ΑΝΝΙΤΑ ΝΙΚΟΛΑΟΥ: Κυκλοφόρησε το παραμύθι της «Ο Παμπίνος ποδοσφαιριστής» -«Εμπνεύστηκα από τα δύο αγόρια μου…» (Φώτο)

Το ρόλο της συγγραφέως πήρε η δημοσιογράφος Αννίτα Νικολάου, η οποία πρόσφατα κυκλοφόρησε το παραμύθι της «Ο Παμπίνος ποδοσφαιριστής».

Η Αννίτα Νικολάου μετά τις σπουδές της στην δημοσιογραφία και δημόσιες σχέσεις δούλεψε επί σειρά ετών σε περιοδικά και εφημερίδες. Η ίδια εμπνεύστηκε από τα δύο αγόρια της, τα οποία ασχολούνται με το ποδόσφαιρο και αυτό είναι βασικά ο κύριος λόγος που γράφτηκε το παραμύθι «Ο Παμπίνος ποδοσφαιριστής». Μέσα από το παραμύθι της θέλει να δώσει μηνύματα αισιοδοξίας τόσο στα παιδιά της όσο και σ’ όλα τα παιδιά που έχουν όνειρα, αλλά φοβούνται ακόμη και να τα υλοποιήσουν, επειδή τα θεωρούν ακατόρθωτα.

Ξεφυλλίζοντας ένα παιδί το παραμύθι, θα ταξιδέψει μαζί με τον Παμπίνο στη Βραζιλία και στην Ισπανία ενώ παρέα με τον προπονητή επιτυχίας του Παμπίνου, θα μάθει πως να βάζει στόχους και τον τρόπο για να τους πετύχει. Στο βιβλίο ο προπονητής επιτυχίας Ραφαήλ Νικολάου, δίνει συμβουλές  στους γονείς για το πως να στηρίξουν και να εμπνεύσουν τα όνειρα των παιδιών τους. Το βιβλίο κυκλοφορεί από τις Εκδόσεις Ευγνώμων και μπορείτε να το προμηθευτείτε από την ιστοσελίδα των εκδόσεων https://ekdoseis-evgnomon.com/product/o-pabinos-podosfairistis/ ή απο το βιβλιοπωλείο Σολώνειο στον Στρόβολο. Επίσης, μπορείτε να επικοινωνήσετε απευθείας με την συγγραφέα στο Facebook “O Παμπίνος της Αννίτας Νικολάου” και στο instagram o.pampinos όπου μπορείτε να το προμηθευτείτε υπογεγραμμένο και από την ίδια.

Hot this week

ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΙΚΑ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ: Καταναλωτές καταγγέλλουν αποκοπές από την ΑΗΚ μόλις βγει ο ήλιος

Έντονες αντιδράσεις προκαλούν τις τελευταίες ημέρες οι συνεχόμενες αποκοπές...

ΟΜΟΝΟΙΑ–ΑΠΟΕΛ: Αλλαγή ώρας στο ντέρμπι και ροκ τραγούδι ανεβάζει την ένταση πριν τη σέντρα-(Βίντεο)

Η Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου (ΚΟΠ) προχώρησε σε ανακοίνωση σχετικά...

Topics

ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΙΚΑ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ: Καταναλωτές καταγγέλλουν αποκοπές από την ΑΗΚ μόλις βγει ο ήλιος

Έντονες αντιδράσεις προκαλούν τις τελευταίες ημέρες οι συνεχόμενες αποκοπές...

ΟΜΟΝΟΙΑ–ΑΠΟΕΛ: Αλλαγή ώρας στο ντέρμπι και ροκ τραγούδι ανεβάζει την ένταση πριν τη σέντρα-(Βίντεο)

Η Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου (ΚΟΠ) προχώρησε σε ανακοίνωση σχετικά...

ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ: Παιδιά από 12 ετών στη χρήση ουσιών – Αύξηση σε κοκαΐνη και crystal meth στην Κύπρο

Ανησυχητικές διαστάσεις λαμβάνει η χρήση ουσιών σε ανήλικους στην...

Related Articles

Popular Categories