ΚΑΙΡΟΣ: Αυξημένες νεφώσεις με βροχές

Αυξημένες νεφώσεις θα παρατηρούνται σήμερα, οι οποίες το μεσημέρι και νωρίς το απόγευμα ενδέχεται να δώσουν μεμονωμένες βροχές, σύμφωνα με τη Μετεωρολογική Υπηρεσία.

Σήμερα, μετά την διάλυση της τοπικής αραιής ομίχλης, θα παρατηρούνται κατά διαστήματα αυξημένες νεφώσεις, οι οποίες το μεσημέρι και νωρίς το απόγευμα ενδέχεται να δώσουν μεμονωμένες βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ και η θάλασσα θα είναι μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 22 βαθμούς στο εσωτερικό και τα παράλια και στους 13 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά. Απόψε, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, παρόλο που κατά διαστήματα θα παρατηρούνται αυξημένες νεφώσεις. Τοπικά, κυρίως στο εσωτερικό και τα ανατολικά, ενδέχεται να σχηματιστεί αραιή ομίχλη. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί ασθενείς, 3 μποφόρ και η θάλασσα θα είναι μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει στους 11 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 14 στα παράλια και στους 7 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Το Σάββατο, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, αλλά κατά διαστήματα θα παρατηρούνται αυξημένες ψηλές νεφώσεις. Η θερμοκρασία δεν αναμένεται να σημειώσει αξιόλογη μεταβολή, και θα παραμείνει πιο πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές. Την Κυριακή, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, αλλά κατά διαστήματα θα παρατηρούνται αυξημένες ψηλές νεφώσεις. Η θερμοκρασία δεν αναμένεται να σημειώσει αξιόλογη μεταβολή, και θα παραμείνει πιο πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές. Τη Δευτέρα, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Η θερμοκρασία δεν αναμένεται να σημειώσει αξιόλογη μεταβολή, και θα παραμείνει πιο πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές.

Hot this week

ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΣΤΗΝ ΨΑΘΑ: Δύο νεκροί μετά τη σύγκρουση πυροσβεστικών ελικοπτέρων-Τραυματίες οι άλλοι δύο

Τραγική κατάληξη είχε το σοβαρό αεροπορικό δυστύχημα που σημειώθηκε...

Topics

ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΣΤΗΝ ΨΑΘΑ: Δύο νεκροί μετά τη σύγκρουση πυροσβεστικών ελικοπτέρων-Τραυματίες οι άλλοι δύο

Τραγική κατάληξη είχε το σοβαρό αεροπορικό δυστύχημα που σημειώθηκε...

Ο ΥΔΡΑΡΓΥΡΟΣ ΧΤΥΠΑ 40ΑΡΙΑ: Σε ισχύ κίτρινη προειδοποίηση το μεσημέρι

Σε τροχιά έντονου καύσωνα παραμένει η Κύπρος, με τη...

ΠΟΡΤΟ ΓΕΡΜΕΝΟ-ΦΩΚΙΔΑ: Ολονύχτια μάχη με τις φλόγες – Πόσο ακόμη θα καίγεται η Ελλάδα;-(Φωτο-Βίντεο)

Κάθε καλοκαίρι η ίδια τραγική εικόνα επαναλαμβάνεται. Δάση παραδίδονται...

Related Articles

Popular Categories