ΕΛΠΙΔΑ ΙΑΚΩΒΙΔΟΥ: ΠΡΩΙΝΗ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ ΣΤΟ ΣΤΟΥΝΤΙΟ

Νους υγιής εν σώματι υγιεί έλεγαν οι αρχαίοι και αυτό φαίνεται να το ξέρει καλά η Ελπίδα Ιακωβίδου. Φόρεσε, λοιπόν, τις αθλητικές της φόρμες βγάζοντας από πάνω της, τα ψηλοτάκουνα και μπήκε στο στούντιο του ημικρατικού καναλιού, κάνοντας γυμναστική.

Σήμερα, η παρουσιάστρια της πρωινής εκπομπής «Όμορφη Μέρα, Κάθε Μέρα» είχε ως καλεσμένο τον γυμναστή Κυριάκο Πελεκάνο. Γι’ αυτό και η Ελπίδα Ιακωβίδου φόρεσε τα αθλητικά της παπούτσια και έκανε γυμναστική μαζί του, δείχνοντας παράλληλα στους τηλεθεατές πώς θα αποκτήσουν ένα καλλίγραμμο κορμί.

Πάντως, απολαυστικό ήταν το σχόλιο του Κυριάκου Πελεκάνου που ανάρτησε στο προσωπικό του προφίλ «Γυμνάζοντας την Ελπίδα, με την ελπίδα να παρακινηθεί ο κόσμος σε ένα υγιεινό τρόπο ζωής! Υ.Γ Ελπίδα Ιακωβίδου, κάτι μου λέει θα με βρίζεις αύριο που θα δυσκολεύεσαι να κινηθείς !»

Mε τον Κυριάκο Πελεκάνο

Hot this week

ΒΕΝΕΤΙΑ: Το «Χρυσό Λιοντάρι» στη Δανή May el-Toukhy– Η Γάζα στο επίκεντρο του φετινού Φεστιβάλ

Η Δανή σκηνοθέτις May el-Toukhy ήταν η μεγάλη νικήτρια...

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Ενώπιον Δικαστηρίου οδηγούνται σήμερα οι γονείς του 4χρονου που έχασε τη ζωή του μετά από πτώση

Στη σύλληψη των γονέων του τετράχρονου αγοριού, που έχασε...

ΞΑΝΑ ΣΤΗ ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΤΟΥ ’80: Η viral τάση που κατακτά το διαδίκτυο – Από την Ινδία μέχρι και την Κύπρο-(Βίντεο)

Μια διαφορετική… επιστροφή στη δεκαετία του ’80 έχει κατακλύσει...

Topics

ΕΓΚΩΜΗ: Δεν τα κατάφερε το 4χρονο αγοράκι – Τραγική κατάληξη μετά την πτώση από μπαλκόνι

Τραγική κατάληξη είχε το περιστατικό που σημειώθηκε το απόγευμα...

Related Articles

Popular Categories