε μέρα».Αναπολώντας τις δημιουργίες από το 1920 μέχρι το 2020 δείχνει πώς η μόδα δεν έχει συγκεκριμένη εποχή αλλά μόνο στιλ και φινέτσα.

1920

Χαλαρά φορέματα , σε υφές υφασμάτων σατέν και αραχτό υφαντά, θηλυκά , και κομμώσεις ιδιαίτερες της εποχής. Για κάθε εμφάνιση της γυναίκας, απαραίτητο το καπέλο και γάντια. 

1930

Εφαρμοστά φορέματα στο πάνω μέρος, και χαλαρή σχεδόν μάξι φούστα σε μήκος mindy. Επίσης ,παρών δίνει το καπέλο σε διαφορετικό μέγεθος, πιο επιβλητικό. 

1940

Ταγιέρ με εφαρμοστό μπούστο, κουμπιά και peplum. Πιο ανάλαφρα χτενίσματα, και τα μπερέ στο προσκήνιο

1950

Η αλλαγή σε σχήμα και όγκο της φούστας, που λάνσαρε ο οίκος Dior , και λάτρεψαν οι γυναίκες της εποχής. Τονισμένη μέση με ζώνες που ολοκλήρωναν το outfit, ιδιαίτερα στα φορέματα και τις φούστες.

1960

Εμφάνιση του mini φορέματος, το γνωστό shiftdress. Επίσης χρώματα έντονα, διχρωμίες και mini φούστες. Ο YSL έκανε τότε την διάφορα! 

1970

Αγαπημένη δεκαετία, που επανέρχεται , και δίνει ξανά το παρών της αρκετά τα τελευταία χρόνια. Παντελόνια ψηλόμεσα, καμπάνα, σιφόν πουκάμισα, blazer, και κομμώσεις με αφέλειες. 

1980

Η δεκαετία που άλλαξε έντονα τη μόδα, με τους τονισμένους ώμους, τα exreme μαλλιά, και make up. Βάτες σε σακάκια, φορέματα και ροκ διάθεση.

1990

Τα κοριτσίστικα φορεματάκια με εμπριμέ μοτίβα δίνουν παρών σε διάφορα λεπτά  υφάσματα! 

2000

Μπαίνουμε σε άλλη δεκαετία που αλλάζει άρδην η μόδα, για κάποιους όχι και τόσο θετικά. Σέξι outfits, με crop tops, είτε με παντελόνια, είτε με φούστες. 

2010

Βλέπουμε μια νέα τάση στα παντελόνια, συνδυασμένα με μπότες, mules, και πέδιλα, οι γνωστές jupe culottes. Τις έχουμε δει σε ύφασμα ζορζέτα, tweed, δερμάτινες. 

2020

Το κοστούμι σε άλλη πρόταση, relaxed looks με trainers! Εμφανίσεις που λατρεύτηκαν!

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε:

ΕΛΙΝΑ ΛΕΒΕΝΤΗ: Μια κίνηση ελπίδας και αγάπης από την γνωστή σχεδιάστρια

Με μια κίνηση που αναδεικνύει το πνεύμα της αλληλεγγύης και της φιλανθρωπίας, προέβη κατά την περίοδο του Πάσχα η γνωστή Κύπρια σχεδιάστρια Ελίνα Λεβέντη. Η...