27.8 C
Nicosia
Τετάρτη, 16 Οκτωβρίου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήNEWSΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΧΑΤΖΗΜΙΧΑΗΛ: Συγκινητική η διαδρομή ομάδας μοτοσικλετιστών – «Η διαδρομή του, γεμάτη...

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΧΑΤΖΗΜΙΧΑΗΛ: Συγκινητική η διαδρομή ομάδας μοτοσικλετιστών – «Η διαδρομή του, γεμάτη χαμόγελο και περηφάνια, θα μας συντροφεύει. Πάντα γελαστοί, όπως θα ήθελε…»-(Βίντεο)

-

Ο βρυχηθμός των μοτοσυκλετών συνόδευσε στην αιωνιότητα τον 31χρονο Κωνσταντίνο Χατζημιχαήλ, όπως ακριβώς θα το ήθελε ο ίδιος. Ο Κωνσταντίνος, ένας νέος άνθρωπος γεμάτος ζωή και αγάπη για τη μοτοσυκλέτα, έφυγε τόσο άδικα και απρόσμενα στην άσφαλτο, αφήνοντας πίσω του ένα κενό που δεν μπορεί να καλυφθεί.

Οι μοτοσυκλετιστές φίλοι του, η «Πρωτοβουλία Μνήμης Ισαάκ-Σολωμού» και η ομάδα EGOPHOBIA MCC, τον τίμησαν με την πιο δυνατή χειρονομία που θα μπορούσαν να του προσφέρουν: τον αποχαιρέτησαν με τον χαρακτηριστικό ήχο των μηχανών τους, ένας ήχος που συμβολίζει την ελευθερία και το πάθος που τόσο πολύ αγαπούσε.

Η απώλειά του αφήνει ένα κενό, όμως η διαδρομή του, γεμάτη χαμόγελο και περηφάνεια, θα μας συντροφεύει. Πάντα γελαστοί, όπως θα ήθελε.

Η πράξη αυτή δεν ήταν μόνο μια τελευταία αποχαιρετιστήρια τιμή, αλλά και μια ισχυρή υπενθύμιση ότι ο Κωνσταντίνος θα παραμείνει ζωντανός στις καρδιές όσων τον γνώρισαν και τον αγάπησαν.

Η κηδεία του 31χρονου Κωνσταντίνου Χατζημιχαήλ τελέστηκε χθες από τον Ιερό Ναό Αγίων Βαρνάβα και Ιλαρίωνος στην Περιστερώνα, με βαθιά συγκίνηση και πόνο. Ωστόσο, όπως διευκρίνισαν όλοι οι φίλοι και συναγωνιστές του, ο χώρος της Περιστερώνας ήταν πολύ μικρός για να χωρέσει τον βρυχηθμό των μοτοσυκλετών που τον συνόδευσαν στην τελευταία του διαδρομή.

Η δύναμη και η ένταση των μηχανών συμβόλισαν την αγάπη και το πάθος του Κωνσταντίνου για τη μοτοσυκλέτα και τη ζωή, μια πράξη γεμάτη σεβασμό και τιμή, όπως ο ίδιος θα το ήθελε.

Η ατμόσφαιρα ήταν φορτισμένη με συναισθήματα, καθώς οι φίλοι του τον αποχαιρέτησαν με τον χαρακτηριστικό τρόπο που του άξιζε, αποδεικνύοντας ότι η μνήμη του θα παραμείνει ζωντανή και ισχυρή στις καρδιές όλων. Ο Κωνσταντίνος Χατζημιχαήλ, ένας άνθρωπος που άφησε το δικό του στίγμα στην κοινότητα, έφυγε άδικα, αλλά η κληρονομιά του θα συνεχίσει να ζει μέσα από τις αξίες και τις σχέσεις που δημιούργησε.

Ο χαμός του είναι βαρύς για όλους, όμως θα τον αποχαιρετήσουμε με χαμόγελο, περηφάνεια και αξιοπρέπεια. Για τη μοτοσυκλετιστική κοινότητα, ο Κωνσταντίνος Χατζημιχαήλ θα παραμείνει ζωντανός στη μνήμη και τη συνείδηση, ένας λεβέντης που θα μένει για πάντα κομμάτι της ιστορίας και του αγώνα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε:

ΚΥΠΡΟΣ: Ψηλή θερμοκρασία – Βροχές αναμένονται από την Παρασκευή

Η θερμοκρασία συνεχίζει να παραμένει υψηλή, με το θερμόμετρο να φτάνει σήμερα πάνω από τους 30°C σε πολλές περιοχές. Ωστόσο το μεσημέρι και...