ΦΡΕΝΤΙ ΜΕΡΚΙΟΥΡΙ: Είχε κόρη με τη σύζυγο στενού του φίλου – Το επτασφράγιστο μυστικό που αποκαλύπτεται στη νέα του βιογραφία

Η νέα βιογραφία του Φρέντι Μέρκιουρι με τίτλο «Love, Freddie» της Λέσλι-Αν Τζόουνς αποκαλύπτει μια άγνωστη πτυχή από την προσωπική ζωή του εμβληματικού frontman των Queen και προκαλεί αίσθηση στον κόσμο της μουσικής και της showbiz. Η συγγραφέας αποκαλύπτει ότι ο Μέρκιουρι απέκτησε μία κόρη, την οποία γνώριζαν μόνο λίγα άτομα από τον στενό του κύκλο.

Η βιογραφία αποκαλύπτει ότι η κόρη του, γνωστή μόνο με το αρχικό «Β», γεννήθηκε το 1976, έπειτα από μια σύντομη ερωτική σχέση του με τη σύζυγο ενός πολύ κοντινού του φίλου. Ο Μέρκιουρι, σύμφωνα με το βιβλίο, κράτησε την ύπαρξή της μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, προστατεύοντάς την μέχρι το τέλος της ζωής του. Η Β, σήμερα 48 ετών, ζει στην Ευρώπη, εργάζεται ως γιατρός και έχει δημιουργήσει τη δική της οικογένεια. Η ίδια επιβεβαιώνει ότι γνώριζε από μικρή την ταυτότητα του πατέρα της και μεγαλώνει τα παιδιά της με διακριτικότητα, μακριά από τη δημοσιότητα που συνοδεύει το όνομα του Φρέντι Μέρκιουρι.

«Με λάτρευε και ήταν αφοσιωμένος σε μένα. Οι συνθήκες της γέννησής μου μπορεί να μοιάζουν παράδοξες, αλλά ποτέ δεν επηρέασαν την αγάπη του και να με προσέχει. Με πρόσεχε έως θησαυρό», εξομολογείται στην συγγραφέα, η οποία περιλαμβάνει και χειρόγραφη επιστολή της στο βιβλίο. Η επιστολή καταγράφει τη βαθιά συναισθηματική σύνδεση που είχαν πατέρας και κόρη.

Ο Μέρκιουρι δεν ανέφερε την κόρη του στη διαθήκη του, ωστόσο, όπως εξηγεί η συγγραφέας, φρόντισε για το μέλλον της μέσω ιδιωτικής νομικής διευθέτησης. Όταν δεν βρισκόταν σε περιοδεία, διέθετε δικό του δωμάτιο στο σπίτι όπου ζούσαν η Β με τη μητέρα της και τον θετό της πατέρα, και συνομιλούσε καθημερινά με την κόρη του, ακόμη και από μακριά. Η Λέσλι-Αν Τζόουνς αποκαλύπτει ότι η Β την προσέγγισε πριν από τρία χρόνια και της παραχώρησε τα προσωπικά της ημερολόγια και επιστολές, ζητώντας μόνο να διαφυλαχθεί η ιδιωτικότητά της. Το βιβλίο βασίζεται και σε ανέκδοτο υλικό που ο ίδιος ο Φρέντι Μέρκιουρι της εμπιστεύτηκε λίγο πριν τον θάνατό του, το 1991.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Hot this week

ΣE «ΚΟΚΚΙΝΟ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟ»ΓΙΑ ΠΥΡΚΑΓΙΕΣ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ: Εκκλήσεις αρχών για μέγιστη προσοχή

Σε κατάσταση αυξημένης επιφυλακής βρίσκονται οι αρμόδιες υπηρεσίες, καθώς...

ΠΑΓΚΥΠΡΙΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΣΥΝΔΡΟΜΟΥ DOWN: Επιστολή-καταπέλτης για τον διασυρμό ατόμου με αναπηρία

Την άμεση διερεύνηση περιστατικών που, σύμφωνα με τον ίδιο,...

NOVIBET-AEK ΛΑΡΝΑΚΑΣ: Ενώνουν τις δυνάμεις τους – Η Novibet νέος Κύριος Χορηγός της ομάδας για την τριετία 2026-2029

Η τριετής στρατηγική συνεργασία σηματοδοτεί την έναρξη μιας κοινής...

ΕΝΩΣΗ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΚΥΠΡΟΥ: Ζητά από τον Μιχάλη Παρασκευά να αποσύρει τους χαρακτηρισμούς κατά του Φρίξου Δαλίτη

Έντονη αντίδραση εκφράζει η Ένωση Συντακτών Κύπρου (ΕΣΚ) για...

Topics

ΣE «ΚΟΚΚΙΝΟ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟ»ΓΙΑ ΠΥΡΚΑΓΙΕΣ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ: Εκκλήσεις αρχών για μέγιστη προσοχή

Σε κατάσταση αυξημένης επιφυλακής βρίσκονται οι αρμόδιες υπηρεσίες, καθώς...

NOVIBET-AEK ΛΑΡΝΑΚΑΣ: Ενώνουν τις δυνάμεις τους – Η Novibet νέος Κύριος Χορηγός της ομάδας για την τριετία 2026-2029

Η τριετής στρατηγική συνεργασία σηματοδοτεί την έναρξη μιας κοινής...

Η Πολιτεία διοργάνωσε δημόσια συζήτηση για την Οριζόντια Ψηφοφορία

Πραγματοποιήθηκε πρόσφατα συζήτηση στρογγυλής τραπέζης με θέμα «Οριζόντια Ψηφοφορία: Προοπτικές...

ΕΑΣ: Διατηρεί τη δυναμική της η στοιχηματική αγορά το πρώτο τρίμηνο του 2026

Τα οικονομικά αποτελέσματα για την περίοδο Ιανουαρίου – Μαρτίου...

Related Articles

Popular Categories