ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΙΑΣΟΝΟΣ: ΔΕΝ ΚΑΤΟΡΘΩΣΕ ΑΚΟΜΗ ΝΑ ΥΛΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΛΕΥΚΩΣΙΑ-ΣΕ ΗΛΙΚΙΑ 17 ΕΤΩΝ

Τα ανέμελα χρόνια της εφηβείας και ακολούθως της ενηλικίωσης θυμήθηκε σήμερα ο παρουσιαστής –δημοσιογράφος Κωνσταντίνος Ιάσονος, όταν «έσπαζε» τα νεύρα της Πάμελας να του δώσει το μικρότερο να κάνει δοκιμαστικό στο ραδιόφωνο. Ένα όνειρο δεν κατόρθωσε ακόμη να υλοποιήσει στην Λευκωσία, αλλά ευελπιστεί κάποια στιγμή να μπορέσει να γίνει πραγματικότητα.

«13 Μαΐου 2003… ετών 17! Θυμάμαι για 2 μήνες παρακαλούσα νύχτα μέρα να μου δώσουν μια ευκαιρία… να ξεκινήσω την δική μου εκπομπή στο ραδιόφωνο!  Αφού είχα σπάσει τα νεύρα της Πάμελας, μου έδωσε την ευκαιρία να κάνω δοκιμαστικό και μετά από λίγο μου είπε… “Αύριο ξεκινάς”. Τετάρτη 13 Μαΐου, 7 το βράδυ είπα την πρώτη μου καλησπέρα.. ήμουν ο πιο ευτυχισμένος άνθρωπος στον κόσμο. Με 4-5 cd για αρχή, κύλησε η πρώτη εκπομπή, οι δύο πρώτες ώρες του ονείρου μου. Από εκείνη τη μέρα ήμουν πιστός υπηρέτης του. Αμέτρητες ώρες στον αέρα, άνθρωποι, μουσικές, στιγμές… Τα τελευταία χρόνια δυστυχώς απέχω καθώς δεν μου δόθηκε η ευκαιρία ακόμη στη Λευκωσία να κάνω ραδιόφωνο. Θα έρθει ξανά η στιγμή που θα βρεθώ μπροστά από την κονσόλα και θα συνεχίσουμε από εκεί που το αφήσαμε, είναι υπόσχεση!  13/05/2003 – 13/05/2015 Μαζί κάνουμε το Ραδιόφωνο ακόμη πιο μαγικό… για όσους θυμούνται και ξέρουν».

Hot this week

ΦΩΤΙΑ ΣΤΟΝ ΒΟΛΟ: Στις φλόγες περιοχή πάνω από το αρχαίο θέατρο Δημητριάδος

Σε κινητοποίηση τέθηκε αργά το βράδυ της Τετάρτης η...

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: Σοκ από την κακοποίηση άγριων χελωνών – Τις έβαψαν με πορτοκαλί λαδομπογιά-(Φώτο)

Έντονες αντιδράσεις έχει προκαλέσει ένα πρωτοφανές περιστατικό κακοποίησης άγριας...

ΑΓΚΑΛΙΑ ΕΛΠΙΔΑΣ: «Οι εξαγγελίες δεν αρκούν» – Συγκρατημένη αισιοδοξία για το νέο σχέδιο στήριξης των ατόμων με αναπηρία

Η «Αγκαλιά Ελπίδας» χαιρετίζει την παρουσίαση του νέου Πλαισίου...

ΟΡΦΕΑΣ ΣΟΛΩΜΟΥ: Ο 10χρονος Κύπριος που πρωταγωνιστεί στην εκστρατεία εξοικονόμησης νερού – Απλά βήματα που κάνουν τη διαφορά -(Βίντεο)

Με πρωταγωνιστή τον Ορφέα Σολωμού, ο Επαρχιακός Οργανισμός Αυτοδιοίκησης...

Topics

ΦΩΤΙΑ ΣΤΟΝ ΒΟΛΟ: Στις φλόγες περιοχή πάνω από το αρχαίο θέατρο Δημητριάδος

Σε κινητοποίηση τέθηκε αργά το βράδυ της Τετάρτης η...

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: Σοκ από την κακοποίηση άγριων χελωνών – Τις έβαψαν με πορτοκαλί λαδομπογιά-(Φώτο)

Έντονες αντιδράσεις έχει προκαλέσει ένα πρωτοφανές περιστατικό κακοποίησης άγριας...

ΠΥΡΚΑΓΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΦΟ: Υπό διαχείριση η φωτιά – Οι κάμερες κατέγραψαν την εξέλιξη-Βίντεο

Υπό διαχείριση έχει τεθεί η πυρκαγιά που εκδηλώθηκε νωρίτερα...

Related Articles

Popular Categories