«ΓΟΥΡΟΥΝΙΑΣΜΑΤΑ»: Πήγαμε στην Avant premiere –Ποιους είδαμε

Στην avant-première του θεατρικού μιούζικαλ «Γουρουνιάσματα» που ανεβαίνει στο Δημοτικό Θέατρο Λατσιών παρακολούθησαν γνωστά πρόσωπα της δημοσιογραφικής και πολιτικής ζωής της Κύπρου μαζί με τα παιδιά τους.

Η παράσταση «Γουρουνιάσματα» έκανε και πάλι την εμφάνισή της μετά από δέκα χρόνια απουσίας δίνοντας τη ευκαιρία στους παρευρισκόμενους  να απολαύσουν την παράσταση και να θυμηθούν τις γνωστές ατάκες της αγαπημένης γουρουνο-οικογένειας.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: ΦΕΙΔΙΑΣ ΜΩΥΣΕΩΣ

Ο Αλεξ Παναγή η Σωτηρούλα Σωτηρίου και η Κατερίνα Χριστοφίδου

Το πετυχημένο σενάριο, η μουσική, οι χορογραφίες, άφησαν στους παρευρισκόμενους μηνύματα ζωής. Ανάμεσα στους παρευρισκόμενους ήταν η Χριστιάνα Αριστοτέλους μαζί με τα παιδιά της, η Άντρη Καραντώνη, η ηθοποιός Έλενα Σάββα, η σύζυγος του υποψηφίου πρόεδρου Νίκου Χριστοδουλίδη, Φίλιππα Καρσέρα  και πολλοί άλλοι. 

Με ζωντανή ορχήστρα ( Ανδρέας Μιχαλόπουλος, Μαρίνος Κάσινος, Αγγελος Μιχαηλούδης, Αγγελος Χεϊπέλογλου), καταπληκτικά πρωτότυπα τραγούδια που όλοι αγαπήσαμε, άφθονο γέλιο αλλά και συγκίνηση, με υπέροχα σκηνικά, κουστούμια, με εντυπωσιακούς φωτισμούς και εφέ αλλά και με μια ομάδα υπερταλαντούχων ηθοποιών/ τραγουδιστών ( Ανδρέας Παπαμιχαλόπουλος, Ηλιάνα Κάκκουρα, Μυρτώ Μελετίου, Αντρη Αγγελίδου, Ριάννα Αθανασίου), τα «Γουρουνιάσματα» έκαναν την επιστροφή τους. Συγκινητικό ήταν όταν η ηθοποιός που υποδύεται το ροκ γουρουνάκι είδε ξανά κοριτσάκια που πριν δέκα χρόνια παρακολουθήσαν την παράσταση δηλώνοντας ότι «μου φέρνει δάκρυα στα μάτια γιατί πριν δέκα χρόνια ήμουν κατά δέκα χρόνια…μικρότερη και εσείς είστε ψηλότερες…»

Ο Αλεξ Παναγή και η Κατερίνα Χριστοφίδου επί σκηνής καλωσορίζουν τους παρευρισκόμενους στην avant-première
Η Άντρη Καραντώνη με τις κόρες της Αργυρώ και Στυλιανή. 
Ο Άλεξ Παναγή δεν μπορούσε να μην πιει το γάλα του, πριν από την παράσταση

Η Έλενα Σάββα με την κόρη της, Εύα
Η Φιλίππα Καρσερά-Χριστοδουλίδη με την μικρή κόρη της Φοίβη και μια φίλη της
Η Κατερίνα Χριστοφίδου και η Χριστίνα Πελεκάνου
Η Δήμητρα Ελευθερίου και η Σωτηρούλα Σωτηρίου
Η Χριστιάνα Αριστοτέλους μαζί με την Μελίνα και τον Ανδρέα
Η Παρασκευή Χριστοφή η Σύλια Κτωρή και η Κατερίνα Χριστοφίδου

Οι παραστάσεις θα ανεβούν την Κυριακή 20 Νοεμβρίου στο Μαρκίδειο Θέατρο στις14.30 & 16.30 στην Πάφο. Το Σάββατο 26 Νοεμβρίου στις 15.00 στο Δημοτικό Θέατρο Λατσιών. την Κυριακή 27 Νοεμβρίου στις 11.30 στο Δημοτικό Θέατρο Λατσιών. Την Κυριακή 4 Δεκεμβρίου στις 11.30 στο Δημοτικό Θέατρο Λατσιών, την Κυριακή 18 Δεκεμβρίου στις 11.30 και 15.00 στο Δημοτικό Θέατρο Λατσιών και την Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου στις 17.00 στο Δημοτικό Θέατρο Λατσιών.

Hot this week

LADY’S MILE: Βούτηξε για να βρει το κινητό του και πνίγηκε – Παραλίγο τραγωδία και για δεύτερο 27χρονο

Μια βουτιά στη θάλασσα για ένα κινητό τηλέφωνο εξελίχθηκε...

LADY’S MILE: 27χρονος ανασύρθηκε από τη θάλασσα χωρίς τις αισθήσεις του – Δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή

Τραγική κατάληξη είχε η εξόρμηση στη θάλασσα για έναν...

ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΛΑΡΝΑΚΑΣ: Τουρίστες έρχονται και Κύπριοι επιστρέφουν, αλλά οι ουρές καλά κρατούν – Η υπομονή στα όρια -(Βίντεο)

Με αυξημένη κίνηση συνεχίζεται η τουριστική περίοδος στο αεροδρόμιο...

ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΣΤΗ ΛΕΜΕΣΟ: Υπέκυψε στα τραύματά της 82χρονη μετά από τροχαίο

Τραγική κατάληξη είχε το τροχαίο που σημειώθηκε στις αρχές...

Topics

ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΣΤΗ ΛΕΜΕΣΟ: Υπέκυψε στα τραύματά της 82χρονη μετά από τροχαίο

Τραγική κατάληξη είχε το τροχαίο που σημειώθηκε στις αρχές...

ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ: Μέχρι το Κακουργιοδικείο ο 51χρονος μοναχός – Τι έκρινε το Δικαστήριο

Το Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου έκρινε ότι υπάρχει κίνδυνος φυγοδικίας...

ΕΞΥΠΝΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ: Νέος διαγωνισμός για διασταυρώσεις σε Λευκωσία και Λεμεσό

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων προκήρυξε διαγωνισμό για 25 ανιχνευτές...

Related Articles

Popular Categories