ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΓΑΒΡΙΗΛ: «Σώθηκα χάρη στους γιατρούς-Ζήστε με χαρά όσο διαρκεί το ταξίδι!» – Ο Κύπριος ηθοποιός συγκλονίζει με την περιπέτεια της υγείας του

Ο Κύπριος ηθοποιός Κωνσταντίνος Γαβριήλ βίωσε έντονο πόνο στο στήθος ανήμερα του Πάσχα και χωρίς να αγνοήσει τα συμπτώματα, μετέβη άμεσα στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού.

Οι γιατροί της Καρδιολογικής Κλινικής ενήργησαν άμεσα και με απόλυτη σοβαρότητα, πραγματοποιώντας δύο καθετηριασμούς και ξεκινώντας διαγνωστικές εξετάσεις, ώστε να διαπιστωθεί αν πρόκειται για μυοκαρδίτιδα, περικαρδίτιδα ή άλλη καρδιολογική βλάβη.Ο γνωστός ηθοποιός εξέφρασε δημόσια την ευγνωμοσύνη του προς όλο το προσωπικό του Νοσοκομείου. «Ένα τεράστιο ευχαριστώ στο καρδιολογικό τμήμα και την εντατική του Γενικού Νοσοκομείου Λεμεσού. Ευχαριστώ από καρδιάς τον διευθυντή της κλινικής, Δρ Ανδρέα Τρύφωνος, καθώς και τους γιατρούς μου, Δρ Αντρέα Αντρέου και Δρ Ι. Ξανθόπουλο, που χειρίστηκαν τους δύο καθετηριασμούς. Ευχαριστώ επίσης όλους ανεξαιρέτως τους γιατρούς, τους μαθητευόμενους και φυσικά τους νοσηλευτές που με φρόντισαν με τόση αγάπη», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Κατά την παραμονή του στην Εντατική, ο Κωνσταντίνος Γαβριήλ έγινε μάρτυρας ενός συγκλονιστικού περιστατικού: «Είδα έναν κύριο να παθαίνει εγκεφαλικό και τους γιατρούς να του σώζουν τη ζωή με υπεράνθρωπη ομαδική προσπάθεια. Εκεί θαύμασα το μεγαλείο του λειτουργήματός τους».

Πριν λίγες ημέρες ο ηθοποιός γιόρταζε τα 43 του χρόνια. «Είναι ο μέσος όρος ηλικίας της μυοκαρδίτιδας. Χάρη στην έγκαιρη αντίδραση των γιατρών είμαι ακόμα εδώ. Η ζωή δεν είναι αυτονόητη – αρκεί μια στιγμή για να τελειώσει», σημείωσε με ειλικρίνεια.

Ο Κωνσταντίνος Γαβριήλ κάλεσε όλους να μην αμελούν την υγεία τους. «Κάντε γενικό έλεγχο τουλάχιστον μία φορά τον χρόνο μετά τα 40. Μην το αφήνετε. Τρέφεστε σωστά, σταματήστε το κάπνισμα, αποβάλετε το άγχος και ζήστε με χαρά όσο διαρκεί το ταξίδι!»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Hot this week

ΠΡΟΣΟΧΗ: «Αστυνομικοί» τηλεφωνούν σε πολίτες και ζητούν τραπεζικά στοιχεία-Νέο είδος απάτης

Νέα μορφή τηλεφωνικής απάτης βρίσκεται σε εξέλιξη στην Κύπρο,...

ΥΠΟΘΕΣΗ ΜΑΖΩΝΑΚΗ: Συνελήφθησαν δύο γιατροί – Στο επίκεντρο η νεκροψία και τα ευρήματα της έρευνας

Σημαντική εξέλιξη σημειώθηκε στην υπόθεση του θανάτου του Γιώργου...

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΖΩΝΑΚΗΣ: Στη Νίκαια το τελευταίο αντίο – Αναμένεται η ολοκλήρωση της νεκροψίας

Στη γενέτειρά του, τη Νίκαια, αναμένεται να γίνει η...

ΑΘΑΛΑΣΣΑ: Επτά άτομα με αυτισμό στο ψυχιατρείο – Ανάμεσά τους δύο ανήλικα παιδιά

Επτά άτομα με αυτισμό νοσηλεύονται σήμερα στο Νοσοκομείο Αθαλάσσας,...

Topics

ΠΡΟΣΟΧΗ: «Αστυνομικοί» τηλεφωνούν σε πολίτες και ζητούν τραπεζικά στοιχεία-Νέο είδος απάτης

Νέα μορφή τηλεφωνικής απάτης βρίσκεται σε εξέλιξη στην Κύπρο,...

ΥΠΟΘΕΣΗ ΜΑΖΩΝΑΚΗ: Συνελήφθησαν δύο γιατροί – Στο επίκεντρο η νεκροψία και τα ευρήματα της έρευνας

Σημαντική εξέλιξη σημειώθηκε στην υπόθεση του θανάτου του Γιώργου...

ΑΘΑΛΑΣΣΑ: Επτά άτομα με αυτισμό στο ψυχιατρείο – Ανάμεσά τους δύο ανήλικα παιδιά

Επτά άτομα με αυτισμό νοσηλεύονται σήμερα στο Νοσοκομείο Αθαλάσσας,...

ΤΡΟΧΑΙΟ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΚΑΘΗΚΑ – ΔΡΟΥΣΕΙΑΣ: Στο νοσοκομείο 90χρονος μετά από πρόσκρουση σε πάσσαλο

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το απόγευμα της Πέμπτης στον δρόμο...

Related Articles

Popular Categories