ΓΙΩΤΑ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ: ΣΥΓΚΙΝΗΜΕΝΗ ΠΑΡΕΛΑΒΕ ΕΠΙΤΑΓΗ ΥΨΟΥΣ 4.200

Σε μια αξιέπαινη πράξη προέβη η εταιρεία Bobbi Brown προς τον Κυπριακό Ερυθρό Σταυρό-Κλάδο Λευκωσίας χαρακτηρίζοντας την κίνηση αυτή πάρα πολύ σημαντική για το έργο του Ερυθρού Σταυρού. Η χειρονομία αυτή συγκίνησε ιδιαίτερα την αντιπρόεδρο του Κυπριακού Ερυθρού Σταυρού, Γιώτα Παπαδόπουλου.

Τις θερμές της ευχαριστίες προς την Bobbi Brown, για την εισφορά ύψους €4.200 που ισοδυναμεί με το 20% των εσόδων της από όλο τον μήνα Μάιο, με στόχο την ενίσχυση των Πακέτων / Κουπονιών Αγάπης του Κυπριακού Ερυθρού Σταυρού – Κλάδος Λευκωσίας εξέφρασε η Γιώτα Παπαδόπουλου. Η χειρονομία συγκίνησε ιδιαίτερα την Γιώτα Παπαδόπουλου, γιατί με αυτό τον τρόπο ενισχύει οικονομικά τον Κλάδο Λευκωσίας και στηρίζει το εθελοντικό της  έργο.

Την επιταγή παρέλαβε η Αντιπρόεδρος του Κυπριακού Ερυθρού Σταυρού – Κλάδος Λευκωσίας, Γιώτα Παπαδόπουλου από την εκπρόσωπο της Bobbi Brown, Marketing Manager Cyprus, Μαρίλια Λεμονάρη.

«Η συγκεκριμένη βοήθεια σαν αυτήν ενδυναμώνουν έμπρακτα τις προσπάθειες μας για να συνεχίσουμε το ανθρωπιστικό μας έργο».

Hot this week

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Αυτοκίνητο κατέληξε σε καφετέρια στην Πινδάρου – Δύο τραυματίες

Αναστάτωση προκλήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης στην οδό Πινδάρου,...

ΠΑΤΕΡΑΣ ΜΑΡΙΟΥ: Ζητά ακόμη απαντήσεις – Ξεσπά για τον θάνατο του παιδιού του

Με λόγια γεμάτα οδύνη και οργή, ο πατέρας του...

ΟΜΟΝΟΙΑ: Νεκρός ο άνδρας που έπεσε από τον 4ο όροφο ξενοδοχείου – Φώναζε «βοήθεια»

Τραγική κατάληξη είχε το περιστατικό στην Ομόνοια, όπου άνδρας,...

Topics

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Αυτοκίνητο κατέληξε σε καφετέρια στην Πινδάρου – Δύο τραυματίες

Αναστάτωση προκλήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης στην οδό Πινδάρου,...

ΟΜΟΝΟΙΑ: Νεκρός ο άνδρας που έπεσε από τον 4ο όροφο ξενοδοχείου – Φώναζε «βοήθεια»

Τραγική κατάληξη είχε το περιστατικό στην Ομόνοια, όπου άνδρας,...

ΕΟΑ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ: Ο «Αστυνομικός του Νερού» με μήνυμα εξοικονόμησης

Με έναν διαφορετικό και πιο ευχάριστο τρόπο επιλέγει ο...

Το Halloween έρχεται στο Limassol AGORA με δύο μοναδικές εκδηλώσεις!

Το Limassol AGORA φοράει τα πιο τρομακτικά του και...

Related Articles

Popular Categories