ΜΑΝΤΩ-ΚΩΣΤΑΣ ΦΡΑΓΚΟΛΙΑΣ: Αποχώρησαν από το J2US-Η επιστροφή του Μαρίνου Κόνσολου και της Ελένης Δήμου (Βίντεο+Φώτο)

Έκπληξη αποτέλεσε για τους θαυμαστές τους η ψεσινή αποχώρηση της Μαντώ και του Κώστα Φραγκολιά από το J2US. Το ζευγάρι ερμήνευσε το τραγούδι «Περασμένες μου αγάπες».

Τα 12 ζευγάρια του J2US ήρθαν αντιμέτωπα με την πρώτη αποχώρηση, με τη Μαντώ και τον Κώστα Φραγκολιά και την Κέλλυ Κελεκίδου με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου να βρίσκονται στις δυο τελευταίες θέσεις. Η Κέλλυ Κελεκίδου και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου τραγούδησε  το «Δεν σου κάνω τον άγιο», με τον Δημήτρη αυτή τη φορά να παίρνει περισσότερο χώρο στο τραγούδι, με τη φωνή του να ακούγεται περισσότερο, συγκριτικά με τα προηγούμενα live. «Ήσουν ξεκούρδιστος, αν είναι να κάνουμε ένα ραντεβού να σε κουρδίσω».

Η μεγάλη και πιο ευχάριστη επιστροφή στη σκηνή ήταν αυτή της Ελένης Δήμου και του Μαρίνου Κόνσολου, καθώς οι δυο τους ταλαιπωρήθηκαν από κορονοϊό και μάλιστα η τραγουδίστρια χρειάστηκε να νοσηλευθεί στο νοσοκομείο. Το ζευγάρι τραγούδησε Χαρούλα Αλεξίου και «Πανσέληνο» και η Ελένη Δήμου έκλεψε την παράσταση, όπως της είπαν οι κριτές, καθώς άπαντες εστίασαν στη μαγική της ερμηνεία και δεν μπορούσαν να παρακολουθήσουν τον ηθοποιό.

https://youtu.be/qkk7dgf3nUs

Hot this week

ΠΑΦΟΣ: Οκτώ χρόνια φυλάκιση σε 44χρονο για τον βιασμό γυναίκας

Ποινή φυλάκισης διάρκειας οκτώ ετών επέβαλε σήμερα το Μόνιμο...

ΚΑΥΤΗ ΑΣΦΑΛΤΟΣ: Ο κανόνας των 7 δευτερολέπτων που μπορεί να σώσει τις πατούσες του σκύλου σας

Οι υψηλές θερμοκρασίες του καλοκαιριού αυξάνουν σημαντικά τον κίνδυνο...

Η νέα γενιά οδηγών της Toyota κυριάρχησε στο Ράλι Εσθονίας

Η TOYOTA GAZOO Racing World Rally Team συνέχισε την...

Topics

ΠΑΦΟΣ: Οκτώ χρόνια φυλάκιση σε 44χρονο για τον βιασμό γυναίκας

Ποινή φυλάκισης διάρκειας οκτώ ετών επέβαλε σήμερα το Μόνιμο...

ΚΑΥΤΗ ΑΣΦΑΛΤΟΣ: Ο κανόνας των 7 δευτερολέπτων που μπορεί να σώσει τις πατούσες του σκύλου σας

Οι υψηλές θερμοκρασίες του καλοκαιριού αυξάνουν σημαντικά τον κίνδυνο...

Related Articles

Popular Categories