ΚΑΙΡΟΣ: Αυξημένες νεφώσεις με βροχές

Αυξημένες νεφώσεις θα παρατηρούνται σήμερα, οι οποίες το μεσημέρι και νωρίς το απόγευμα ενδέχεται να δώσουν μεμονωμένες βροχές, σύμφωνα με τη Μετεωρολογική Υπηρεσία.

Σήμερα, μετά την διάλυση της τοπικής αραιής ομίχλης, θα παρατηρούνται κατά διαστήματα αυξημένες νεφώσεις, οι οποίες το μεσημέρι και νωρίς το απόγευμα ενδέχεται να δώσουν μεμονωμένες βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ και η θάλασσα θα είναι μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 22 βαθμούς στο εσωτερικό και τα παράλια και στους 13 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά. Απόψε, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, παρόλο που κατά διαστήματα θα παρατηρούνται αυξημένες νεφώσεις. Τοπικά, κυρίως στο εσωτερικό και τα ανατολικά, ενδέχεται να σχηματιστεί αραιή ομίχλη. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί ασθενείς, 3 μποφόρ και η θάλασσα θα είναι μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει στους 11 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 14 στα παράλια και στους 7 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Το Σάββατο, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, αλλά κατά διαστήματα θα παρατηρούνται αυξημένες ψηλές νεφώσεις. Η θερμοκρασία δεν αναμένεται να σημειώσει αξιόλογη μεταβολή, και θα παραμείνει πιο πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές. Την Κυριακή, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, αλλά κατά διαστήματα θα παρατηρούνται αυξημένες ψηλές νεφώσεις. Η θερμοκρασία δεν αναμένεται να σημειώσει αξιόλογη μεταβολή, και θα παραμείνει πιο πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές. Τη Δευτέρα, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Η θερμοκρασία δεν αναμένεται να σημειώσει αξιόλογη μεταβολή, και θα παραμείνει πιο πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές.

Hot this week

ΛΑΡΝΑΚΑ: Πάνω από €42.000 έκαναν «φτερά» από 81χρονη – Συνελήφθη η οικιακή βοηθός της

Ύποπτες συναλλαγές στην τραπεζική κάρτα 81χρονης οδήγησαν στην αποκάλυψη...

ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ: Βαρύ το τίμημα για τους μοτοσικλετιστές – Στις πόλεις έξι στις δέκα θανατηφόρες συγκρούσεις

Οι μοτοσικλετιστές αποτελούσαν το 38% των ανθρώπων που έχασαν...

ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ: Έφυγε από τη ζωή ο πατέρας του

Έφυγε από τη ζωή ο Φίλιππος, πατέρας του επικεφαλής...

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για τα 100 χρόνια του ΑΠΟΕΛ – Πού επηρεάζεται η κυκλοφορία

Με πιθανές αποκοπές δρόμων και κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα συνοδευτούν...

Topics

ΛΑΡΝΑΚΑ: Πάνω από €42.000 έκαναν «φτερά» από 81χρονη – Συνελήφθη η οικιακή βοηθός της

Ύποπτες συναλλαγές στην τραπεζική κάρτα 81χρονης οδήγησαν στην αποκάλυψη...

ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ: Έφυγε από τη ζωή ο πατέρας του

Έφυγε από τη ζωή ο Φίλιππος, πατέρας του επικεφαλής...

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για τα 100 χρόνια του ΑΠΟΕΛ – Πού επηρεάζεται η κυκλοφορία

Με πιθανές αποκοπές δρόμων και κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα συνοδευτούν...

ΑΛΛΑΞΕ Ο ΚΑΙΡΟΣ: Βγάζουμε τις κουβέρτες – Βροχές σήμερα και ψύχρα το βράδυ

Άλλαξε ο καιρός και οι κουβέρτες βγαίνουν σιγά σιγά...

Related Articles

Popular Categories