ΛΕΜΕΣΟΣ: Σοβαρός τραυματισμός 6χρονου αγοριού που χτυπήθηκε από αυτοκίνητο

Παιδί έξι ετών τραυματίστηκε σοβαρά, ενώ πεζό διασταύρωνε δρόμο στη Λεμεσό, όπου και χτυπήθηκε από διερχόμενο αυτοκίνητο που οδηγούσε ένας 39χρονος.

Το παιδί νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, με την κατάσταση της υγείας του να θεωρείται σοβαρή, αλλά εκτός κινδύνου. Συγκεκριμένα, γύρω στις 7.20 το βράδυ της Τετάρτης, ενώ το 6χρονο αγόρι πεζό διασταύρωνε δρόμο στην περιοχή Νεάπολη, στη Λεμεσό, εξωτερικά της κατοικίας όπου διαμένει, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται από την Αστυνομία, χτυπήθηκε από διερχόμενο αυτοκίνητο που οδηγούσε άντρας ηλικίας 39 ετών.

Στο σημείο έσπευσαν μέλη της Αστυνομίας για εξετάσεις, ενώ πλήρωμα ασθενοφόρου μετέφερε το εξάχρονο παιδί στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού για εξετάσεις. Από τις ιατρικές εξετάσεις διαπιστώθηκε ότι ο 6χρονος τραυματίστηκε σοβαρά στο κεφάλι. Μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου και νοσηλεύεται. Σύμφωνα με τους θεράποντες ιατρούς η κατάσταση της υγείας του είναι σοβαρή, αλλά εκτός κινδύνου. Το Τμήμα Τροχαίας Λεμεσού συνεχίζει τις εξετάσεις.

Hot this week

ΕΘΝΙΚΟ ΡΕΚΟΡ ΣΤΗΝ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ: 62χρονη έγινε για πρώτη φορά μητέρα – «Ποτέ δεν τα παράτησα»

Μια ξεχωριστή περίπτωση που έχει προκαλέσει το ενδιαφέρον των...

ΠΡΩΤΑΡΑΣ: Θαλάσσιο ατύχημα με jet ski – Τραυματίστηκαν παιδί και ενήλικας

Θαλάσσιο ατύχημα σημειώθηκε το Σάββατο, 15 Αυγούστου, στον Πρωταρά,...

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΥΠΡΟΥ: Νομική προσφυγή από πατέρα φοιτήτριας με οπτική αναπηρία – H απόφαση της Μαρίας Λοττίδη

Στη Δικαιοσύνη αποφάσισε να προσφύγει ο πατέρας φοιτήτριας με...

Topics

ΕΘΝΙΚΟ ΡΕΚΟΡ ΣΤΗΝ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ: 62χρονη έγινε για πρώτη φορά μητέρα – «Ποτέ δεν τα παράτησα»

Μια ξεχωριστή περίπτωση που έχει προκαλέσει το ενδιαφέρον των...

ΠΡΩΤΑΡΑΣ: Θαλάσσιο ατύχημα με jet ski – Τραυματίστηκαν παιδί και ενήλικας

Θαλάσσιο ατύχημα σημειώθηκε το Σάββατο, 15 Αυγούστου, στον Πρωταρά,...

ΟΔΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ: Ποιοι δρόμοι επηρεάζονται από κυκλοφοριακές ρυθμίσεις – Πού χρειάζεται προσοχή

Δεκαπενταύγουστος και οι δρόμοι γεμίζουν από κόσμο που ετοιμάζεται...

15 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ: Η γιορτή της Παναγίας που κρατά ζωντανή την πίστη και την ελπίδα

Ο Δεκαπενταύγουστος δεν είναι απλώς μια μεγάλη θρησκευτική γιορτή....

Related Articles

Popular Categories