27.8 C
Nicosia
Τετάρτη, 16 Οκτωβρίου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήNEWSΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΧΑΤΖΗΜΙΧΑΗΛ: Η ξαδέλφη του τον αποχαιρετά-«Γύρισες όλη την Κύπρο για να...

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΧΑΤΖΗΜΙΧΑΗΛ: Η ξαδέλφη του τον αποχαιρετά-«Γύρισες όλη την Κύπρο για να βοηθήσεις τα παιδιά που παλεύουν με τον καρκίνο!»

-

Η ξαδέλφη του άτυχου 31χρονου Κωνσταντίνου Χατζημιχαήλ, Πόπη τον αποχαιρετά με συγκινητικά λόγια, αναδεικνύοντας τη γενναιότητα και την προσφορά του στον συνάνθρωπο.

Ο άτυχος μοτοσικλετιστής είχε αφιερώσει τον χρόνο και την ενέργειά του για να προσφέρει βοήθεια σε παιδιά που νοσούν με καρκίνο, γυρνώντας όλη την Κύπρο με τη μοτοσικλέτα του. Η δραστηριότητά του ήταν συνδεδεμένη με τον οργανισμό «Κάνε μια Ευχή», και μέσα από αυτήν την προσπάθεια, έδωσε ελπίδα και χαμόγελα σε πολλά παιδιά και τις οικογένειές τους.

Η ξαδέλφη του άτυχου 31χρονου Κωνσταντίνου Χατζημιχαήλ τον αποχαιρετά με συγκινητικά λόγια, ανακαλώντας τη στιγμή της γέννησής του και τη ζωή που ακολούθησε. Με βαθιά συγκίνηση, αναφέρεται στην πορεία της ζωής του, τονίζοντας την ανιδιοτελή προσφορά του όχι μόνο στα παιδιά που νοσούν με καρκίνο, αλλά και στο δικό της παιδί.

«Η ημέρα της γέννησής σας ήταν για μένα μια τόσο χαρούμενη μέρα!
Θυμάμαι ήταν αδιαπραγμάτευτο το να μην είμαι παρούσα στη κλινική για να σας δω από κοντά. Θα ήμουν 10 χρόνια ακριβώς μεγαλύτερη. Θυμάμαι ένιωθα τόσο μεγάλη χαρά που ήρθατε στο κόσμο! Δύο μικρά, τόσο δα, μια σταλιά μωράκια! Κάθε χρόνο πρώτος εσύ θα έστελνες ευχές. Να ζήσουμε Πόπη μου! Και όταν τα δικά μου δύσκολα ήρθαν εσύ ήσουν εκεί! Με προσευχή και έγνοια!
Και δεν το άφησες εκεί! Γύρισες όλη την Κύπρο για να βοηθήσεις τα παιδιά που παλεύουν με τον καρκίνο! Ένας λεβέντης! Ένας Άγγελος! Άξιος άνθρωπος! Κάθε γονιός θα ήταν περήφανος να σε έχει παιδί του. Για όλα όσα έκανες για το δικό μου παιδί ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!
Να δώσεις την αγάπη μου σε εκείνους που θα συναντήσεις! Μας έλειψαν πολύ!
Καλό ταξίδι ομορφιά μου!»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε:

ΚΥΠΡΟΣ: Ψηλή θερμοκρασία – Βροχές αναμένονται από την Παρασκευή

Η θερμοκρασία συνεχίζει να παραμένει υψηλή, με το θερμόμετρο να φτάνει σήμερα πάνω από τους 30°C σε πολλές περιοχές. Ωστόσο το μεσημέρι και...