22 C
Nicosia
Πέμπτη, 24 Οκτωβρίου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήNEWSΘΑΝΑΣΗΣ ΕΥΘΥΜΙΑΔΗΣ: «ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΣΕΞ, ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ…»

ΘΑΝΑΣΗΣ ΕΥΘΥΜΙΑΔΗΣ: «ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΣΕΞ, ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ…»

-

Δεν ξέρω εάν ο περιορισμός αλλάζει τον τρόπο ζωής ή κάνει τον άνθρωπο να σκέφτεται διαφορετικά. Να μιλάει και να εκφράζει τις απόψεις του χωρίς φόβο και πάθος και εάν ξεκίνησαν κάποιοι να διαθέτουν μια δόση τρέλας και πολύ χιούμορ. Ο Θανάσης Ευθυμιάδης πάντως ξεπέρασε τα όρια του και με χιούμορ και χωρίς να διστάζει απάντησε στις ερωτήσεις της με τη Φαίη Σκορδά της εκπομπής «Το πρωινό».

Γνωστό είναι πλέον ότι ο γνωστός ηθοποιός εδώ και μερικά χρόνια ακολουθεί έναν εναλλακτικό και φυσικότερο τρόπο ζωής τον οποίο παρουσιάζει πλέον και στο Instagram. Χθες ο ίδιος εμφανίστηκε σε σύνδεση στην εκπομπή και αποκάλυψε ότι γράφει ένα βιβλίο στο οποίο αναφέρεται στα γεγονότα που τον οδήγησα να αλλάξει τρόπο ζωή και σκέψης «Γράφω ένα βιβλίο με όλα αυτά τα γεγονότα με οδήγησαν σε αυτή την αλλαγή. Δεν ξέρω πότε θα είναι έτοιμο, απλώς θέλω να τα βάλω σε μια σειρά».

Ο ίδιος αναφέρθηκε στην σχέση που έχει με την σύζυγό του, Αννα Δημητρίεβιτς αποκαλύπτοντας ότι δεν κάνει σεξ πλέον με την γυναίκα του αλλά έρωτα «Πλέον βλέπω τη γυναίκα μου και κάνουμε έρωτα, δεν κάνουμε σεξ. Πρέπει να αφήσουμε το σεξ στην άκρη. Αλλιώς τον άνθρωπό σου τον βλέπεις σαν ένα αντικείμενο εκτόνωσης και μόνο. Αν δεν τον δεις πιο ερωτικά τον άνθρωπό σου, αν δεν τον εξυψώσεις στην ιερότητα του ερωτικού, τότε τον βλέπεις μόνο σαν αντικείμενο. Κοιτάς τον άνθρωπό σου στα μάτια. Είναι πολύ φθηνό και δωρεάν» είπε, εξηγώντας ότι κάθεται οκλαδόν και αντικριστά με τη σύζυγό του ως μία πράξη να κρατούν τη σχέση τους ζωντανή.

Ο ηθοποιός μίλησε και για τη πρόταση που του έγινε για το Survivor δηλώνοντας κατηγορηματικά ότι είναι ανοιχτός στις προτάσεις αλλά όχι και να πάει σε ένα νησί και να αφήσει την οικογένεια του «Έχουμε κάνει τη ζωή μας πολύ απλή, λιτή κι απέριττη. Σίγουρα υπάρχει οικονομική ανάγκη αλλά αυτό είναι μια ιστορία που δεν έχει τέλος. Αποφάσισα να αφεθώ στο θέλημα του Θεού και όλα έρχονται όπως πρέπει.  Είμαι ανοιχτός σε προτάσεις αλλά να δεχτώ την πρόταση του Survivor και να πάω σε ένα νησί στου διαόλου τη μάνα και να αφήσω την οικογένειά μου, δεν το κάνω όχι για καλά λεφτά, ούτε για όλα τα εκατομμύρια του κόσμου».

https://streamable.com/5zhzp8
- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε: