21 C
Nicosia
Παρασκευή, 25 Οκτωβρίου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήNEWSΔΡ. ΑΡΗΣ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ: Στην Κύπρο ο Κύπριος επιστήμονας για να δώσει...

ΔΡ. ΑΡΗΣ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ: Στην Κύπρο ο Κύπριος επιστήμονας για να δώσει απαντήσεις σε καίριες ερωτήσεις-Παρουσιάστρια της εκδήλωσης η Άννα Μαρία Ευτυχίου (Φώτο)

-

Στο νησί μας θα βρεθεί ο γυναικολόγος-μαιευτήρας Δρ. Άρης Παπαγεωργίου όπου θα μιλήσει για το θέμα του Covid-19 κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης –επιπτώσεις και προλήψεις ενώ  θα απαντήσει και σε καίριες ερωτήσεις των παρευρισκόμενων.

Η εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα της συζύγου του προέδρου του Δημοκρατικού Συναγερμού, Μαρία Σελίπα-Νεοφύτου ενώ παρουσιάστρια θα είναι η γνωστή δημοσιογράφος –παρουσιάστρια Άννα –Μαρία Ευτυχίου. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 7 Νοεμβρίου στις 16.00 στο Hilton Cyprus Hotel στην Λευκωσία. Η είσοδος είναι ελεύθερη και θα γίνεται μόνο με την προσκόμιση safepass.

Ο Δρ. Άρης Παπαγεωργίου είναι επικεφαλής καθηγητής εμβρυϊκής ιατρικής στο Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης ενώ έχει ηγηθεί σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε με τους συνεργάτες του, ότι οι  έγκυες γυναίκες με Covid-19 αντιμετωπίζουν αυξημένο κίνδυνο επιπλοκών, όπως υψηλή αρτηριακή πίεση (προεκλαμψία) και πρόωρο τοκετό, σε σχέση με όσες δεν έχουν μολυνθεί από τον Covid-19.

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε: