20.8 C
Nicosia
Παρασκευή, 25 Οκτωβρίου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήNEWSΓΕΩΡΓΙΑ ΣΟΛΩΜΟΥ: Της επέδωσαν το βραβείο «Νεόφυτος Χανδριώτης» και το αφιέρωσε στο...

ΓΕΩΡΓΙΑ ΣΟΛΩΜΟΥ: Της επέδωσαν το βραβείο «Νεόφυτος Χανδριώτης» και το αφιέρωσε στο Σύνδεσμο Ένα Όνειρο μια Ευχή (Φώτο)

-

Η εκπαιδευτικός Γεωργία Σολωμού τιμήθηκε από την ΟΠΑΠ Κύπρου, το βραβείο «Νεόφυτος Χανδριώτης» για τη δράση «Απλώνω Ευτυχία» που πραγματοποιήθηκε με πολύ επιτυχία από μαθητές Δημοτικών σχολείων σε όλη την Κύπρο. Μια ιδέα που η Γεωργία Σολωμού σκέφτηκε, υλοποιώντας την, ξεκινώντας πρώτα από την Λεμεσό. Θέλοντας να δείξει τη αμέριστη εκτίμηση και αγάπη που τρέφει προς στα παιδιά, παρέδωσε το χρηματικό ποσό του βραβείου της στον Σύνδεσμο Ένα Όνειρο μια Ευχή.

«Σήμερα είχα τη χαρά να παραλάβω από την ΟΠΑΠ Κύπρου, το βραβείο «Νεόφυτος Χανδριώτης» για τη δράση μας «Απλώνω Ευτυχία». Το βραβείο αυτό αφιερώνεται σε όλα τα παιδιά υπερήρωες, ανάμεσα σε αυτά και τον Νεόφυτο Χανδριώτη που έφυγαν μαχόμενα κατά του καρκίνου, στα παιδιά που δίνουν αυτό το διάστημα τον αγώνα τους, αλλά και στα παιδιά που έδωσαν τη μάχη και κατάφεραν να τον νικήσουν. Επίσης το βραβείο είναι εξαιρετικά αφιερωμένο στα παιδιά που στέκονται σύμμαχοι των μικρών μαχητών – τους/τις μαθητές/ριες που συμμετέχουν στη δράση «Απλώνω ευτυχία» και τα οποία μέσα από τις εθελοντικές τους δράσεις στόχο έχουν να συμβάλουν στην πραγματοποίηση ευχών των παιδιών του Συνδέσμου «Ένα Όνειρο μια Ευχή».

Με αυτό τον τρόπο συνδράμουν στην ψυχική τους ενδυνάμωση, κάτι που θα τα οδηγήσει να παλέψουν με περισσότερο σθένος κατά της ασθένειας.Ευχαριστίες εκφράζω στους διευθυντές/ντριες των σχολείων που συμμετέχουν και ιδιαίτερα την κ. Nίκη Μικελλίδου για τη στήριξή της, τους/τις υπέροχους εκπαιδευτικούς σε όλη τη Κύπρο που έχουν αγκαλιάσει τη δράση με τόσο ενθουσιασμό αλλά και τους μοναδικούς γονείς/κηδεμόνες που στέκονται χορηγοί των εθελοντικών δράσεων των παιδιών τους.

Τέλος ευχαριστίες στον κ. Δημήτρη Αλετράρη, Διευθύνων Σύμβουλο της ΟΠΑΠ Κύπρου και την κ. Αγάθη Μανναρίδου, Διευθύντρια Μάρκετινγκ! Το χρηματικό ποσό ύψους €2000 που δόθηκε ως βραβείο επιστράφηκε στον Σύνδεσμο Ένα Όνειρο μια Ευχή, με την παράκληση αυτό να αξιοποιηθεί για να “απλώσει ευτυχία” στα παιδιά του παιδοογκολογικού τμήματος του Νοσοκομείου Λευκωσίας.

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε: