ΕΛΕΝΑ ΤΣΑΓΚΡΙΝΟΥ: EΣΤΕΙΛΕ ΣΤΟΝ 11ΧΡΟΝΟ ΛΑΜΠΡΟ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΕΝΑ ΣΥΓΚΙΝΗΤΙΚΟ ΜΗΝΥΜΑ (βίντεο)

Η εκπρόσωπος της Κύπρου στο διαγωνισμό της Eurovision, Έλενα Τσαγκρινού, έστειλε ένα συγκινητικό μήνυμα στον 11χρονο Λάμπρο Καλλένο ο οποίος βρίσκεται στο Ισραήλ, εκφράζοντας του την αγάπη της.

«Γειά σου Λάμπρουκο…Είναι η Έλενα τραγουδάω το τραγούδι της Κύπρου μας το «El Diablo»… και σου στέλνω πολλά φιλάκια…Μπορεί να μην είσαι εδώ μαζί μας αλλά εμείς σε σκεφτόμαστε…Πολλά φιλάκια».

Hot this week

ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ-ΜΑΡΙΑΝ ΓΕΩΡΓΙΟΥ: «Να κοιμηθούμε αγκαλιά» με διεθνή αέρα– Η Κύπρια φωνή πίσω από το «Sei Solo Tu»

Μια διεθνής μουσική σύμπραξη φέρνει την Κύπρια καλλιτέχνιδα στο...

ΝΑΥΑΓΟΣΩΣΤΕΣ: Η θάλασσα δεν έχει ωράριο – Ώρα για βάρδιες στις παραλίες της Κύπρου. Ποιος έχει την ευθύνη;

Κάθε καλοκαίρι, με την άνοδο της θερμοκρασίας, οι παραλίες...

Topics

ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ: Το φως των ματιών μας – Η ιστορία και ο συμβολισμός της

Σήμερα, 26 Ιουλίου, η Ορθόδοξη Εκκλησία τιμά τη μνήμη...

ΝΕΑ ΜΕΘΟΔΟΣ ΑΠΑΤΗΣ: Ψεύτικα SMS και email κλέβουν προσωπικά στοιχεία – Πώς να προστατευτείτε

Νέα μορφή διαδικτυακής απάτης βρίσκεται σε έξαρση το τελευταίο...

Related Articles

Popular Categories