ΕΒΕΛΙΝΑ ΠΑΠΑΝΤΩΝΙΟΥ: Έσβησε τα κεράκια των τεσσάρων χρονών της έχοντας στο πλαϊ της τους ήρωες των παραμυθιών της (Φώτο)

Η μικρή Πριγκίπισσα Εβελίνα Παπαντωνίου έσβησε τα κεράκια της γενέθλια τούρτας της, στο θάλαμο του Παιδοογκολογικού τμήματος του Μακαρείου Νοσοκομείου, έχοντας δίπλα της, όλους τους παραμυθένιους ήρωες της και γεμίζοντας το χώρο με ευχές γενεθλίων και χειροκροτήματα.

Τα τέσσερα χρόνια της ζωής της έκλεισε η μικρή Πριγκίπισσα όπως την αποκαλούμε και ο Παγκύπριος Σύνδεσμος Γονέων και Φίλων Παιδοογκολογικής Μονάδας φρόντισε να της χαρίσει χαρά φέρνοντας το χαμόγελο στα χείλη της. Αφού την τραγούδησαν με μουσική το Χρόνια Πολλά η μικρή μαχήτρια έσβησε τα κεράκια της τούρτας ενώ αρκετοί φίλοι της, οι οποίοι νοσηλεύονται στο Παιδοογκολογικό τμήμα, προσέτρεξαν να της δώσουν τις ευχές τους.

«Xρόνια πολλά, Εβελίνα μας! Το χαμόγελο και η δύναμη σου μας γεμίζει συγκίνηση και κουράγιο! Οι ευχές μας θα σε συντροφεύουν Ευχαριστούμε από καρδιάς το προσωπικό του Bank of Cyprus Oncology Centre και ιδιαίτερα την γιατρό Μαριλένα Θεοδώρου και την υπέροχη ομάδα της! Ευχαριστούμε ακόμα την Andri Tsavella και το fantasticeshop.com που είναι πάντα δίπλα στα παιδιά μας καθώς και το Balloons Nicosia για τα μπαλόνια που μας χάρισε!».

Να θυμίσουμε, ότι η Εβελίνα Παπαντωνίου από τα πρώτα χρόνια της ζωής της, παλεύει με ένα επιθετικό είδος καρκίνου που διαγνώστηκε αναγκάζοντας την να ταξιδέψει σε Ισραήλ και Γερμανία για εξειδικευμένες θεραπείες. Με την ολοκλήρωση των θεραπειών και την επιστροφή της στην Κύπρο, η μικρή μαχήτρια σήμερα δίνει την μεγαλύτερη μάχη της ζωής της.

Αξιοσημείωτο, είναι ότι η Άντρη Τσαβέλλα του fantasticeshop.com καλέστηκε να φέρει τους παραμυθένιους ήρωες στο Παιδοογκολογικό Τμήμα αποδεικνύοντας το μέγεθος του αλτρουισμού όπως άλλωστε έχει μάθει τόσα χρόνια.

Hot this week

ΒΕΝΕΤΙΑ: Το «Χρυσό Λιοντάρι» στη Δανή May el-Toukhy– Η Γάζα στο επίκεντρο του φετινού Φεστιβάλ

Η Δανή σκηνοθέτις May el-Toukhy ήταν η μεγάλη νικήτρια...

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Ενώπιον Δικαστηρίου οδηγούνται σήμερα οι γονείς του 4χρονου που έχασε τη ζωή του μετά από πτώση

Στη σύλληψη των γονέων του τετράχρονου αγοριού, που έχασε...

ΞΑΝΑ ΣΤΗ ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΤΟΥ ’80: Η viral τάση που κατακτά το διαδίκτυο – Από την Ινδία μέχρι και την Κύπρο-(Βίντεο)

Μια διαφορετική… επιστροφή στη δεκαετία του ’80 έχει κατακλύσει...

Topics

ΕΓΚΩΜΗ: Δεν τα κατάφερε το 4χρονο αγοράκι – Τραγική κατάληξη μετά την πτώση από μπαλκόνι

Τραγική κατάληξη είχε το περιστατικό που σημειώθηκε το απόγευμα...

Related Articles

Popular Categories