18.9 C
Nicosia
Πέμπτη, 17 Οκτωβρίου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήNEWSΛΕΜΕΣΟΣ: Αγοράκι 22μηνών μεταφέρεται στο Μακάρειο λόγω ηλεκτροπληξίας-Υπέστη ανακοπή καρδιάς

ΛΕΜΕΣΟΣ: Αγοράκι 22μηνών μεταφέρεται στο Μακάρειο λόγω ηλεκτροπληξίας-Υπέστη ανακοπή καρδιάς

-

Σοβαρό περιστατικό σημειώθηκε στη Λεμεσό, όπου ένα αγοράκι 22 μηνών υπέστη ηλεκτροπληξία και ανακοπή καρδίας. Το παιδί μεταφέρθηκε αρχικά από τους γονείς του στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, όπου οι γιατροί παρείχαν άμεση ιατρική φροντίδα.

Λόγω της σοβαρότητας της κατάστασής του, το παιδί μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Μακάρειο Νοσοκομείο στη Λευκωσία για περαιτέρω αντιμετώπιση. Οι γιατροί στο Μακάρειο Νοσοκομείο καταβάλλουν κάθε προσπάθεια για να σταθεροποιήσουν την υγεία του μικρού ασθενούς. Οι συνθήκες υπό τις οποίες το παιδί υπέστη ηλεκτροπληξία και ανακοπή καρδίας δεν έχουν ακόμα διευκρινιστεί. Η οικογένεια του παιδιού βρίσκεται σε κατάσταση σοκ και οι αρχές διερευνούν το περιστατικό για να αποσαφηνίσουν τα ακριβή αίτια και τις συνθήκες του ατυχήματος. Περισσότερες πληροφορίες αναμένονται καθώς συνεχίζεται η έρευνα για το συμβάν.

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε:

ΚΥΠΡΟΣ: Μικρή πτώση της θερμοκρασίας και τοπικές νεφώσεις

Σήμερα, ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος, με πιθανότητα μεμονωμένων βροχών το απόγευμα, κυρίως στα ορεινά.Σήμερα ο καιρός θα είναι κατά διαστήματα μερικώς συννεφιασμένος...