ΓΑΖΑ: Παλαιστίνιοι ιατροί έσωσαν τη ζωή νεογνού-Κατάφερε να γεννήσει η τραυματισμένη μητέρα του-(Βίντεο)

Οι Παλαιστίνιοι ιατροί εργάζονται κάτω από αντίξοες συνθήκες. Μια τραυματισμένη έγκυος γυναίκα η οποία βρισκόταν στην αρχή του ένατου μήνα κατάφερε να γεννήσει το παιδί της και το μωρό έζησε.

Παλαιστίνιοι γιατροί έσωσαν τη ζωή νεογνού, καθώς η μητέρα που το κυοφορούσε χτυπήθηκε κατά τη διάρκεια των σφοδρών ισραηλινών βομβαρδισμών στην πόλη Καν Γιουνίς στα νότια της Λωρίδας της Γάζας.

«Η μητέρα εισήχθη στο νοσοκομείο αφού χτυπήθηκε κατά τη διάρκεια ισραηλινών βομβαρδισμών», ενώ γιατρός του νοσοκομείου της πόλης Καν Γιουνίς ανέφερε ότι ήταν ακόμα ζωντανό. Το μωρό έζησε και του δόθηκε η απαραίτητη θεραπεία αφού του χορηγήθηκε οξυγόνο και βρίσκεται στον θάλαμο νεογνών σε σταθερή κατάσταση.

«Ήταν ακόμα ζωντανό. Το μωρό έζησε και του δόθηκε η απαραίτητη θεραπεία. Του χορηγήθηκε οξυγόνο και βρίσκεται στον θάλαμο νεογνών», σε σταθερή κατάσταση. Η μητέρα μεταφέρθηκε στο χειρουργείο καθώς υποφέρει από πολλαπλά τραύματα και κοιλιακή αιμορραγία.

Hot this week

ΒΕΝΕΤΙΑ: Το «Χρυσό Λιοντάρι» στη Δανή May el-Toukhy– Η Γάζα στο επίκεντρο του φετινού Φεστιβάλ

Η Δανή σκηνοθέτις May el-Toukhy ήταν η μεγάλη νικήτρια...

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Ενώπιον Δικαστηρίου οδηγούνται σήμερα οι γονείς του 4χρονου που έχασε τη ζωή του μετά από πτώση

Στη σύλληψη των γονέων του τετράχρονου αγοριού, που έχασε...

ΞΑΝΑ ΣΤΗ ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΤΟΥ ’80: Η viral τάση που κατακτά το διαδίκτυο – Από την Ινδία μέχρι και την Κύπρο-(Βίντεο)

Μια διαφορετική… επιστροφή στη δεκαετία του ’80 έχει κατακλύσει...

Topics

ΕΓΚΩΜΗ: Δεν τα κατάφερε το 4χρονο αγοράκι – Τραγική κατάληξη μετά την πτώση από μπαλκόνι

Τραγική κατάληξη είχε το περιστατικό που σημειώθηκε το απόγευμα...

Related Articles

Popular Categories