ΕΛΤΟΝ ΤΖΟΝ: O πρώτος καλλιτέχνης με 10 single στο UK-Τop 10 chart σε έξι διαφορετικές δεκαετίες-Το «Αre you Ready for Love» στα ποδοσφαιρικά γήπεδα (Φώτο+Βίντεο)

Ο Έλτον Τζον έγινε ο πρώτος καλλιτέχνης με 10 single στο UK Top 10 chart σε έξι διαφορετικές δεκαετίες. Το Το «Are You Ready for Love» έγινε το πέμπτο του Νο 1 στο Ηνωμένο Βασίλειο όταν αποτέλεσε το σάουντρακ του Sky Sports για την ποδοσφαιρική σεζόν 2003-04.

Το τραγούδι Cold Heart – συνεργασία του Έλτον Τζον με τη Dua Lipa σε remix από τους Αυστραλούς Pnau, που είναι μίξη των προηγούμενων επιτυχιών του Sacrifice (1990 Νο 1), Kiss the Bride, Where’s the Shoorah και Rocket Man – έφθασε στο Νο 4 τον Σεπτέμβριο και είναι στην πορεία για να εκθρονίσει τον Εντ Σίραν από το Νο 1. Το τελευταίο single στο Top 10 του Ηνωμένου Βασιλείου του Έλτον Τζον ήταν το Step Into Christmas, επιτυχία από το 1973 που επανέρχεται στο Top 40 κατά τη διάρκεια κάθε εορταστικής περιόδου από τότε που άρχισαν να συμπεριλαμβάνονται στα charts και οι μετρήσεις από τις υπηρεσίες streaming. H επιτυχία έφθασε στο νούμερο 10 στο τελικό chart του 2020.

Οι 10 κορυφαίες επιτυχίες του Έλτον Τζον τη δεκαετία του 2000 ήταν κυρίως συνεργασίες – με τους Blue, Chipmunk και, μετά θάνατον με τον Tupac – ή παλιά τραγούδια που επανήλθαν στο προσκήνιο επειδή αποτέλεσαν μουσική επένδυση σε διαφημίσεις. Το «Are You Ready for Love» έγινε το πέμπτο του Νο 1 στο Ηνωμένο Βασίλειο όταν αποτέλεσε το σάουντρακ του Sky Sports για την ποδοσφαιρική σεζόν 2003-04. Με την νέα επιτυχία του ο Έλτον Τζον είναι μία θέση μπροστά από τους Έλβις Πρίσλεϊ, Σερ, Κλιφ Ρίτσαρντ, Μάικλ Τζάκσον και Ντέιβιντ Μπόουι που έχουν ο καθένας τουλάχιστον ένα single στο Top 10 σε πέντε διαφορετικές δεκαετίες.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Hot this week

ΛΑΡΝΑΚΑ: Πάνω από €42.000 έκαναν «φτερά» από 81χρονη – Συνελήφθη η οικιακή βοηθός της

Ύποπτες συναλλαγές στην τραπεζική κάρτα 81χρονης οδήγησαν στην αποκάλυψη...

ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ: Βαρύ το τίμημα για τους μοτοσικλετιστές – Στις πόλεις έξι στις δέκα θανατηφόρες συγκρούσεις

Οι μοτοσικλετιστές αποτελούσαν το 38% των ανθρώπων που έχασαν...

ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ: Έφυγε από τη ζωή ο πατέρας του

Έφυγε από τη ζωή ο Φίλιππος, πατέρας του επικεφαλής...

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για τα 100 χρόνια του ΑΠΟΕΛ – Πού επηρεάζεται η κυκλοφορία

Με πιθανές αποκοπές δρόμων και κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα συνοδευτούν...

Topics

ΛΑΡΝΑΚΑ: Πάνω από €42.000 έκαναν «φτερά» από 81χρονη – Συνελήφθη η οικιακή βοηθός της

Ύποπτες συναλλαγές στην τραπεζική κάρτα 81χρονης οδήγησαν στην αποκάλυψη...

ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ: Έφυγε από τη ζωή ο πατέρας του

Έφυγε από τη ζωή ο Φίλιππος, πατέρας του επικεφαλής...

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για τα 100 χρόνια του ΑΠΟΕΛ – Πού επηρεάζεται η κυκλοφορία

Με πιθανές αποκοπές δρόμων και κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα συνοδευτούν...

ΑΛΛΑΞΕ Ο ΚΑΙΡΟΣ: Βγάζουμε τις κουβέρτες – Βροχές σήμερα και ψύχρα το βράδυ

Άλλαξε ο καιρός και οι κουβέρτες βγαίνουν σιγά σιγά...

Related Articles

Popular Categories