23.8 C
Nicosia
Πέμπτη, 17 Οκτωβρίου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήNEWSΗ ΨΗΦΟΣ ΕΡΙΧΘΗ - Υποψήφιοι που άσκησαν ήδη το εκλογικό τους δικαίωμα-...

Η ΨΗΦΟΣ ΕΡΙΧΘΗ – Υποψήφιοι που άσκησαν ήδη το εκλογικό τους δικαίωμα- (Φώτο)

-

Σήμερα είναι ημέρα δημοκρατίας, η ημέρα που οι πολίτες εκφράζουν τη δημοκρατική τους βούληση μέσω της ψήφου τους. Είναι εξαιρετικά σημαντικό να θυμόμαστε ότι η συμμετοχή στις εκλογές είναι θεμελιώδες δικαίωμα και καθήκον κάθε πολίτη. Υποψήφιοι ανάρτησαν φωτογραφικό υλικό στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, εκφράζοντας τις ευχαριστίες τους προς όλους όσοι τους στήριξαν και τονίζοντας τη σημασία της συμμετοχής.

Κάθε ψήφος μετράει και διαμορφώνει το μέλλον της χώρας. Η αποχή από την εκλογική διαδικασία σημαίνει απώλεια της ευκαιρίας να ακουστεί η φωνή μας και να διαμορφώσουμε τις αποφάσεις που επηρεάζουν τη ζωή μας. Σήμερα, περισσότερο από ποτέ, η δημοκρατία χρειάζεται την ενεργή συμμετοχή όλων μας.

ANΔΡΕΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ

«Σήμερα ψηφίζουμε για την Κύπρο μας και τα παιδιά μας! Καλή ψήφο σε όλες και όλους!»

ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΓΓΕΛΙΔΗΣ

«Ψηφίζω και είμαι υποψήφιος γιατί πιστεύω ότι η πολιτική είναι προσφορά και όχι συναλλαγή .. Πιστεύω ότι η πολιτική είναι όραμα , ιδέες , ευθύνη, αποτέλεσμα !! Έτσι θα ΠΟΡΕΥΤΩ και έτσι θα εκπροσωπήσω την χώρα μου στο ευρωκοινοβούλιο αν με τιμήσουν οι συμπατριώτες μου με την ψήφο τους !! Καλή επιτυχία στη Κύπρο μας !!»

ΦΕΙΔΙΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ

«Είναι η πρώτη φορά που ψηφίζω στην ζωή και ο λόγος που δεν ψήφιζα είναι γιατί δεν είχα κάποιον κάποιον που να με αντιπροσωπεύει. Μπράβο σε όλους γιατί θέλει πολλά κότσια να βάλει κάποιος υποψηφιότητα…Μπράβο σε όλους. Σε αυτές τις εκλογές φαίνεται υπάρχει ένα παιδί να με αντιπροσωπεύει».

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΧΡΙΣΤΟΦΙΔΟΥ

«Έχω ασκήσει το εκλογικό μου δικαίωμα!
Καμία ψήφος δεν πρέπει να πάει χαμένη.
Η ΑΝΑΝΕΩΣΗ είναι στη ψήφο σας.
Οι εκλογές είναι ΕΠΙΛΟΓΕΣ.
Καλή Ψήφο!»

ΝΙΚΟΣ ΤΟΡΝΑΡΙΤΗΣ

«Παρακαλώ όσους και όσες από εσάς δεν έχετε ψηφίσει να πάτε στις ΚΑΛΠΕΣ, σας ευχαριστώ πολύ. Σήμερα ψηφίζουμε για τη Λευκωσία μας!»

ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΑΠΑΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ

«Η οικογένεια είναι τα πάντα!»

ΧΡΥΣΑΝΘΟΣ ΦΑΚΑΣ

«Με το σύνθημα Η Λευκωσία πάνω από όλα, ο Χρύσανθος Φάκας άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα ώστε να συνεχίσει η Λευκωσία πάνω απ’ όλα»

ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

«Κανένα παιχνίδι δεν τελειώνει πριν σφυρίξει τη λήξη ο διαιτητής. Το ίδιο ισχύει και με τις εκλογές. Οι εκλογές δεν κρίνονται στις δημοσκοπήσεις, κρίνονται στην κάλπη.
Πριν από τέσσερα χρόνια πετύχαμε μαζί αυτό που έμοιαζε ακατόρθωτο. Κόντρα στις πιθανότητες και τους αριθμούς. Τέσσερα χρόνια μετά, μετρώντας όσα έχουμε επιτύχει, πιστεύω ότι μπορώ να σας κοιτώ κατευθείαν στα μάτια και να σας ζητώ να με εμπιστευτείτε ξανά. Για να συνεχίσουμε μαζί και στη νέα εποχή, στην οποία εισέρχεται ο Δήμος μας, ως μέλος του νέου Δήμου Λευκωσίας. Για να παραμείνει η Αγλαντζιάς σημείο αναφοράς για τη Λευκωσία αλλά και για ολόκληρη την Κύπρο»

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΓΙΩΡΚΑΤΖΗΣ

«Πάμε δυνατά για την Νίκη!!! Για ένα δυνατό ΔΗΣΥ για μια καλύτερη Κύπρο σε μια ενωμένη Ευρώπη!!»

ΚΩΣΤΑΣ ΟΡΑΤΙΟΥ

«Θα ήταν ψέμα να μην αναφέρω πως η μεγάλη μου αγάπη είναι το χωριό μου, η Βασίλεια-Βαβυλας της κατεχόμενης Κερύνειας. Εκεί έκανα τα πρώτα παιδικά μου βήματα, μέχρι που μας ανάγκασε η Τουρκική εισβολή και η συνεχιζόμενη κατοχή να φύγουμε το 1974. Από τότε, ο Στρόβολος έγινε αρχικά ο τόπος φιλοξενίας και πολύ σύντομα το σπίτι μου. Είναι σημείο αναφοράς στα ανέμελα παιδικά παιγνίδια στις αλάνες του, στα πρώτα εφηβικά σκιρτήματα και σε όλη τη μετέπειτα μου πορεία, προσωπική και επαγγελματική, μέχρι και σήμερα.Στον Στρόβολο έπαιξα, μεγάλωσα, ανδρώθηκα, εργάζομαι και ζω, παντρεύτηκα και έκτισα το μεγαλύτερο μέρος της ζωής μου, τα όνειρα και τις προσδοκίες μου»

ΤΖΙΑΝΓΚ ΧΟΥΑ

«Σήμερα άσκησα το εκλογικό μου δικαίωμα στο 9ο δημοτικό σχολείο – Κουπάτειο! Σας ευχαριστώ μέσα από τη καρδιά μου, για την μέχρι τώρα στήριξη και την αγάπη που μου δείχνετε..Καλή ψήφο σε όλους»

ANΔΡΕΑΣ ΚΑΟΥΡΗΣ

«Με τις κόρες μου, Γεωργία και Άννα ψηφίσαμε πριν λίγο στην αυτοστέγαση Λατσιών»

ΓΙΩΤΑ ΚΟΥΦΑΛΙΔΟΥ

«Σας ευχαριστώ από καρδιάς για την αστείρευτη Αγάπη και Στήριξη σας όλα αυτά τα χρόνια!»

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε: