ΕΛΠΙΔΑ ΙΑΚΩΒΙΔΟΥ: ΠΡΩΙΝΗ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ ΣΤΟ ΣΤΟΥΝΤΙΟ

Νους υγιής εν σώματι υγιεί έλεγαν οι αρχαίοι και αυτό φαίνεται να το ξέρει καλά η Ελπίδα Ιακωβίδου. Φόρεσε, λοιπόν, τις αθλητικές της φόρμες βγάζοντας από πάνω της, τα ψηλοτάκουνα και μπήκε στο στούντιο του ημικρατικού καναλιού, κάνοντας γυμναστική.

Σήμερα, η παρουσιάστρια της πρωινής εκπομπής «Όμορφη Μέρα, Κάθε Μέρα» είχε ως καλεσμένο τον γυμναστή Κυριάκο Πελεκάνο. Γι’ αυτό και η Ελπίδα Ιακωβίδου φόρεσε τα αθλητικά της παπούτσια και έκανε γυμναστική μαζί του, δείχνοντας παράλληλα στους τηλεθεατές πώς θα αποκτήσουν ένα καλλίγραμμο κορμί.

Πάντως, απολαυστικό ήταν το σχόλιο του Κυριάκου Πελεκάνου που ανάρτησε στο προσωπικό του προφίλ «Γυμνάζοντας την Ελπίδα, με την ελπίδα να παρακινηθεί ο κόσμος σε ένα υγιεινό τρόπο ζωής! Υ.Γ Ελπίδα Ιακωβίδου, κάτι μου λέει θα με βρίζεις αύριο που θα δυσκολεύεσαι να κινηθείς !»

Mε τον Κυριάκο Πελεκάνο

Hot this week

ΣΤΡΟΒΟΛΟΣ: Σακούλες ανακύκλωσης στους δρόμους λόγω καθυστερήσεων στη συλλογή – Αντιδράσεις κατοίκων-(Φώτο)

Την ώρα που η ανακύκλωση παρουσιάζεται ως βασικός πυλώνας...

ΦΑΙΔΩΝΑΣ ΦΑΙΔΩΝΟΣ: Πέρασε την πόρτα του Δικαστηρίου Πάφου – Μαζί του η σύζυγος

Στο Δικαστήριο Πάφου βρίσκεται αυτή την ώρα ο εν...

ΜΕΘΥΣΜΕΝΟΣ ΣΤΟ ΤΙΜΟΝΙ: Οδηγός εντοπίστηκε με υπερδιπλάσιο αλκοόλ – Συνελήφθη άμεσα

Στη σύλληψη οδηγού που εντοπίστηκε να κινείται υπό την...

ΚΑΙΡΟΣ: Ηλιοφάνεια με απογευματινές νεφώσεις – Επανέρχεται η σκόνη

Αίθριος θα είναι σήμερα ο καιρός στο μεγαλύτερο μέρος...

Topics

ΜΕΘΥΣΜΕΝΟΣ ΣΤΟ ΤΙΜΟΝΙ: Οδηγός εντοπίστηκε με υπερδιπλάσιο αλκοόλ – Συνελήφθη άμεσα

Στη σύλληψη οδηγού που εντοπίστηκε να κινείται υπό την...

ΚΑΙΡΟΣ: Ηλιοφάνεια με απογευματινές νεφώσεις – Επανέρχεται η σκόνη

Αίθριος θα είναι σήμερα ο καιρός στο μεγαλύτερο μέρος...

Related Articles

Popular Categories