19.2 C
Nicosia
Τρίτη, 22 Οκτωβρίου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήNEWSΚΥΠΡΟΣ: Βροχές, καταιγίδες, χαλάζι μας βάζουν σε Χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα

ΚΥΠΡΟΣ: Βροχές, καταιγίδες, χαλάζι μας βάζουν σε Χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα

-

Το απόγευμα οι νεφώσεις σταδιακά θα αυξηθούν και αναμένεται να σημειωθούν τοπικά βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες στο δυτικό μισό του νησιού, ενώ μεμονωμένα φαινόμενα δεν αποκλείονται και σε άλλες περιοχές.

Σε καταιγίδα πιθανό να πέσει χαλάζι και τοπικά στις ψηλότερες κορυφές του Τροόδους, χιονόνερο ή και χιόνι. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ και παροδικά στα παράλια μέχρι ισχυροί, 4 με 5 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη, ωστόσο στα δυτικά και στα βόρεια θα καταστεί ταραγμένη.

Απόψε ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος και παροδικά κυρίως συννεφιασμένος και αναμένονται τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες, αρχικά σε δυτικές κυρίως περιοχές, ωστόσο σταδιακά τα φαινόμενα αναμένεται να ενταθούν και να επεκταθούν. Σε καταιγίδα πιθανό να πέσει χαλάζι και τοπικά στις ψηλότερες κορυφές του Τροόδους, χιονόνερο ή και χιόνι. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ, σταδιακά στα παράλια μέτριοι μέχρι ισχυροί, 4 με 5 μποφόρ και αργότερα κυρίως στα δυτικά και στα νότια παράλια πολύ ισχυροί, 6 μποφόρ.

Η θάλασσα θα είναι ταραγμένη, για να καταστεί αργότερα κυματώδης και τοπικά μέχρι πολύ κυματώδης. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 9 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 12 στα νότια και στα ανατολικά παράλια, γύρω στους 15 στα δυτικά και στα βόρεια παράλια και γύρω στους 4 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε:

ΚΑΙΡΟΣ: Αίθριος καιρός με σταδιακή άνοδο της θερμοκρασίας τις επόμενες μέρες

Ο καιρός σήμερα θα παραμείνει κυρίως αίθριος, με τοπικές νεφώσεις κατά διαστήματα και σταδιακή άνοδο της θερμοκρασίας μέχρι την Πέμπτη, φτάνοντας κοντά στις φυσιολογικές...