ΜΑΡΙΛΙΑ ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ: ΣΥΓΚΙΝΗΤΙΚΗ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΗΣ

Τα παπούτσια και το κορμάκι με τα οποία έτρεξε στο Ολυμπιακό Στάδιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες «Αθήνα 2004» παρέδωσε σήμερα η αθλήτρια Μαρίλια Γρηγορίου στο Αθλητικό Μουσείο.

Η υποψήφια βουλευτής της ΔΗΠΑ Λεμεσού, ανάρτησε στο προσωπικό της προφίλ φωτογραφίες από την παράδοση γράφοντας το δικό της μήνυμα.

«Με ιδιαίτερη συγκίνηση παρέδωσα στο Αθλητικό Μουσείο τα παπούτσια και το κορμάκι με τα οποία έτρεξα στο Ολυμπιακό Στάδιο στους Ολυμπιακούς ΄Αθήνα 2004’. Αποτελεί τιμή για μένα που αγωνίστηκα με τη σημαία της Κύπρου έχοντας πάντα ως στόχο το πιο ψηλό βάθρο για να ακούσουμε τον εθνικό μας ύμνο και να νιώσουμε όλοι περήφανοι για άλλη μία φορά για τον τόπο μας καθώς η δύναμη μας είναι η ψυχή μας και η αγάπη μας για τον αθλητισμό και την πατρίδα. Θέλω να ευχαριστήσω τους ανθρώπους που βρίσκονται πίσω από την πρωτοβουλία για τη δημιουργία του Αθλητικού Μουσείου για τον Ολυμπισμό. Οφείλω να ομολογήσω ότι η στιγμή ήταν ιδιαίτερα φορτισμένη καθώς οι αθλητές είμαστε συνδεδεμένοι με προσωπικά μας αντικείμενα. Εύχομαι η προσπάθεια να αγκαλιαστεί από τους αθλητές και τον κόσμο και να περάσει το μήνυμα για τα ιδεώδη του αθλητισμού και όσα έχει να προσφέρει στην κοινωνίας μας».

Να επισημάνουμε, ότι η Μαρίλια Γρηγορίου, έχει  ατομικές επιτυχίες στα 100μ., 200μ. και 100μ. μετ’ Εμποδίων, σε διεθνείς αγώνες. Έγραψε την δική της χρυσή σελίδα στην ιστορία του αθλητισμού, κατακτώντας το χρυσό μετάλλιο στους Πανευρωπαϊκούς Νέων, το 1997, πετυχαίνοντας πανευρωπαϊκό ρεκόρ στα 100μ. μετ’ εμποδίων, τοποθετώντας την Κύπρο στο ψηλότερο σημείο του βάθρου. Με διεθνής συμμετοχές αλλά και πολλές διακρίσεις σε αγώνες του εξωτερικού, η Μαρίλια Γρηγορίου είχε συμμετάσχει στην Ολυμπιάδα του 2004, που πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα, στο άθλημα του στίβου, εκπροσωπώντας επάξια την χώρα μας.

Hot this week

ΕΜΕΛ: «Στιγμιαίο ανθρώπινο λάθος» το τροχαίο με το λεωφορείο στη Λεμεσό – Τι κατέδειξε η έρευνα- (Βίντεο)

Η Εταιρεία Μεταφοράς Επιβατών Λεμεσού (ΕΜΕΛ) ολοκλήρωσε την εσωτερική...

ΠΑΡΑΛΙΕΣ ΓΙΑ ΣΚΥΛΟΥΣ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ: Οι εγκεκριμένες ακτές για βουτιές με τον καλύτερό σας φίλο

Καθώς οι θερμοκρασίες ανεβαίνουν και οι παραλίες γεμίζουν λουόμενους,...

ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ: Όσα πρέπει να γνωρίζετε βάσει των κανονισμών της Κύπρου

Με την έναρξη της θερινής περιόδου και τις υψηλές...

ΚΑΥΣΩΝΑΣ ΣΑΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ: Στα ύψη ο υδράργυρος και στην Κύπρο έως 40°C

Η Ευρώπη μπαίνει σε νέο κύμα καύσωνα, με θερμοκρασίες...

Topics

ΕΜΕΛ: «Στιγμιαίο ανθρώπινο λάθος» το τροχαίο με το λεωφορείο στη Λεμεσό – Τι κατέδειξε η έρευνα- (Βίντεο)

Η Εταιρεία Μεταφοράς Επιβατών Λεμεσού (ΕΜΕΛ) ολοκλήρωσε την εσωτερική...

ΠΑΡΑΛΙΕΣ ΓΙΑ ΣΚΥΛΟΥΣ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ: Οι εγκεκριμένες ακτές για βουτιές με τον καλύτερό σας φίλο

Καθώς οι θερμοκρασίες ανεβαίνουν και οι παραλίες γεμίζουν λουόμενους,...

ΚΑΥΣΩΝΑΣ ΣΑΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ: Στα ύψη ο υδράργυρος και στην Κύπρο έως 40°C

Η Ευρώπη μπαίνει σε νέο κύμα καύσωνα, με θερμοκρασίες...

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Υπογράφηκε η νέα Συλλογική Σύμβαση Ηθοποιών – Σε ισχύ μέχρι το τέλος του 2028

Τη νέα Συλλογική Σύμβαση Ηθοποιών υπέγραψαν ο Θεατρικός Οργανισμός...

Related Articles

Popular Categories