ΚΑΙΡΟΣ: Αυξημένες νεφώσεις με βροχές

Αυξημένες νεφώσεις θα παρατηρούνται σήμερα, οι οποίες το μεσημέρι και νωρίς το απόγευμα ενδέχεται να δώσουν μεμονωμένες βροχές, σύμφωνα με τη Μετεωρολογική Υπηρεσία.

Σήμερα, μετά την διάλυση της τοπικής αραιής ομίχλης, θα παρατηρούνται κατά διαστήματα αυξημένες νεφώσεις, οι οποίες το μεσημέρι και νωρίς το απόγευμα ενδέχεται να δώσουν μεμονωμένες βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ και η θάλασσα θα είναι μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 22 βαθμούς στο εσωτερικό και τα παράλια και στους 13 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά. Απόψε, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, παρόλο που κατά διαστήματα θα παρατηρούνται αυξημένες νεφώσεις. Τοπικά, κυρίως στο εσωτερικό και τα ανατολικά, ενδέχεται να σχηματιστεί αραιή ομίχλη. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί ασθενείς, 3 μποφόρ και η θάλασσα θα είναι μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει στους 11 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 14 στα παράλια και στους 7 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Το Σάββατο, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, αλλά κατά διαστήματα θα παρατηρούνται αυξημένες ψηλές νεφώσεις. Η θερμοκρασία δεν αναμένεται να σημειώσει αξιόλογη μεταβολή, και θα παραμείνει πιο πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές. Την Κυριακή, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, αλλά κατά διαστήματα θα παρατηρούνται αυξημένες ψηλές νεφώσεις. Η θερμοκρασία δεν αναμένεται να σημειώσει αξιόλογη μεταβολή, και θα παραμείνει πιο πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές. Τη Δευτέρα, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Η θερμοκρασία δεν αναμένεται να σημειώσει αξιόλογη μεταβολή, και θα παραμείνει πιο πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές.

Hot this week

ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΣΤΗ ΒΡΕΤΑΝΙΑ: Πέντε συλλήψεις κοντά σε αεροπορική βάση – Εκκενώθηκαν σπίτια στο Γουέλφορντ

Συναγερμός σήμανε στη Βρετανία μετά τη σύλληψη πέντε ανδρών...

ΑΠΟΦΟΙΤΟΙ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΚΥΚΚΟΥ: Ο 7χρονος Μάριος-Γιώργος που έκλεψε την παράσταση στο Bingo – Ο τυχερός της βραδιάς-(Φώτο)

Μια όμορφη βραδιά πέρασαν την Παρασκευή οι απόφοιτοι των...

ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΤΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ: 18 κιλά σκουπίδια σε 20 λεπτά στην παραλία Γεροσκήπου – Βρέθηκαν 2.000 αποτσίγαρα

Μια εικόνα που προβληματίζει κατέγραψε ο καθαρισμός της δημοτικής...

Topics

ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΤΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ: 18 κιλά σκουπίδια σε 20 λεπτά στην παραλία Γεροσκήπου – Βρέθηκαν 2.000 αποτσίγαρα

Μια εικόνα που προβληματίζει κατέγραψε ο καθαρισμός της δημοτικής...

ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ Ο 19ΧΡΟΝΟΣ ΔΡΑΠΕΤΗΣ: Κρυβόταν σε σπίτι στη Λεμεσό

Στα χέρια της Αστυνομίας βρίσκεται ο 19χρονος από τη...

Related Articles

Popular Categories