ΚΥΚΚΟΣ ΜΠΑΜ-ΜΠΟΥΜ: Αναμνήσεις, μουσική και επανασύνδεση -Σκηνικό ντισκοτέκ στην αυλή του Κύκκου Β’-Οι επόμενες στάσεις στο ταξίδι των αποφοίτων-(Βίντεο-Φώτο)

Η αυλή του Σχολείου Κύκκου Β, εκεί όπου κάποτε αντηχούσαν οι φωνές των μαθητών, γέμισε ξανά ζωή και συγκίνηση από γνώριμα πρόσωπα. Το βράδυ του μεγάλου συναπαντήματος, δεκάδες απόφοιτοι των Σχολείων Κύκκου Α’ και Β’, από κάθε δεκαετία, επέστρεψαν στον τόπο όπου έζησαν τα πιο έντονα χρόνια της εφηβείας τους. Περπάτησαν στα γνώριμα μονοπάτια, στάθηκαν έξω από τις τάξεις όπου ανδρώθηκαν, αντάλλαξαν βλέμματα και αγκαλιές – σαν να μην είχε περάσει ούτε μία μέρα.

Το Διοικητικό Συμβούλιο και η Επιτροπή Εκδηλώσεων του Συνδέσμου Αποφοίτων Σχολείων Κύκκου Λευκωσίας διοργάνωσαν για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά μια βραδιά γεμάτη νοσταλγία, μουσική, αναμνήσεις και νεανικό παλμό. Η επιτυχία ήταν απόλυτη: παλιές παρέες επανασυνδέθηκαν, χαμόγελα και δάκρυα συγκίνησης ενώθηκαν κάτω από τον ίδιο ουρανό – αυτόν που σκέπαζε κάθε σχολική μέρα των αποφοίτων.

Ο πρόεδρος Χριστόφορος Χριστόφορου μαζί με τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Κύκκου, Ανδρέας Gastom, Mιχάλη Κρασιά, Δέσπω Σεραφείμ και Σάββα Γεωργίου

Την ατμόσφαιρα απογείωσε ο DJ Μάριος, με ένα μουσικό ταξίδι μέσα από δεκαετίες. Από τις βραδιές στο Galaxy, το Africana και το Maddison, μέχρι τα πάρτι στον Σκορπιό, οι ρυθμοί έδεσαν τις γενιές και ξύπνησαν μνήμες. Χορός, τραγούδι, φωτογραφίες και ιστορίες δημιούργησαν ένα σκηνικό γιορτής – μα και βαθιάς συναισθηματικής σύνδεσης.

Processed with MOLDIV

Η βραδιά δεν είχε μόνο μουσική και αναμνήσεις, αλλά και ουσία. Ο πρόεδρος του Συνδέσμου Αποφοίτων, Χριστόφορος Χριστοφόρου, καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους και παρουσίασε τις επόμενες δράσεις: στις 28 Σεπτεμβρίου έρχεται το τουρνουά φούτσαλ, ανοιχτό σε όλους τους αποφοίτους των δύο σχολείων, ενώ στις 22 Οκτωβρίου επιστρέφει η πολυαναμενόμενη τόμπολα, με δώρα, εκπλήξεις και φιλανθρωπικό σκοπό – όλα τα έσοδα θα διατεθούν για τη στήριξη άπορων οικογενειών της Έγκωμης.

Τα βραχιολάκια πέρασαν ξανά στους καρπούς…στο επόμενο στάμπα που θα θυμίζει παλιές καλές ντισκοτέκ

Ο Χαράλαμπος Προύντζος και η Δέσπω Σεραφείμ

Για πολλούς, ήταν η πρώτη επιστροφή στο σχολείο μετά την αποφοίτηση. Μια εμπειρία που ξύπνησε αισθήματα, ένωσε καρδιές και επιβεβαίωσε πως οι δεσμοί που γεννιούνται στα σχολικά χρόνια δεν σβήνουν – αντίθετα, θεριεύουν με τον χρόνο. Το Διοικητικό Συμβούλιο και η Επιτροπή Εκδηλώσεων απέδειξαν για ακόμη μία φορά πως η μνήμη μπορεί να γίνει γιορτή – και η γιορτή, ευκαιρία για επανασύνδεση, προσφορά και αγάπη. Η καρδιά των Κυκκωτών συνεχίζει να χτυπά στον ίδιο ρυθμό. Και κάθε τέτοια βραδιά, το αποδεικνύει περίτρανα.

H Xριστιάνα Ψύλλου η Χριστίνα Πελεκάνου και η Νίκη Ευθυμίου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Hot this week

ΛΕΜΕΣΟΣ: Οδηγός Range Rover ανέβηκε σε κιγκλιδώματα πεζών μετά από απώλεια ελέγχου-(Βίντεο)

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το απόγευμα της Παρασκευής 24 Απριλίου...

ΦΑΙΔΩΝΑΣ ΦΑΙΔΩΝΟΣ: Κάνει λόγο για «πόλεμο εξόντωσης» – Τι αναφέρει για τη δικαστική υπόθεση

Σε νέα τοποθέτησή του, ο Φαίδωνας Φαίδωνος καταγγέλλει ότι...

Topics

ΛΕΜΕΣΟΣ: Οδηγός Range Rover ανέβηκε σε κιγκλιδώματα πεζών μετά από απώλεια ελέγχου-(Βίντεο)

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το απόγευμα της Παρασκευής 24 Απριλίου...

ΑΓΙΟΣ ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ: Από την Αίγινα στην Κύπρο – Η Τίμια Χείρα επιστρέφει μετά από 16 χρόνια

Σημαντική θρησκευτική εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στην Κύπρο με τη...

CYENS ΛΕΥΚΩΣΙΑ:Διήμερο masterclass για το κυπριακό κρασί και τη νέα γενιά αμπελώνων

Με στόχο την ανάδειξη του κυπριακού κρασιού μέσα από...

ΓΕΡΜΑΣΟΓΕΙΑ: Στο τελικό στάδιο η έρευνα για την κατάρρευση της πολυκατοικίας

Στο τελικό της στάδιο βρίσκεται η ανακριτική έρευνα του...

Related Articles

Popular Categories