ΚΟΚΟΣ: EΦΥΓΕ Ο ΔΙΑΣΗΜΟΣ ΠΕΛΕΚΑΝΟΣ ΤΟΥ ΛΙΜΑΝΙΟΥ ΤΗΣ ΠΑΦΟΥ

Ο διάσημος Πελεκάνος, Κόκος που κοσμούσε το λιμανάκι της Πάφου με τις βόλτες του προσφέροντας την χαρά σε μικρούς και μεγάλους έφυγε από βαθιά γηρατειά.

Σύμφωνα, με ρεπορτάζ του PafosNet ο κάτοχος και ιδιοκτήτης του εστιατορίου που φέρει και το όνομά του, Pelican Restaurant, Άντρος Παπίρης, ο Κόκος βρισκόταν, λόγω του κορονοϊου απομονωμένος στις ειδικές εγκαταστάσεις που έγιναν για την άνετη διαβίωση του, στην κατοικία του ιδιοκτήτη του.  «Έχοντας φθάσει το ανώτατο προσδόκιμο ζωής του είδους, τα 25 και πλέον χρόνια, ο Κόκος έφυγε πλήρης ημερών και έχοντας το τελευταίο διάστημα αρχίσει να εκδηλώνει έντονα τις συνέπειες του γήρατος. Όμως από ότι ανέφερε στο PafosNet, o κύριος Άντρος Παπίρης το λιμανάκι της Κάτω Πάφου δεν θα παραμείνει πάντως χωρίς «σταρ» με τον θάνατο του Κόκου. Τα τελευταία λίγα χρόνια ο κ. Παπίρης φρόντισε, αντιλαμβανόμενος ότι πλησιάζει το πλήρωμα του χρόνου για τον φημισμένο ένοικο του εστιατορίου Pelican, να φέρει ένα δεύτερο πελεκάνο τον οποίο εκπαίδευσε στα βήματα του προκατόχου του.

Το γραφικό λιμανάκι, όμως δεν θα μείνει έτσι γιατί όπως ανέφερε ο Άντρος Παπίρης, ο συνεχιστής της παράδοσης δεκαετιών στο γραφικό λιμανάκι, από τα τέλη της εβδομάδας αυτής, θα αναπληρώσει το κενό του Κόκου και να συνεχίσει να αποτελεί τον κράχτη για τις χιλιάδες των Κυπρίων και ξένων επισκεπτών του λιμανιού, όταν επανέλθει η ομαλότητα.

Πηγή: PAFOSNET

Hot this week

ΡΙΖΟΕΛΙΑ: Ακυρώνεται η διαμαρτυρία των κτηνοτρόφων – «Δίνουμε χώρο στον διάλογο»

Ανακοίνωση εξέδωσε η οργάνωση «Φωνή των Κτηνοτρόφων», γνωστοποιώντας ότι...

ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ 60 ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ: Τιμητική εκδήλωση -Παρουσιαστές ο Ανδρέας Πογιατζής και η Άννα-Μαρία Ευτυχίου

Μια ξεχωριστή βραδιά αφιερωμένη στους ανθρώπους που υπηρέτησαν τον...

ΡΙΖΟΕΛΙΑ: «Φρένο» από την Αστυνομία στη συγκέντρωση κτηνοτρόφων – Απαγόρευση και αυστηρά μέτρα ασφάλειας

Η Αστυνομία προχώρησε σε επίσημη τοποθέτηση ενόψει της αυριανής...

ΙΣΡΑΗΛ: Πρώτο κρούσμα χανταϊού – Δεν είναι πανδημία, δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας

Πρώτο επιβεβαιωμένο περιστατικό χανταϊού καταγράφηκε στο Ισραήλ, με τις...

Topics

ΡΙΖΟΕΛΙΑ: Ακυρώνεται η διαμαρτυρία των κτηνοτρόφων – «Δίνουμε χώρο στον διάλογο»

Ανακοίνωση εξέδωσε η οργάνωση «Φωνή των Κτηνοτρόφων», γνωστοποιώντας ότι...

ΙΣΡΑΗΛ: Πρώτο κρούσμα χανταϊού – Δεν είναι πανδημία, δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας

Πρώτο επιβεβαιωμένο περιστατικό χανταϊού καταγράφηκε στο Ισραήλ, με τις...

ΕΛΛΕΙΠΟΝ ΠΡΟΣΩΠΟ: Εξαφάνιση 75χρονου στη Λευκωσία – Σε εξέλιξη έρευνες της Αστυνομίας

Συναγερμός έχει σημάνει στις Αρχές μετά την εξαφάνιση του...

ΑΥΣΤΗΡΟ ΜΗΝΥΜΑ ΓΙΑ ΤΗ ΡΙΖΟΕΛΙΑ: Δεν θα επιτραπεί διακοπή της κυκλοφορίας από κτηνοτρόφους

Σαφές μήνυμα προς την Αστυνομία και ξεκάθαρη κατεύθυνση για...

Related Articles

Popular Categories