ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΠΕΤΡΑΚΟΣ: Κάνει ανάλυση για όσους έχουν νοσήσει από κορωνοϊο και βρίσκονται στις εντατικές (Φώτο)

Μια νέα ανάλυση για όσους έχουν νοσήσει από κορονοϊό και βρίσκονται στις ΜΕΘ κάνει ο Γρηγόρης Πετράκος αποδίδοντας την διασπορά του κορωνοϊου στις ελλείψεις και τις αδυναμίες του εθνικού συστήματος Υγείας της Ελλάδας.

Σε νέα ανάρτησή του, ο τραγουδιστής αναφέρει ότι «οι 150 που θα κατέληγαν παρόλα αυτά είναι οι άνθρωποι που κάθε χρόνο καταλήγουν δυστυχώς από λοιμώξεις γιατί δυστυχώς ο άνθρωπος είναι θνητός. «Από τα 11 εκ. Έλληνες, αυτή τη στιγμή 600 βρίσκονται σε ΜΕΘ. Από αυτούς οι 150 δε θα είχαν νοσήσει καν, αν πριν νοσήσουν είχαν πάρει Ιατρικές συμβουλές για τόνωση ανοσοποιητικού. Από τους 450 που θα νοσούσαν έτσι κι αλλιώς, άλλοι 150 δεν θα εξελίσσονταν σε βαριά νόσηση αν υπήρχε σωστή Πρωτοβάθμια και έπαιρναν έγκαιρα τα σωστά φάρμακα και συμπληρώματα».

«Από τους 300 που θα νοσούσαν βαριά έτσι κι αλλιώς, οι 150 θα είχαν σωθεί αν τα νοσοκομεία μας λειτουργούσαν με ικανό και έμπειρο προσωπικό σε πλήρη στελέχωση και πλήρη εξοπλισμό, έχοντας διαμορφώσει τα ΣΩΣΤΑ πρωτόκολλα θεραπείας. Οι 150 που θα κατέληγαν παρόλα αυτά είναι οι άνθρωποι που κάθε χρόνο καταλήγουν δυστυχώς από λοιμώξεις γιατί δυστυχώς ο άνθρωπος είναι θνητός. Ωραίο το έργο που κράτησε δύο χρόνια ήδη αλλά ο δράκος δεν είναι ο ιός. Ο ιός υπάρχει, έχει μια πρωτεΐνη ακίδα τροποποιημενη σε εργαστήριο (όπως έχουν παραδεχτεί επιστήμονες) που μπορεί να σκοτώσει ευπαθείς ομάδες και να ταλαιπωρήσει νεότερους, αλλά μετά από δύο χρόνια η (αληθινή) επιστήμη έχει πολλά όπλα! Ο δράκος είναι το ανύπαρκτο σύστημα υγείας και τα λάθος μέτρα. Είτε από αμέλεια, είτε από δόλο. Αυτό θα το κρίνετε εσείς και ο καιρός…».

Hot this week

ΙΝΔΟΝΗΣΙΑ: 21 ραβδισμοί σε ζευγάρι επειδή φιλήθηκε live στο TikTok – Αντιδρά η Διεθνής Αμνηστία

Κι όμως, όλα αυτά συμβαίνουν στον 21ο αιώνα. Στην...

ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΣΑΛΑΚΟΣ: «Στο καλό, Δάσκαλε…» – Δημοσιογράφοι αποκαλύπτουν άγνωστες πτυχές της ζωής και της πορείας του

Ο Γιώργος Τσαλακός υπήρξε προσωπικότητα με καθοριστική συμβολή στην...

ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΣΑΛΑΚΟΣ: Έφυγε από τη ζωή ο γνωστός δημοσιογράφος – Υπήρξε μέντορας πολλών δημοσιογράφων

Ο δημοσιογράφος Γιώργος Τσαλακός, μία από τις πλέον χαρακτηριστικές...

ΛΑΡΝΑΚΑ–ΛΕΜΕΣΟΣ: Σφοδρή σύγκρουση περιπολικού με φορτηγό στον αυτοκινητόδρομο – Τραυματίστηκε αστυνομικός-(Βίντεο)

Σοβαρές ζημιές υπέστη περιπολικό της Αστυνομίας έπειτα από σύγκρουση...

ΞΥΛΟΦΑΓΟΥ: «Μην παίζετε με τον πόνο μας» – Ξεσπά η 38χρονη μητριά μετά την τραγωδία-(Βίντεο)

«Μην μιλάτε άσκοπα. Εγώ είμαι η μητριά. Συνελήφθηκα, αλλά...

Topics

ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΣΑΛΑΚΟΣ: Έφυγε από τη ζωή ο γνωστός δημοσιογράφος – Υπήρξε μέντορας πολλών δημοσιογράφων

Ο δημοσιογράφος Γιώργος Τσαλακός, μία από τις πλέον χαρακτηριστικές...

Η JAGUAR ετοιμάζει ένα τετράθυρο GT με περισσότερους από 1.000 ίππους

Η Jaguar βρίσκεται σε μία από τις σημαντικότερες περιόδους...

Related Articles

Popular Categories