Τετάρτη, 17 Δεκεμβρίου, 2025
3.9 C
Cyprus

ΚΑΙΡΟΣ: Συνεχίζονται οι άνεμοι με ψηλή θερμοκρασία

- Advertisement -

Σήμερα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν το πρωί βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί και στα νότια και δυτικά παράλια νοτιοανατολικοί ως νοτιοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ και παροδικά στα βόρεια και ανατολικά παράλια μέτριοι, 4 μποφόρ για να καταστούν μετά το μεσημέρι νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, της ίδιας έντασης.

Το απόγευμα στα νότια παράλια θα πνέουν παροδικά μέτριοι μέχρι ισχυροί, 4 με 5 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 37 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 34 στα νότια, στα ανατολικά και στα βόρεια παράλια, γύρω στους 32 στα δυτικά παράλια και γύρω στους 27 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά. Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ, για να καταστούν αργότερα κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί και τοπικά μεταβλητοί, ασθενείς, 3 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 24 βαθμούς στο εσωτερικό και στα παράλια και γύρω στους 19 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Παρασκευή αρχικά ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά νεφώσεις που θα αναπτυχθούν αργότερα πιθανόν να δώσουν μεμονωμένες βροχές στο εσωτερικό και στα ορεινά, νωρίς το απόγευμα. Στην ατμόσφαιρα ενδέχεται κατά διαστήματα να παρατηρείται αραιή σκόνη. Αργά το βράδυ ο καιρός θα καταστεί μερικώς συννεφιασμένος με πιθανότητα μεμονωμένων βροχών ή και καταιγίδας. Η θερμοκρασία δεν αναμένεται να σημειώσει αξιόλογη μεταβολή. Ο καιρός το Σάββατο και Κυριακή θα είναι κυρίως αίθριος. Η θερμοκρασία αναμένεται να σημειώσει μικρή πτώση το Σάββατο και μικρή άνοδο την Κυριακή, για να κυμανθεί γενικά λίγο πιο πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές.

Hot this week

ZHTA AΠΑΝΤΗΣΕΙΣ: Άτομο με αναπηρία για το καθεστώς κατ’ οίκον φροντίδας – «400 ευρώ για 4 έως 6 ώρες τον μήνα»

Επιστολή που δημοσιεύτηκε στα κοινωνικά δίκτυα από άτομο με...

ΤΡΟΟΔΟΣ: Οι πρώτες νιφάδες χιονιού κάνουν την εμφάνισή τους-(Βίντεο)

Χειμωνιάτικο σκηνικό άρχισε να διαμορφώνεται απόψε στο Τρόοδος, καθώς...

ΚΥΠΡΟΣ: Απόψε… Καιρός για δύο – Πώς να ζεσταθείτε με απλές κινήσεις

Απόψε στη Λευκωσία η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους...

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Εντοπίστηκε o 16χρονος που είχε δηλωθεί ως ελλείπον πρόσωπο

Ο 16χρονος, ο οποίος απουσίαζε από τον χώρο διαμονής...

Topics

ΤΡΟΟΔΟΣ: Οι πρώτες νιφάδες χιονιού κάνουν την εμφάνισή τους-(Βίντεο)

Χειμωνιάτικο σκηνικό άρχισε να διαμορφώνεται απόψε στο Τρόοδος, καθώς...

ΚΥΠΡΟΣ: Απόψε… Καιρός για δύο – Πώς να ζεσταθείτε με απλές κινήσεις

Απόψε στη Λευκωσία η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους...

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Εντοπίστηκε o 16χρονος που είχε δηλωθεί ως ελλείπον πρόσωπο

Ο 16χρονος, ο οποίος απουσίαζε από τον χώρο διαμονής...

Related Articles

Popular Categories