fbpx
27 C
Nicosia
Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήNEWSΤZEΦ ΜΠΕΖΟΣ: Δεσμεύεται να δώσει το μεγαλύτερο μέρος των χρημάτων του σε...

ΤZEΦ ΜΠΕΖΟΣ: Δεσμεύεται να δώσει το μεγαλύτερο μέρος των χρημάτων του σε φιλανθρωπίες-Βραβείο στην Ντόλι Πάρτον (Βίντεο)

-

Ο 4ος πλουσιότερος άνθρωπος στον κόσμο, ο οποίος έχει περιουσία 124 δισ. δολάρια δεσμεύτηκε ότι θα δώσει το μεγαλύτερο μέρος των χρημάτων του σε φιλανθρωπίες. Το ανακοίνωσε ο ίδιος το Σάββατο όταν έδινε το Βραβείο στην Ντόλι Πάρτον.

Ο Τζεφ Μπέζος παρέδωσε το βραβείο στην πετυχημένη ερμηνεύτρια «για το θάρρος και την ευγένειά της» ενώ η ίδια δήλωσε ότι θα δωρίσει με τη σειρά της τα 100 εκατομμύρια δολάρια στους φιλανθρωπικούς σκοπούς που έχει επιλέξει. Σε συνέντευξή του, ο Τζεφ Μπέζος που έδωσε για το CNN μαζί με τη σύντροφό του, αποκάλυψε για πρώτη φορά ότι πρόκειται να χαρίσει τη μερίδα του λέοντος από τα 124 δισ. δολάρια. 

Στο παρελθόν, είχε επικριθεί επειδή δεν υπέγραψε το «Giving Pledge», μια υπόσχεση μερικών από τους πλουσιότερους ανθρώπους του κόσμου να δωρίσουν το μεγαλύτερο μέρος του πλούτου τους σε φιλανθρωπίες. Αν και ο όρκος του Μπέζος δεν περιείχε πολλές λεπτομέρειες, δεσμεύτηκε να δώσει τους κόπους της ζωής του για την καταπολέμηση της κλιματικής αλλαγής και την υποστήριξη ανθρώπων που μπορούν να ενώσουν την ανθρωπότητα απέναντι στις βαθιές κοινωνικές και πολιτικές ανισότητες.

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε: