ΕΙΡΗΝΗ ΙΑΚΩΒΟΥ: Καθημερινή ρουτίνα περιποίησης προσώπου

Κάθε Τετάρτη μέσα από τις σελίδες του https://coffeevibesmagazine.com, η Beauty Consultant – Makeup Artist Ειρήνη Ιακώβου του ΝΑ’Ι’ΑΔΑ  NATURE SPA, θα δίνει χρήσιμες συμβουλές. Σήμερα μας μιλά για την πρόληψη και την θεραπεία. Λένε πως η πρόληψη είναι η καλύτερη θεραπεία, και εγώ υποστηρίζω  αυτή την άποψη. Ως γυναίκες είμαστε αρκετά συνεπείς σχετικά με τις περιποιήσεις των νυχιών και των μαλλιών μας και αρκετές φορές αμελούμε να φροντίσουμε το πρόσωπο μας η δεν δίνουμε την απαραίτητη προσοχή. Η σωστή και συστηματική  φροντίδα του δέρματος μας εξασφαλίζει μια γοητευτική εικόνα. Για να έχουμε ένα λαμπερό δέρμα και υγιής δέρμα χρειάζεται να ακολουθήσουμε σε καθημερινή   βάση τα πιο κάτω. Η όλη διαδικασία χρειάζεται να εφαρμόζετε πρωί και βράδυ.

1.       Πλένετε το πρόσωπο σας πρωί και βράδυ με το ειδικό καθαριστικό ανάλογα πάντοτε με τον τύπο του δέρματος σας.   

2.       Η περιοχή των ματιών καλό είναι να καθαρίζεται με το eyes remover και να αποφεύγουμε το face  wash. Το δέρμα γύρω από τα μάτια είναι πιο λεπτό επομένως, είναι εύκολο να αφυδατωθεί και να εμφανίσει πρόωρες ρυτίδες.

3.       Ολοκληρώνουμε τον καθαρισμό του προσώπου με την τονωτική λοσιόν.

4.       Εφαρμόζουμε την κρέμα ματιού γύρω από τα μάτια ανάλογα με τις ανάγκες του δέρματος.

5.       Προχωράμε με ένα προϊόν αγωγής δηλαδή τον ορό ο οποίος καλό θα ήταν να στοχεύει σε  κάποιο συγκεκριμένο πρόβλημα της επιδερμίδας όπως για παράδειγμα αντιγήρανση, αποκατάσταση υγρασίας κλπ.

6.       Τέλος τοποθετούμε την κρέμα ημέρας ή νυκτός. Το πρωί επιλέγουμε κρέμες όπου είναι εμπλουτισμένες με αντηλιακά φίλτρα και το βράδυ κρέμες όπου είναι πιο θεραπευτικές. Να τονίσουμε η βραδινή περιποίηση είναι ζωτικής σημασίας και δεν πρέπει να την ξεχνάμε.  

Δώστε τον απαραίτητο χρόνο φροντίδας στην επιδερμίδα σας και θα έχετε ένα υπέροχο και λαμπερό δέρμα.

 

Hot this week

ΞΑΝΑ ΤΑ ΙΔΙΑ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ: 35 οδηγοί πιάστηκαν μεθυσμένοι σε μία νύχτα-Δύο θετικοί σε ναρκωτικά

Ανησυχητικά παραμένουν τα δεδομένα σε ό,τι αφορά την οδική...

ΠΑΦΟΣ: Συμπλοκή εντός ναού – Στα χέρια τέως Μητροπολίτης και ιερέας-Στο νοσοκομείο ο ιερέας

Πρωτοφανές περιστατικό σημειώθηκε σε ιερό ναό σε κεντρική περιοχή...

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Όχημα έχασε τον έλεγχο και προσέκρουσε σε δέντρο -(Βίντεο)

Τροχαίο οδικής σύγκρουσης σημειώθηκε στη Λεωφόρο Δημήτρη Χριστόφια στη...

ΠΟΡΕΙΑ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΑΣ 2026: 51 χρόνια ελπίδας – Χιλιάδες στους δρόμους μαζί με τετράποδους φίλους-Ποιους είδαμε-(Βίντεο)

Η Πορεία Χριστοδούλας 2026 γιορτάζει 51 χρόνια προσφοράς, ελπίδας...

Topics

ΠΑΦΟΣ: Συμπλοκή εντός ναού – Στα χέρια τέως Μητροπολίτης και ιερέας-Στο νοσοκομείο ο ιερέας

Πρωτοφανές περιστατικό σημειώθηκε σε ιερό ναό σε κεντρική περιοχή...

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Όχημα έχασε τον έλεγχο και προσέκρουσε σε δέντρο -(Βίντεο)

Τροχαίο οδικής σύγκρουσης σημειώθηκε στη Λεωφόρο Δημήτρη Χριστόφια στη...

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Σοβαρά τραυματισμένος διανομέας μετά από τροχαίο στο Καϊμακλί-(Φώτο)

Σοβαρό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε χθες το απόγευμα της Παρασκευής...

ΣΤΡΟΒΟΛΟΣ: Σε κρίσιμη κατάσταση 24χρονος μετά από πτώση από σκυβαλοφόρο

Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται 24χρονος στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας,...

Related Articles

Popular Categories