26.8 C
Nicosia
Πέμπτη, 17 Οκτωβρίου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήNEWSΙΔΡΥΜΑ ΑΛΚΙΝΟΟΣ ΑΡΤΕΜΙΟΥ: Αντικατάσταση των καρεκλών για παιδιά που παλεύουν με καρκίνο...

ΙΔΡΥΜΑ ΑΛΚΙΝΟΟΣ ΑΡΤΕΜΙΟΥ: Αντικατάσταση των καρεκλών για παιδιά που παλεύουν με καρκίνο και αιματολογικές παθήσεις-(Φώτο)

-

Το Ίδρυμα Αλκίνοος Αρτεμίου συνεχίζει το ευεργετικό έργο του προχωρώντας στην αντικατάσταση των παλιών καρεκλών σε νοσοκομεία όπου νοσηλεύονται παιδιά με ογκολογικές και αιματολογικές παθήσεις.

Χθες ολοκληρώθηκε επίσημα η διαδικασία αποδοχής δωρεάς από το Ίδρυμα Αλκίνοος Αρτεμίου για την αντικατάσταση των καρεκλών επισκεπτών σε δύο ακόμα κλινικές των νοσοκομείων μας. Οι νέες καρέκλες θα προσφέρουν άνεση και υποστήριξη στους ασθενείς και τους επισκέπτες, βελτιώνοντας την εμπειρία τους κατά τη διάρκεια των νοσηλειών.

Η συμβολή του Ιδρύματος Αλκίνοος Αρτεμίου στην προσπάθεια να καταστήσει τη ζωή των παιδιών με ογκολογικές και αιματολογικές παθήσεις πιο άνετη και ευχάριστη είναι εξαιρετικά εκτιμητική.

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε:

ΚΥΠΡΟΣ: Μικρή πτώση της θερμοκρασίας και τοπικές νεφώσεις

Σήμερα, ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος, με πιθανότητα μεμονωμένων βροχών το απόγευμα, κυρίως στα ορεινά.Σήμερα ο καιρός θα είναι κατά διαστήματα μερικώς συννεφιασμένος...