ΚΑΙΤΗ ΓΑΡΜΠΗ; «ΝΙΩΘΕΤΕ ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΠΩΣ Η ΛΕΞΗ «ΜΑΜΑ» ΕΙΝΑΙ Η ΟΜΟΡΦΟΤΕΡΗ»

Με μια συγκινητική ανάρτησή θέλησε η Καίτη Γαρμπή να ευχαριστήσει τους διαδικτυακούς της φίλους, οι οποίοι της ευχήθηκαν Χρόνια πολλά για τα γενέθλιά της. Αυτή όμως που ξεχώρισε περισσότερο είναι από το γιο της, Δημήτρη, ο οποίος της ευχήθηκε Χρόνια πολλά με μια φωτογραφία του.

«Πολύτιμες οι ευχές όλων σας για τα γενέθλιά μου κι ευχαριστώ μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου αλλά ρωτάω εσάς τις μαμάδες να μου πείτε: Νιώθετε κι εσείς πως η λέξη «μαμά» όταν ακούγεται από το στόμα του παιδιού μας είναι για μας πιό όμορφη κι από την ομορφότερη λέξη του κόσμου, τη λέξη «αγάπη»;».

Hot this week

ΒΡΕΤΑΝΙΚΑ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΑ:190 πτήσεις ακύρωσε μόνο η British Airways- Τι δικαιούνται οι επιβάτες μετά τις χιλιάδες ακυρώσεις πτήσεων

Η βλάβη στο λογισμικό του συστήματος ελέγχου εναέριας κυκλοφορίας...

ΒΑΛΙΤΣΕΣ-ΜΥΣΤΗΡΙΟ ΣΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΛΑΡΝΑΚΑΣ: Είχαν μείνει στα αζήτητα με 43 κιλά καθίνης – Δύο χρόνια μετά συνελήφθη 20χρονος

Ένα ακόμη σημαντικό βήμα στην πολύμηνη διερεύνηση υπόθεσης εμπορίας...

Topics

Εικονογραφώντας το βιβλίο «Σαν καλά τα λέει η Κυρά…» της Μαρίας Παπανδρέου

Είσαι έτοιμος να ζωντανέψεις τις σελίδες ενός βιβλίου με...

Related Articles

Popular Categories