23.9 C
Nicosia
Πέμπτη, 17 Οκτωβρίου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήNEWSΔΗΜΑΡΧΟΙ: Παλαιοί και νέοι που εκλέχθηκαν μετά την ψήφο του λαού

ΔΗΜΑΡΧΟΙ: Παλαιοί και νέοι που εκλέχθηκαν μετά την ψήφο του λαού

-

Η μεγάλη νίκη για το Δήμο Λευκωσίας είναι η εκλογή του Δημάρχου Χαράλαμπου Προύντζου, στην Λάρνακα επανεκλέγεται ο Ανδρέας Βύρας, στην Πάφο επανεκλέγεται ο Φαίδωνας Φαίδωνος και στην Λεμεσό ο Γιάννης Αρμεύτης.

Μετά τις πρόσφατες δημοτικές εκλογές, ανακοινώθηκαν οι νέοι δήμαρχοι και πρόεδροι επαρχιακών οργανισμών στις κυριότερες πόλεις της Κύπρου. Οι πολίτες επέλεξαν να δώσουν τη ευκαιρία σε παλιούς δημάρχους να συνεχίσουν τα έργα τους αλλά και σε νέους να αναβαθμίσουν και να αναπτύξουν ακόμη περισσότερο την ποιότητα ζωής των πολιτών.

Ο νέος δήμαρχος της Λευκωσίας είναι ο Χαράλαμπος Προύντζος, ο οποίος υποστηρίχτηκε από το ΑΚΕΛ, την ΕΔΕΚ και το Βολτ, ενώ Πρόεδρος Επαρχιακού Οργανισμού εκλέχθηκε ο Κωνσταντίνος Γιωρκάτζης.

Στην Λεμεσό νέος δήμαρχος είναι ο Γιάννης Αρμεύτης ο οποίος υποστηρίχτηκε από το ΑΚΕΛ, το ΔΗΚΟ, την ΕΔΕΚ και το Βολτ και υποσχέθηκε να κάνει τη Λεμεσό ξανά πρωτοπόρα. Πρόεδρος του Επαρχιακού Οργανισμού ο Γιάννης Τσουλόφτας.

Δήμαρχος Αγίας Νάπας εκλέχθηκε ο Χρίστος Ζανέττος ενώ πρόεδρος Επαρχιακού Οργανισμού ο Γιάννης Καρούσος. Δήμαρχος Παραλιμνίου – Δερύνειας εκλέχθηκε ο Γιώργος Νικολέττος. Οι νέοι εκλεγμένοι δεσμεύθηκαν να προωθήσουν τον τουρισμό και να βελτιώσουν τις υποδομές στις περιοχές τους, εστιάζοντας στη βιώσιμη ανάπτυξη και την ενίσχυση της τοπικής οικονομίας.

Δήμαρχος Λάρνακας επανεκλέγεται ο Ανδρέας Βύρας τόνισε ότι η πόλη θα συνεχίσει να αναπτύσσεται και να κάνει έργα. “Συνεχίζουμε να κάνουμε έργα και να αναπτύσσουμε την πόλη μας,” . Πρόεδρος Επαρχιακού Οργανισμού εκλέχθηκε ο Άγγελος Χατζηχαραλάμπους

Δήμαρχος επανεκλέγεται ο Φαίδωνας Φαίδωνος υποσχέθηκε ότι η Πάφος θα συνεχίσει να προοδεύει.

Ο Σταύρος Σταυρινίδης, είναι ο νέος Δήμαρχος του Στρόβολου ο οποίος δεσμεύθηκε να επαναφέρει τον Στρόβολο στην παλιά του δόξα.

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε:

ΚΥΠΡΟΣ: Μικρή πτώση της θερμοκρασίας και τοπικές νεφώσεις

Σήμερα, ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος, με πιθανότητα μεμονωμένων βροχών το απόγευμα, κυρίως στα ορεινά.Σήμερα ο καιρός θα είναι κατά διαστήματα μερικώς συννεφιασμένος...